مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه وتوس كهندان
این روستا و این قلعه از خوش آب و هوا ترین جاهایی هست که من تا حالا رفتم
فرشاد کهندانی
جمعه ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۵:۰۷:۳۰ - درباره روستای هلیلان
سلام.از اقای ویسی کهره خواهش می کنم عکسی از این روستای زیبا که من اصلا ندیدم ارسال کنند.با سپاس فراوان.
زهرا حکمتیان
يكشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۷ ساعت ۲۲:۰۰:۰۵ - درباره گردشگاه امامزاده بریز
دوستان سلام گردشگاه بریز رو من رفتم ، آره جای زیباییه ، توی دل جنوب یه امامزاده شبیه امامزاده های شماله ، یه مسجد هم توی همین روستاست که چشم نوازه ، پیشنهاد میکنم اگه از اون طرفا عبور کردید حتماً برید ببینید .
منصوره نیک عهد
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۰:۱۳ - درباره عمارت عالی قاپو
چرادرباره ی عمارت عالی قاپوی اصفهان مطلبی موجودنیست.
رضوان
شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۱۵:۴۴ - درباره روستاي دركي
ااون عكس بالا دركي نيست
محمودي
سه شنبه ۰۲ دي ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۳۵:۳۳ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
لایککککککککککککککککککککککککککککککک
سحر سجاذی نیا
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۳۸:۰۵ - درباره روستای مدوار
بهترین روستاست
فلاح مدواری
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۰:۳۰ - درباره تپه توبره ريزه
لااقل يك عكسي از ان بگذاريد تا نظري داده شود
احسان
شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۵۱:۵۳ - درباره قلعه سرماج
سلام : چرا باید این قلعه فقط یه اسم داشته باشه ؟ چرا نباید امکاناتی فراهم شه که ملت استفاده کنن ؟ چرا میراث فرهنگی کاری نمیکنه ؟ . . .
محمد علیدادی
پنجشنبه ۰۳ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۱۰:۱۰ - درباره درياچه اوان
زیباست.مانندهمه ی زیباییهای طبیعت ایران.
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۰۹:۳۲ - درباره تالاب عمارت
لا اقل عکس هایی بیشتر از این روستای عمارت بذارین مجمع بهنام رضایی
حسن
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۰:۰۳ - درباره جزیره شیف
فاصته شيف از بوشهر چند كيلومتر واز شيف تا بندر گناوه چند كيلو متر است ممنون جواب بديد
نادر ازري
دوشنبه ۲۹ دي ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۲:۱۹ - درباره روستای گرماب
اولا روستا نیست و شهره... دوما چشمه داره ولی چشمه آب گرم نیست...
مهدی آقاخانی
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۲۲:۴۹ - درباره روستای قطب آباد
دوباره می سازمت وطن! اگر چه با خشت جان خویش ستون به سقف تو می زنم، اگر چه با استخوان خویش دوباره می بویم از تو گُل، به میل نسل جوان تو دوباره می شویم از تو خون، به سیل اشک روان خویش دوباره ، یک روز آشنا، سیاهی از خانه میرود به شعر خود رنگ می زنم، ز آبی آسمان خویش اگر چه صد ساله مرده ام، به گور خود خواهم ایستاد که بردَرَم قلب اهرمن، ز نعره ی آنچنان خویش کسی که « عظم رمیم» را دوباره انØ
شعبان پور
دوشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۴۷:۲۷ - درباره گنبد خشتی
با تشکر از این نوشته برای درس مرمت خیلی به دردم خورد.
sharare
پنجشنبه ۰۴ تير ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۵۱:۱۶ - درباره قصر عین الرشید
حداقل یه عکس ازاین بنای تاریخی میذاشتین
مجتبی احمدزاده
جمعه ۰۳ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۵:۴۸ - درباره امامزاده منصور(ع)
احتمالا از نسل امام حسن ع است در شهرستان ابدانان واقع در قدح امامزاده ای هست که شجره ان به شرح زیر است منصور ابن حسن و حسن ابن زید وابن امام حسن مجتبی(ع) که در ابدانان انرا به اسم امامزاده سید منصور ابو الحسن ع می خوانند
نقی زاده
سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۰۶:۱۹ - درباره قلعه گلاب، گل و ده مرد
چرا اداره گردشگري و ميراث فرهنگي خو زستان و بهبهان اين منطقه مهم را فراموش و آن را احيأ وبازسازي و مردم معرفي نمي كند
ناصر
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۲۱:۵۵ - درباره تپه علیشار
سلام ازهرکسی ک ازاین سایت بازدیدمیکنه میخوام ک حتماازعلیشاردیدن کنه واقعادوست داشتنیه.
