مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره آب انبارسرخه
من ؟آب انبار شهرستان سرخه را دیده ام خیلی زیبا و قشنگ است ولی متاسفانه اداره آثارباستانی یا سازمان ایرانگردی و جهانگری استان هیچ توجه ای به آن ندارد آثار دست پنجم شهر سمنان را باسازی میکند ولی آثار دست اول شهر سرخه را هیچ بها نمی دهد یک نا عدالتی عجیب در استان سمنان حاکم است .
حامدی
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۱۲:۴۵:۴۰ - درباره آبشار لوه گالیش
خیلی زیبا و قشنگه
فاطمه
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۵۰:۴۲ - درباره روستاي اشكذر
با احترام به استحضار دوستان می رساند در سال 1379 بخش اشکذر به شهرستان اشکذر ارتقاء یافته است. دوستان جهت اطلاع بیشتر می توانند به وب سایت نسیم صادق اشکذر مراجعه نمایند.با تشکر
اشکذری
جمعه ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۱۳:۳۳ - درباره چشمه رچی
That's the smart thinking we could all bneefit from.
Marylouise
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۱۱:۴۴ - درباره بقعه بی بی شهر بانو
بابا وقتي كه حضرت سجاد به دنيا آمد مادر ايشان در مدينه به شهادت رسيد اين بي بي شهربانو ايشان نيستند وگرنه آيا اين بقعه در شان مادرشهيده يك امام معصوم چهارم ما بود اگر هست يك تاريخ دان مذهبي و غير مذهبي بيايد مناظره بسم الله
سعيد.ق
سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۲۵:۴۲ - درباره آب گرم رینه
یکی از راههای جذب گردشگردرکشور . شهرکهای سینمایی است که می توان ازآنها به عنوان شهری واقعی با مردمان و سنت های قدیمی استفاده نمائید. نیرو جذب نمایید زن و مرد و کوچک و بزرگ. نانوا. قصاب. خان. گاریچی و... در آنجا کار و زندگی کنند. گردشگررا در این مجموعه با لباسهای محلی همان زمان واردنمائید و اجازه دهید درخانه ها سکونت یابند و زندگی چند روزه یا یک هفته ای داشته باشند. دریک کلام زندگی درگذشته .
مهدی
چهارشنبه ۳۰ دي ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۸:۴۲ - درباره رباط زين الدين
من نوروز سال 91 در این کاروانسرا برای برنامه رصد ستارگان حضور یافتم. جدا کروانسرای زیباییست و البته رصد ستارگان که در این کاروانسرا صورت میگیره هم برنامه فوق العاده زیباییست
مهسا نادی
شنبه ۱۶ دي ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۵۸:۴۰ - درباره کشکوئیه
به به به به ... عجب شهرد نجی...!
مهدی خلیلی
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۵:۲۷:۲۴ - درباره تالاب عمارت
عکس شما از این تالاب اصلا جالب نیست لطفا چند عکس از جاهای مختلف روستا بگذارید
مرتضی
يكشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۰۸:۵۹ - درباره روستای فهرج
واقعا روستای تاریخی هست کسانی که به یزد میروند حتما از این منطقه بازدید کنن
آرمان
پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۲:۴۶ - درباره روستای آران و بید گل
دوستان عزیز محمدرضا و عباس :: اگر به اطلاعات بالا توجه کرده باشید معرفی بافت قدیمی و روستایی آران و بیدگل در "شهر" آران و بیدگل می باشد. ضمن اینکه آپدیت کردن اطلاعات منوط به دریافت اطلاعات می باشد. اگر اطلاعات موثقی دارید برای ما ارسال کنید تا تغییرات در سایت اعمال شود.
سایت جامع گردشگری ایران
شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۵۰:۲۷ - درباره مسجد چورس
I thank you humbly for sharnig your wisdom JJWY
Evaline
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۸:۱۹ - درباره غار شاه بلبل
عكس هاي ار اين محل دارم چطور برايتان ارسال كنم
داود حسن زاده
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۱:۲۸ - درباره حمام باغ نشاط
سلام یک سوال دارم پل عباسی در کدام قسمت شیراز واقع شده است؟
شجاعی
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۵۸:۵۶ - درباره امامزاده شیخ شبان
Wow I must confess you make some very trenhcant points.
Mete
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۱۷:۱۱ - درباره مسجد و مدرسه حکیم باشی (اقا محمود)
لطفا عکس بذارید
mehran
يكشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۱:۱۰ - درباره قریه العرب
بیایین عالیههههههههههههههههههه.
فرشید کریمی حصاری
سه شنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۲:۳۱ - درباره اخلمد
با سلام.اخلمد قطب سخره نوردي كوه نوردي وطبيعت گردي خراسان است وسد تاريخي اخلم موسوم به بند بايسنقر ميرزا داراي قدمت بيش از چهار صد سال است .طبيعت بكر و آب وهواي كوه پايه اي آن زبانزد است و در سال 85 به عنوان منطقه نمونه گردشگري به ثبت رسيده است كه متاسفانه با كوتاهي مسئولان ذي ربط هنوز به جايگاه واقعي خود نرسيده است در حاليكه اين منطقه پذيراي سالانه بيش از 1500000 نفر گردشگر داخلي و خارجي بخص
رحمان پارسيان مهر
پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۲۱:۱۸ - درباره روستای باستانی صالحک
به نظرمن یکی ازجاهایی که میتوان زندگی گذشتگانمان رامرورکنیم روستای باستانی صالحک میباشد.
