مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره گلمکان
بسیاردیدنی و جذاب است .
ابوالحسن افضلی
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۲:۱۳:۳۶ - درباره قره کلیسا (کلیسای تاتائوس )
Thanks for that! It's just the anwesr I needed.
Cherlin
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۴۰:۴۱ - درباره دریاچه سد زاینده رود
سلام قربون شکل ماهتون،خواهش می کنم سایتتون رو به روز رسانی کنید و اطلاعات یه قرن پیش رو به مردم ندید الان 10سالی می شه که چادگان از فریدن جدا شده و فرمانداری جدایی داره و سد زاینده رود بخشی از این شهرستانه خواهشمندم این موارد رو اصلاح کنید کوچیک شما ......
مجتبی کرمی
پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۶:۳۷:۵۷ - درباره مسجد کبود گنبد
If you want to get read, this is how you sohlud write.
Edizon
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۵:۵۰:۰۰ - درباره امامزاده علاءالدین (ع)
بسیار جای دوست داشتنی و باصفاییه
بهاره داودی
جمعه ۰۹ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۹:۴۰ - درباره کاخ سلطنت آباد
بسيار زيبا
نرگس حبيبي
يكشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۷:۴۱ - درباره چشمه يله گنبد
اب گرم بله گنبد یا خرکان در 20 کیلومتری جاده قدیم قزوین به رشت در بخش کوهین به سمت راست می باشد و در کل حدود 20 کیلومتر جاده کوهستانی و سر پایینی دارد حدود ۱۵ کیلومتر سرازیری دارد و چند راه خاکی دیگر از راه اصلی جدا می شود که قسمت کمی از آن آسفالت میباشد و جاده خاکی قابل رانندگی است فقط در یکی دو جا نیاز به احتیاط دارد اگر بخواهید یک شب در محیطی با هوای تمیز زیر آسمان پر ستاره بگذرانید ارزش
چگینی
يكشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۲۶:۲۸ - درباره خانه ابریشمی
خوبست هرکس انجا هست مواظبت کامل داشته باشد متاسفانه در بعضی استان چیزی ندارند وانقدر بزرگ می کنند که حد ندارد
داریوش محمدی
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۵۲:۵۸ - درباره گلمکان
گلمکان شهر شکوفه های گیلاس وآلبالو گلمکان زیبا وارامش بخش است گلمکان دوستت دارم زهراصادقی گلمکانی
يكشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۱۳:۲۱ - درباره امامزاده هاشم
انشاالله*میایم زیارت
شمععونی
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۲۱:۰۶ - درباره جنگلهای منطقه بانه
مناطق غربی کردستان عالیه خصوصا اورامانات کردستان که بدون افراق بهشت ایرانه
رسول خانی
شنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۳:۴۵ - درباره شیرقلعه شهمیرزاد
جای دیدنی و زیباییست ولی برای دیدنش احتیاج به کمی کوه نوردی دارد اما مهم تر از شیر قلعه خود شهر شهمیرزاد است که به واسطه هوای خوب و باغ های سرسبز و محله ((سرچشمه)) بسیار دیدنی است
پیمان
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۴۱:۲۰ - درباره قلعه سرماج
سلام : چرا باید این قلعه فقط یه اسم داشته باشه ؟ چرا نباید امکاناتی فراهم شه که ملت استفاده کنن ؟ چرا میراث فرهنگی کاری نمیکنه ؟ . . .
