مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره امامزاده علی شکر تاب
جای بسیارزیباومعنوی وهمچنین ارامگاه بسیاری ازعزیزان من ازجمله پدرومادر عزیزترازجانم درانجا می باشد
Ebrahim Bakhtiari
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۳۰:۳۸ - درباره ماهیدشت
Way to go on this essay, hlpeed a ton.
Mahaley
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۲۷:۲۴ - درباره آتشکده گناباد
نماد افتخار عزمت این منطقه شایسته ان است که چند عکس در سایت داشته باشد در ضمن از آثار گردشگری این منظقه می توان به قنات قصبه با تاریخی چند صد ساله اشاره نمود که جای آن در سایت شما خالی است
حامدپاکروح
يكشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۴:۰۲:۲۴ - درباره روستای مدوار
بهترین روستاست
فلاح مدواری
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۰:۳۰ - درباره قلعه شياق دهلران
قلعه شیاق یا شاق در جوار روستای سر کمر است که از توابع پهله زرین آباد می باشد. بنابر این ارتباطی به شهر دهلران ندارد. ما نبایستی قلعه با عظمتی چون قلعه شیاق را متعلق به آبادی کوچکی چون دهلران بدانیم که چند سالیست که نام شهر را یدک میکشد
پیمان جعفری
يكشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۰۵:۵۹ - درباره قلعه ایزدخواست
درودبرایران وقتی آنجابرویداگرملی گراباشیدوبه تاریخ ایران اهمیت بدهیدبه گریه می افتیدکه دراین کشورچیزی که ارزش نداردهویت ایرانی است ودوباره به گریه می افتیدشایدصدمترهم نباشدکه چنان خرج های الکی واسراف کرده اندبرای چشم هم چشمی برای مساجدی که منارهایشان ازدورپیداهست وفقط برای ختم مردگان بناشده است آن هم یک ختم.
ش.پ
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۰۹:۳۰ - درباره نمایشگاه خزندگان
خوبن
ماحر
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۶:۵۷ - درباره رودخانه زهره
درود بر اهالی بندر ماهشهر
ا.م
جمعه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۲:۲۷ - درباره چشمه بوشلی
in cheshmeh dar fasle tabestan besyar cheshm andaz zibaye darad
mohsen zare
چهارشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۷:۳۸ - درباره خانه میرزا کوچک جنگلی
با سلام. از این خانه (خانه میرزاکوچک) دیدن کردم و بسیار برایم جذاب و خاطره انگیز بود. ولی جای کار بهتر هم دارد مثلا میتوان کتابهای مستند درباره قیام جنگل و همچنین فیلمها و سریالهایی که درباره شخص میرزا ساخته شده و تصاویری زیبا از شخص میرزا را در این خانه به نمایش و یا به معرض فروش گذاشت تا علاقه مندان بیشتر بهره مند گردند.
سید رضا
شنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۳۱:۱۴ - درباره روستای گرماب
سلام من ساکن شهر گرمابم ؛ از سایتتون دیدن کردم ولی اطلاعاتش که خیلی قدیمیه حداقل در مورد شهر گرماب که صدق می کنه این جا در حال شهرستان شدنه و شما هنوز به اسم روستا این جا رو میشناسید. پس بهتره که سایتتون رو اصلاح کنید.
رضا فروتن
شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۵:۱۰ - درباره قلعه سرماج
سلام : چرا باید این قلعه فقط یه اسم داشته باشه ؟ چرا نباید امکاناتی فراهم شه که ملت استفاده کنن ؟ چرا میراث فرهنگی کاری نمیکنه ؟ . . .
محمد علیدادی
پنجشنبه ۰۳ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۱۰:۱۰ - درباره دره آبغد
آبغد بعد از فردوسی چه ربطی داره به چناران؟
محمد حمیدی راد
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۳:۳۰ - درباره گلمکان
گلمكان شهري است كه نياز به همت مردم ومسولين دارد
موسي الرضا گلمكاني
يكشنبه ۰۱ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۱۴:۲۰:۳۰ - درباره موزه علوم و تاریخ طبیعی مشهد
با سلام برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با موزه علوم، با شماره 38768118 تماس حاصل نمایید
روحانی
دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۰:۰۰ - درباره روستای هرزویل
سلام روستای هرزویل بخشی از استان گیلان و شهرستان رودبار است و نوع معماری ای که ذکر کردید هم در زلزله سال 69 به کلی تخریب شده. بهتر نبود قبل از نگارش مطلب کمی تحقیق می کردید؟
مانا
جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۲:۲۴:۳۷ - درباره تنگ تامرادی
Short, sweet, to the point, FREE-exactly as ifnormation should be!
Jenita
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۲۲:۳۴ - درباره قلعه سميران
در کنار رود قزل اوزن در منطقه طارم که ادرس نشد لطف کنید ادرس دقیق واز کدام راه قابل تردد هست بنویسید البته اگه ادرسشو داشته باشید.
