مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره بازار يزد
خيلي جالب است
نور
جمعه ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۸:۲۷ - درباره قلعه سميران
باسلام و تشکر از اطلاعاتتون لطفا از مطالب تکراری استفاده نکنید از منابع مختلف برای تکمیل اطلاعات بهره ببرید، با تشکر
مصدقیان
يكشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۶:۱۳ - درباره موزه علوم طبیعی
لطفا عکس تمامی اثارباستانی هارابزارید
بیچاره
چهارشنبه ۱۱ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۲۳:۱۹ - درباره قلعه بردوك
نام اصلی قلعه بردوک قلغه بانه گه به معنی قلعه خانواده میباشد. مردمان ایل بیگ زاده نوادگان امرای قلعه بردوک هستند که در محال صومای و ترگور از توابع ارومیه وشهرهای گور و شمزینان ترکیه ساکن هستند.
امیر قلعه جوجهی
جمعه ۱۶ دي ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۱۰:۳۸ - درباره قلعه سميران
در کنار رود قزل اوزن در منطقه طارم که ادرس نشد لطف کنید ادرس دقیق واز کدام راه قابل تردد هست بنویسید البته اگه ادرسشو داشته باشید.
مجید شیرمحمدی
شنبه ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۸:۳۹ - درباره قلعه لمبسر
با سلام،احساس بنده اینه که این عکس رو من گرفتم شاید هم اشتباه می کنم ولی در کل تو متن اشتباهات فراوانی وجود داره که خواهش می کنم این پست رو ویرایش کنید اگه امکان داره برای کسانیکه مایلند از این قلعه بیشتر بدونند آدرس سایتم رو لینک کنید. در ضمن آدرس اینطوری نوشته بشه شکیل تره: استان قزوین-رودبار الموت غربی- شهررازمیان -کیلومتر 3جاده رازمیان-هیر
hasan
جمعه ۱۳ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۰۵:۲۲ - درباره چشمه گرادو
يكي از بهترين مكانهاي تاريخي و طبيعي است باازوي موفقعيت شماعزيزان
پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۱۰:۳۱ - درباره قلعه اسعدیه چلیچه
از دژ اسد خان تا باغ اسعدیه اگر کتاب بخوانیم از روستایی با نام چلیچه از محال میزدج چهار محال گفته شده که دراین کتاب از وجود دژی مستحکم در نزدیکی این روستا سخن گفته. همین نوشته باعث شده تا عموم فکر کنند که این باغ اسعدیه همان دژ اسعد خان است. در پاسخ این گفته ها باید بگم که اولا مجموعه ی کنونی که در گذشته دو کوشک با شکوه و مجلل داشته از لحاظ دسته بندی جزو باغ ها دانسته می شده نه دژ یا قلع
محمد نیکپور راستابی
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۳۹:۰۹ - درباره ساحل بندر گز
sahele besiyar jaleb va zibaeiye vaghean kenare sahel unam dar havaye barooni besiyar ghashango zibast
marjan s
جمعه ۰۵ مهر ۱۳۸۷ ساعت ۰۲:۵۰:۰۵ - درباره حمام باغ نشاط
سلام یک سوال دارم پل عباسی در کدام قسمت شیراز واقع شده است؟
شجاعی
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۵۸:۵۶ - درباره معبد هندو ها
چه آدرس دقيقي دادين .......
يكشنبه ۱۰ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۹:۲۶ - درباره رودخانه ماربر
تا اونجایی که ما الاع داریم این رودخانه از زیر حوضه های روددخانه کارون و متعلق به استان اصفهان ،شهرستان سمیرم می باشد.