محمد علیدادی
پنجشنبه ۰۳ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۱۰:۱۰ - درباره آرامگاه باباطاهر
واقعا سایتتون به دردنمیخوره ازهر اثرتاریخی یاهرچی فقط یه عکس غیر واضح تو سایت موجوده!!!!!!!!!!!واقعا که
جکی چان
شنبه ۲۲ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۳:۳۲ - درباره مدرسه دار الفنون
مطالب تان خیلی کم بود
صبا طیبی
يكشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۴۷:۴۵ - درباره گلمکان
گلمکان شهر شکوفه های گیلاس وآلبالو گلمکان زیبا وارامش بخش است گلمکان دوستت دارم زهراصادقی گلمکانی
يكشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۱۳:۲۱ - درباره کاخ اختصاصی
با سلام ، کاربرد این کاخ تغییر کرده
حسین زرین مقدم
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۶:۲۱ - درباره قلعه پنج برار مورموری(قلعه تاجمیر)
قلعه تاجمیر چه صیغه ای است. نشنیدم
رضا
پنجشنبه ۰۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۴:۴۱ - درباره دبيرستان البرز
خوبه معلماش خوبن
من
دوشنبه ۲۵ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۱۱:۲۷ - درباره روستای خورگو
وقعا روستای بسیار زیبایی است و به روستای انسان ساز معروف است چون انسانهایی بزرگ را در دامن خود پرورش داده است
مهرناز
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۸:۴۸
آرشیو اخبار گردشگری
اولین نشست روابط عمومی های منطقه چهارشامل استانهای ایلام ،لرستان ،کردستان ،کرمانشاه و همدان
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان ایلام اولین نشست روابط عمومی های منطقه چهارشامل استانهای ایلام ،لرستان ،کردستان ،کرمانشاه و همدان که مصادف با اولین نشست مناطق پنچگانه روابط عمومی در کشور بود در هتل زاگرس شهر ایلام برگزار شد.
دراین نشست یکروزه رئیس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ضمن حضور در جمع شرکت کنندگان در نشست و خیرمقدم به آنان گفت : مهمترین بخش در سازمان میراث فرهنگی ، حوزه روابط عمومی است و سازمان بدون این حوزه معنا و مفهومی ندارد.
فریدون محمدی اظهار داشت : از راه اندازی مناطق پنجگانه روابط عمومی بسیار خرسندیم و امیدواریم با این اقدام روابط عمومی ها بهتر و توسعه یافته تر عمل کنند.
وی خوستار ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر از مسئولین روابط عمومی های منطقه چهار شد و از دبیرمنطقه خواست نسبت به ایجاد این هماهنگی با جدیت و اهتمام اقدام نماید.
رئیس سازمان ایلام ضمن اعلام حمایت و پشتیبانی از روابط عمومی های منطقه چهار گفت: عمل به مصوبات و پیگیری برنامه های این نشست مهمترین کاریست که باید دبیرمنطقه انجام دهد ونباید دراجرای آن تعللی داشت.
معاون گردشگری سازمان ایلام نیز گفت: روابط عمومی از ارکان مجموعه سازمان محســوب می گردد و فعالیت مطلوب آن باعث معرفی مناسب عملکرد و اقدامات سازمان در کشور و استان خواهد بود.با توجه به اهمیت امر اطلاع رسانی این معاونت با همکاری روابط عمومی اقدام به راه اندازی سایت اطلاع رسانی اینترنتی معاونت گردشگری جهت ارائه آخرین اقدامات و نیز معرفی جاذبه های گردشگری نموده است.
علی قاسم پور ضمن تشکر از اقدامات روابط عمومی استان در امر اطلاع رسانی و همکاری با این معاونت گفت:روابط عمومی بازوی قوی سازمان است و پیشنهاد می کنم شورای هماهنگی روابط عمومی کشور تشکیل شود.
وی ادامه داد: اعلام می کنم که این معاونت با تمام کارشناسان خود آماده همکاری و تعامل با کلیه روابط عمومی های منطقه چهار و نیز اداره کل روابط عمومی کشور است.
معاون اداره کل روابط عمومی سازمان نیز دراین نشست اظهار داشت: مجدانه پیگیر برگزاری نشست های روابط عمومی مناطق کشور هستیم و خیلی خوشحالیم که اولین نشست آن در استان ایلام به عنوان دبیر منطقه چهار شامل استانهای ایلام،لرستان،کرمانشاه،کردستان وهمدان برگزار شد. در حوزه روابط عمومی در غرب کشور انتظاراتی وجود دارد که امیدواریم با تعامل و هماهنگی و نیز تشکیل دبیرخانه شاهد توسعه حوزه روابط عمومی ها چه از لحاظ ساختاری وچه از لحاظ عملکرد باشیم.