محمدرضاپوروالی دستجردی
جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۱۰:۰۱
خانه قزوینی ها |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : قاجاریه (1299-1195 ه ق ) ( تاریخ میلادی : 1796-1921 م ) |
|
در محله شهشهان و در ضلع جنوب شرقی میدانی که بقعه شهشهان در آن قرار دارد ، خانه ای قرار گرفته که از بناهای دوران ناصر الدین شاه قاجار است. این خانه که تا او ائل دهه 1350 در مالکیت افراد بوده و بصورت خانه مسکونی مورد استفاده قرار می گرفت به نام (خانه قزوینی ها) معروف بود.
ورودی فعلی خانه در انتهای بن بستی به شکل دالان قرار گرفته که ابتدا و انتهای آن سرپوشیده است. در طول این دالان طویل دیوار خانه کهکشانی قرار دارد که به صورت مشبک آجری بازسازی شده است. اگر چه قدمت خانه کهکشانی با خانه قزوینی ها یکی است، اما معماری این خانه و تزئینات آن به ظرافت خانه قزوینی ها نمی رسد . خانه کهکشانی دارای دو ورودی است که یکی درمیدان شهشهان و دیگری در انتهای راهرو ورودی خانه قزوینی ها قرار گرفته است .
از مقابل همین ورودی به خانه قزوینی ها وارد و از طریق راهروی دهلیز مانند به زیر زمین و حیاط خانه مرتبط می شویم. زیرزمین این خانه در سه جانب شمالی، شرقی و غربی حیاط اندرونی قرار گرفته است. این زیر زمین وسعت بسیاری دارد، مخصوصاً در جبهه شمالی که محوطه وسیعی به صورت پک فضا با سقف تخت وجود دارد .
خانه قزوینی ها دارای یک ورودی اصلی است که در کوچه امام جمعه قرار دارد. از این در که در حال حاضر مورد استفاده قرار نمی گیرد و دالانی طویل با فضاهای مختلف خانه ارتباط برقرار می شود .
پس از عبور از این دالان طویل در سمت راست به حیاط خلوت می رسیم. این حیاط خلوت با راهروئی که دارای 2 خم است، حیاط خلوت را به حیاط خانه مربوط می کند. در انتهای این راهرو هشتی بسیار زیبا و ساده ای خود نمائی می کند که از سمت راست به حیاط اندرونی مربوط می شود . قسمت اصلی این خانه اندرونی است که با حیاط بزرگی و ساختمان هائی که در چهار طرف آن قرار دارند بیشترین فضای این مجموعه را اشغال کرده اند.
سالن اصلی خانه یا شاه نشین دارای پنجره ارسی و سه در بسیار نفیس است که شیشه های رنگی و مشبک ریز نقش از عناصر اصلی و زیبای آن محسوب می شوند. طاق این سالن با مقرنس های گچبری شده پوشش داده شده است. در طرفین سالن درهائی است که به اتاق های بزرگ مجاور راه دارند. این درها نیز دارای شیشه های رنگی هستند. اتاق های سالن به صورت طاق و تویزه ساده و فاقد تزئینات هستند.
در غرب خانه یک سالن پنج دری ارسی است که دارای تزئینات آئینه کاری و گچبری است و طرفین آن با دو ایوان کوچه ودو اتاق سه دری فضای جبهه غربی را کامل می کنند. در مقابل جبهه غرب و درسمت شرق فضاهای قرینه با جبهه غربی ساخت شده است. تنها تفاوت این جبهه درتزئینات اتاق است که فاقد آیینه کاری و نقاشی است. اما درب ارسی آن کامل و زیباست .
درجنوب حیاط سه ایوان کوچه بر اساس اصل قرینه سازی ساخته شده است. این خانه در سال1353 از طرف دولت وقت خریداری شد و در اختیار وزارت فرهنگ و هنر آن روز قرار گرفت .که از همان زمان تعمیر و بازسازی و مرمت آن شروع شد و به عنوان محل سازمان ملی حفاظت آثار باستانی مورد استفاده قرار گرفت در حال حاضر این خانه زیبا و خانه کهکشانی محل اداره کل میراث فرهنگی استان است و علاوه بر کاربری اداری، مورد بازدید گردشگران و علاقمندان و دانشجویان رشته های ذیربط نیز قرار می گیرد. |
|
آدرس :اصفهان - محله شهشهان و در ضلع جنوب شرقی میدانی که بقعه شهشهان | |
تعداد بازدید : 5281 |
تعداد نظرات : 0 |
نظر خود را در مورد خانه قزوینی ها ثبت کنید.
|