مجید شیرمحمدی
شنبه ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۸:۳۹ - درباره مناره خسروگرد
با سلام از اینکه یک سایت اطلاعاتی راجع به بناهای تاریخی کشور شده بسیار تشکر می کنم.تنها ازتون خواهشمندم که اطلاعاتی که برای هر بنا گذاشته میشود صحیح بوده و با منبع ذکر شود.در مورد منار خسروگرد یا خسروجرد سبزوار باید گفته شود که مناری تنهاست برای راهنمایی مسافران در بیابان به سمت شهر و اصلا متعلق به مدرسه یا مسجدی نبوده است.خواهشمند است مطلب بالا تصحیح گردد.برای اطلاعات بیشتر میتوان
مهلا نهاردانی
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۵۵:۰۰ - درباره کوه تامر
یه کوه زیبا به شکل کوهان شتر به ارتفاع تقریبا 3000 متر به طول تقریبیه 15km، روستای وزگ در دامنه شمالی و گنجگان در دامنه جنوبی آن قرار دارند. در این کوه انواع زیادی از داروهای گیاهی وجود دارد و دامنه آن پوشیده از درختان بلوط، زالزالک، پسته کوهی و ...
ایمان
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۹:۱۷

جمعه مسجد اردبیل |
|
![]() |
|
نوع بنا : زیارتی قدمت : سلجوقیان 590-429ه.ق ( تاریخ میلادی : 1194-1038م ) |
|
این مسجد باقی مانده یک بنای بزرگ از دوره سلجوقیان است که در محله پیر شمس الدین میان گورستانی قرار گرفته و از سه قسمت تشکیل شده است. اولین قسمت منا پایه مناره ای است که در فاصله ای اندکی از مسجد به چشم می خورد .این مناره شیوه سلجوقی را دارد و از دو قسمت پایه هشت ضلعی (هر ضلع 10/2متر)و بدنه استوانه ای به قطر پنج متر تشکیل شده است.در بدنه مناره دو سنگ نبشته بهقی مانده که عبارت است از فرمان اوزون حسن اق قو یو نلو و کتیبه ای که تاریخ 878 هجری را دارد و در اداره فرهنگ و هنر سابق حفاظت می شود .
دومین قسمت اصلی این بنا مسجد تیرپوش است به ابعاد 80/9 *50/12 متر که روی نه ستون چوبی قرار گرفته است و ستون ها هم بر پایه های سنگی غیر منتظم استوار شده اند .در ورودی چوبی تکه کوب شده میخ های اهنی برجسته دارد و بالای یک لنگه ان نوشته ای کنده کاری شده است.
سومین قسمت بنا مسجد قدیم است که بنایی مرکب از چهار تاق و گنبد است .تمام بنا اجری و به مقدار خیلی کم در تزئینات ان کاشی بکار رفته است.بسیاری از نما تقریبا از بین رفته و تنها مقداری از ان باقی مانده است.
در سالهای گذشته سازمان میراث فرهنگی کشور کاوش هایی در محل مسجد اردبیل به انجام رسانده که به نتیجه ای بسیار درخشان نیز رسیده است ...حفاری انجام شده هیات باستان شناختی را با شبکه گسترده مسجدی عظیم و ویران شده روبرو ساخت که تاکنون کسی گمان وجود ان را نداشت و بیشتر نوشته ها و مطالعات تنها به مبنای سر پای مکعب مستطیلی شکل محدود می شد . در حالی که حجم موجود و سراپای ایوان و گنبدخانه، مجموعه ای بزرگ بود که با گذشت زمان، دست حوادث روزگار، اجزا و بخش های مختلف ان را به نل خاک بدل ساخت و عظمتی را در حجمی ناهماهمگ ب اندازه های 20*30 متر محدود ساخت که آخرین کف متعلق به سده نهم هجری د ر حردود10 متر ارتفاع دارد.
از مسجد بزرگ سلجوقی نیز جز منار آجری استوانه ای شگل چیزی برجانمانده است و مسجد عصر ایلخانی نیز با تغییراتی در پلان و فضاهای آن در دوره قره قویونلوها دستخوش تخریب و دگرگونی شد.
سفال ها و اثار مکشوفه در جریان کاوش های هیأت باستان شناختی بیشتر به سده های پنج و شش هجری و مسجد سلجوقی تعلق دارد .بقایای کتیبه های فرو ریخته و شکسته سده های سوم و چهارم نیز در زیر دیوار سنگی سراسری که شبستان قرن نهم را محصور می کرد، به دست آمده است.
بنای جمعه مسجد اردبیل تحت شماره 248 به ثبث تاریخی رسیده است.
|
|
آدرس :اردبیل | |
تعداد بازدید : 16097 |
تعداد نظرات : 6
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php:91 Stack trace: #0 /home/iranped/public_html/Attractions/index.php(461): require_once() #1 {main} thrown in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php on line 91 |