ا.کاشی
سه شنبه ۰۳ دي ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۰۸:۲۰ - درباره بند دره
امروز دوم فروردین 1393 بود که دسته جمعی رفتیم بنددره واقعا عالی بود خدا رو شکر بارندگی این چندوقت کار خودشو کرده بود هوا و فضا همه چیز عالی بود.
آدینه وحیدنیا
يكشنبه ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۵۳:۲۱
بقعه قیدار نبی واقع در استان زنجان و شهر قيدار (خدابنده) |
|
|
نوع بنا : زیارتی قدمت : ایلخانیان (654-736 ه ق ) |
|
|
بنای بقعه به قیداربن اسماعیل بن ابراهیم (ع) که از پیامبران بنی اسرائیل است، تعلق دارد. این بنا ابتدا بر روی سه ردیف سنگ سبز تواشیده، و با آجر ساخته شده است و ترکیب کلی آن، از دو «چهارتاقی» چسبیده به هم تشکیل یافته است. چهارتاقی نخستین به عنوان هشتی با پوشش گنبدی ساخته شده و سقف آن بر چهار جرز استوار گشته است. در حدفاصل دو جرز، از سمت غرب، در ورودی بقعه قرارگرفته است. این قسمت به سبک چهارتاقی ساخته شده است: با این تفاوت که دیوار به جرز باربر تبدیل شده است. تا ارتفاع یک متری، دورتادور با، با کاشی های شش گوش به رنگ های فیروزه ای ،بنفش، سیاه و سفید پوسیده شده است. بر فراز بنا، گنبد دوپوششه ای نشسته است: پوشش نخستین،سقف بقعه را تشکیل می دهد و از درون با گچ بری های بسیار زیبایی پوشیده شده است. این گچ بری ها باشکل های گل وبوته، لچک وترنج، تصویر خالی فرشگان، درخت تزئینی که همان درخت معروف زندگی است، و پرندگان بسیار زیبا طراحی شده اند و همه آن ها با دو رنگ آبی و طلایی جلوه گر شده اند. در گوشواره های جرز شرقی، تزئینات اولیه بر اثر رطوبت حاصله از فیل پوش های سقف فرو ریخته اند که در دوران قاجاریه مرمت یافته اند.
تزئینات با با توجه به سبک گچ بری ها و مفهوم تصویر ها به دوره صفویه مربوط است. ساختمان بقعه در سه تاریخ به پایان رسیده است: ساختمان بقعه در سال 719 هجری قمری با نهاده شده گنبد بنا در سال 751 هجری قمری بر فراز آن ساخته شد، وگچ بری بنا در قرن 11هجری قمری اجرا شد.گبد این بنا، در عین سادگی، بسیار جالب و به سبکی خاص و از نوع گنبد های زنگوله ای است.
ضریح قیدار نبی به طرز زیبایی از چوب گردو ساخته شده است و تزئیناتی از قبیل طرح های هندسی و گل و بوته را بر روی آن حکاکی کرده اند. در دوران صفویه به لحاظ حفاظت از، ضریح دیگری بر آن نصب گردیده که با ترکیبی از گره سازی و شمسه اجرا شده است.
این بقعه را زایرسرای بزرگی محصورکرده است که با طرح مستطیلی و به سبک خاص ساخته شده و تقلید ناقصی از سبک بناهای چهارایوانی است. به استثنای ضلع شرقی صحن بنا که طاق نماست، در بقیه ضلع ها،حجره هایی به عنوان محل سکونت زایران احداث شده است. حجره های ضلع غر بی، به جهت شیب تند زمین، در دو طبقه ساخته شده که طبقه زیرین آن به محل مرکب زایران اختصاص دا شته است. در کنار در ورودی ضلع جنوبی دو برج دیده می شود که بر یک پایه ساخته شده اند و زنجیر عدالت جهت دادخواهی مردم از آن آویزان است.
|
|
| آدرس :شهرستان خدابنده | |
تعداد بازدید : 2254 |
تعداد نظرات : 1
1 نظر درحال تایید است و یا بدلیل مغایرت با ارزشهای انسانی حذف شده است
|
|
نظر خود را در مورد بقعه قیدار نبی ثبت کنید.
|