پریسا اکبری
يكشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۰۰:۲۱:۰۴ - درباره عمارت باغ شاهزاده ماهان
با سلام یکی از بهترین مکانهای دیدنی ایران میباشد دیدن انرا مخصوصا در شب به همه توصیه میکنم
محمد محمدی
شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۲:۴۱:۵۸ - درباره آرامگاه شاه شجاع مظفری
سازمان جهانگردی و میراث فرهنگی و همچنین بنیاد فارس شناسی و دیگر نهادهای فرهنگی و ادبی ایران میبایست توجه بیشتری به آرامگاه شاه شجاع مظفری داشته باشند، آرامگاه ایشان بسیار مهجور مانده، به دور از انصاف است که |آرامگاه پادشاهی که زحمات فراوانی برای حفاظت از شیراز و میراث فرهنگی ادبی آن در دوره مغول ها کرد و به مغولان اجازه حمله به شیراز را نداد و با حمایت های خود از خواجه حافظ شیرازی زمین
شهروز معنوی
يكشنبه ۰۳ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۵۵:۲۰ - درباره كليساي شوغات مقدس
با سلام لازم به توضیح است کلمه مارالان کلمه ای واحد است و نوشتن آن بطور جداگانه صحیح نمی باشد لطفا در سایت اصلاح فرمائید
اتابکی
جمعه ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۵:۴۰ - درباره حمام هلجرد
chizi joz makhrobe azashh namonde
چهارشنبه ۱۳ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۰۴:۲۵ - درباره باغ تاریخی مصلا
ممنون ولی ناقلا ها از کتاب قزوین (آیینه ی تاریخ وطبیعت ایران) کپی کرده اید .
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۵:۵۲ - درباره روستاي وشنوه
روستای زیبایی است پیشنهاد میدهم بروید و ببینید.
محمد گلفشان
شنبه ۰۴ خرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۵:۲۰:۴۷ - درباره رودخانه ماربر
امروز دنبال اطلاعات کاملی از رودخانه ماربر بودم که سایت شما را از روی جستجوی گوگل باز کردم. متاسفم برای دروغ بزرگی که ثبت شده. ماربر از ضلع شمالی دنا واقع در پادنای سمیرم و در استان اصفهان قرار دارد.
شاهرخ فارسی
چهارشنبه ۱۱ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۴۶:۰۶ - درباره آبشار گیوک
با سلام «گیوک» اسمی ترکی مغولی است و نام یکی از نوادگان چنگیزخان بوده است. گیوک خان مغول در اواخر قرن هفتم حاکم منطقه ای از قهستان بوده است و این نشان از قدمت روستا دارد. روستای گیوک در بیست کیلومتری جنوب غربی بیرجند و در رشته کوه باقران واقع شده است. جمعیت روستا با توجه به فصول سال متغیر است . در تابستان با توجه به ییلاقی بودن آب و هوا جمعیت به بالای سی خانوار میرسد اما در زمستان این رق
عبدالله محمدی
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۳۹:۱۹
سیراف واقع در استان بوشهر و شهر بندر بوشهر |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : ساسانیان ( تاریخ میلادی : 224-642 م ) |
|
سیراف در جنوب شهر بندر بوشهر در جوار بندر کوچک طاهری قرار دارد. این شهر باستانی بزرگ شامل بنادر سه گانه کنونی یعنی بندر طاهری، کنگان و دیر بود. روزگاری همه ناخدایان، جاشویان و بازرگانان هم آهنگ با غوغا و کوبش امواج بر دیوار ساحلی، این بندر را به عنوان یکی از پرجوش و خروش ترین بنادر جهان مشهور کرده بود. امروزه خاموش و آرامشی پایان ناپذیر، ویرانه های آن را در آغوش گرفته است.
قدمت سیراف با توجه به مدارک تاریخی و کشفیات باستان شناسی به دوره ساسانیان می رسد. نام اولیه این بندر را «اردشیر آب» بود که درگذر تاریخ به سیراف تبدیل شده است. ظاهراً اردشیر بابکان در جریان احداث این بندر به علت اهمیت آب در موقعیت سخت جغرافیایی آن، یک شبکه گسترده آبرسانی نیز ایجاد کرده بود.
این بندر از بنادر مهم خلیج فارس در عهد ساسانیان بود و در منتهی الیه شاهراه بازرگانی مهم ساسانیان که از شهر گور (فیروزآباد کنونی) می گذشت، قرار داشته است. جاده مفروش سنگی و پهن گور به سیراف، راهنمای کاروانهای بزرگ تجاری بوده که آنان را به ساحل دریا هدایت می کرده است.
ترقی و شکوه و جلال سیراف در قرون اولیه اسلامی به وقوع پیوست. همزمان با قدرت یافتن آل بویه و تبدیل شیراز به مرکز نظامی وسیاسی، بندر سیراف به علت نزدیکی آن، به شیراز به یک بندر بازرگانی مطمئن بدل شد و حتی بندری نظامی نیز به شمار می رفت.
سیراف در روزگار دیلمیان به سبب قدرت سیاسی و اقتصادی و نظامی آنان بندر بزرگ خلیج فارس بود وشاید تنها بندر ایرانی صادرات و واردات اصلی در خلیج فارس محسوب می شد. دریانوردی و بازرگانی مشغله اصلی مردمان این خطه بود. ناخدایان و دریانوردان سیراف شهره آفاق بودند. این بندر در قرن سوم هجری واسطه عمده تجارت بین کشورهایی مانند هندوستان، چین ، جزایر هند شرقی ، زنگبار و بصره بود. بازرگانی در خلیج فارس در سده سوم و چهارم هجری به بالاترین درجه پیشرفت خود رسیده بود، همه ساله کشتی های بزرگ چینی از بندر سیراف حرکت می کردند و در بازگشت کالاهایی مانند سنگ های قیمتی ، عاج ، چوب صندل، چوب آبنوس، کاغذ، عنبره ، انوع عطریات هندی و ادویه می آوردند. از بندر سیراف کشتی های کوچک تر این کالاها را به بنادر دیگر خلیج فارس می بردند. همچنین سیراف مهم ترین مرکز تجارت مروارید بود. بنا به نوشته تاریخ نویسان ، در قرون اولیه اسلامی سیراف یکی از پرجمعیت ترین و آبادترین شهرهای اردشیر خوره (یکی از پنج بخش فارس) محسوب می گردید.
در حال حاضر آثار باستانی سیراف در جلگه باریکی به طول 4 کیلومتر و به عرض 700 متر مشاهده می شود. کاوش های باستان شناسی سیراف از سال1345 توسط یک هیئت مشترک باستان شناسی ایران _انگلیس شروع گردید و تا سال 1352 هفت فصل کاوش دو این محوطه باستانی صورت گرفت. در خلال این کاوش های باستان شناسی آثاری به شرح زیر پدیدار شد:
- قسمتی از یک دژ دفاعی تقریباً مربع شکل اواخر دوره ساسانی، خندق کم عمقی در شمال قلعه و یک ورودی باشکوه با برج های نیم دایره در قسمت جنوبی. احتمال می رود این دژ توسط شاهپور دوم به عنوان یک پایگاه دفاعی ساخته شده باشد.
- مسجد جامع سیراف مربوط به اواخر قرن دوم هجری قمری و چندین مسجد کوچک مربوط به قرون سوم و چهارم هجری قمری.
- قسمتی از محله اعیان نشین با خانه ها و خیابان ها وکوچه های منظم از سده سوم و چهارم هجری قمری .
- کوره های سفالگری و شیشه گری قرن چهارم هجری قمری .
- ساختمانی مشابه کاروانسرا یا زرادخانه یا انبار گمرک از قرن چهارم هجری قمری . این ساختمان بر تپه ای مشرف به دریا بنا شده است و احتمال دارد مرکز اداری و حکومتی سیراف بوده باشد.
- تعدادی آرامگاه های گروهی در ارتفاعات شمال سیراف.
- یک مجموعه ساختمانی کاخ مانند و چند بنای دیگر. |
|
آدرس :جنوب بندر بوشهر | |
تعداد بازدید : 5824 |
تعداد نظرات : 1
1 نظر درحال تایید است و یا بدلیل مغایرت با ارزشهای انسانی حذف شده است
|
نظر خود را در مورد سیراف ثبت کنید.
|