حسن محسنی درخصوص اهداف و سیاست های تشکیل مناطق روابط عمومی در کشور گفت:مسئله ای که سازمان به آن روبروست چه دربعد ساختاری و چه دربعد عملکرد تنوع موضوعات و بخش های مختلف سازمانی مثل گردشگری ،میراث فرهنگی و صنایع دستی و تمام مسائلی که در حاشیه و متن آنست واین موضوع به روابط عمومی تسری پیدا می کند وروابط عمومی مبتلابه این مسئله هست. گستردگی ساختاری روابط عمومی سازمان از یک سو و سی استان با اینهمه تنوع اقلیمی و جغرافیایی و تنوع کاری آن نیز ازسوی دیگر مارا مجاب کرد بعدازدوسال پیگیری تلاش کنیم ساختاری منسجم ،یکدست و هماهنگ برای روابط عمومی ها ایجاد کنیم چرا که روابط عمومی چشم و چراغ سازمان محسوب می شود .
وی ادامه داد: طرح اول ما تقویت مراکز فعال و راه اندازی روابط عمومی در سازمانهایی که بنحوی ضعیف بوده ویا جایگاه روابط عمومی در آن سازمان نامناسب بود.این گام با حمایت جدی رئیس سازمان و نیز قائم مقام سازمان برداشته شد و آن راه اندازی 40 واحد ستادی درسطح معاونت ها و زیرمجموعه های آن و تقویت و تشکیل 30 واحد روابط عمومی استانی بود. گام دوم بحث منطقه ای کردن روابط عمومی استانها به 5 منطقه بود که تا حدودی از پراکندگی روابط عمومی ها به سبب جغرافیای استانها جلوگیری کرد.دراین طرح که اساسنامه وشیوه نامه آن در پنجمین نشست روابط عمومی های کشور ارائه شد پنج منطقه مشخص و کار شروع شد. دبیرخانه منطقه چهار نیز به سبب فعالیت مستمر و جدی به روابط عمومی استان ایلام محول شد که انتظار می رود دبیرمنطقه چهارساختار روابط عمومی مراکز این منطقه را توسعه و تحول نماید.
جانشین مدیرمسئول و سردبیرنشریه پارسه در نشست روابط عمومی های منطقه چهار دراستان ایلام گفت:خبر جهت درج در نشریه پارسه باید ارزش خبری داشته باشد.پارسه به معیاری جهت عملکرد سازمان ها منجر شده است اگر سازمانی در این نشریه خبر و گزارشی ندارد یا عملکرد آن سازمان ضعیف است یا در اطلاع رسانی برنامه های خود مطلوب عمل نمی کند.
امیر نیکرویان اظهار داشت: معمولا سازمانهای مهم کشور باید درپارسه خبر بیشتری داشته باشند اما ما می بینیم استانهایی مثل ایلام شاید از لحاظ ساختار اداری و استانی در درجات پایین تر باشد اما به لحاظ دید مثبتی که رئیس آن سازمان به روابط عمومی خود دارد از لحاظ اطلاع رسانی برنامه ها و اقدامات خود بسیار خوب و مثبت عمل می کند و این نشان از آگاهی آنان به تعاریف و جایگاه روابط عمومی است .
وی گفت: سعی ما براینست که از کلیشه و یا تکراری شدن نشریه پارسه جلوگیری کنیم.
سردبیر پارسه از روابط عمومی ها خواست در صورت نیاز به دریافت تعداد بیشتر از این نشریه ضمن بررسی موضوع نسبت به ارسال درخواست آن اقدام کنند.
حضرتی مسئول روابط عمومی استان همدان نیز دراین نشست نیز ضمن ارائه سوابق اجرایی خود اظهار داشت: عدم وجود روابط عمومی خوب و قوی باعث به بن بست رسیدن هر سازمانی خواهد شد روابط عمومی باید جهت انجام مناسب برنامه های خود به وسایل و اقلام مناسب وبروز تجهیز شود . پیشنهاد میکنم جهت انعکاس بیشتر اخبار شهرستانها صفحات مشخصی برای آنها در هفته نامه پارسه ایجاد شود .بدنه روابط عمومی ها باید به نیروهای مجرب وکارآمد تجهیز شوند واین نیروها باید درمرور زمان با کسب تجربه های خود درحوزه روابط عمومی باقی بمانند.
وی ضمن پیشنهاد راه اندازی چاپخانه انتشارت در سازمان مرکزی و نیز برگزاری دوره های آموزش روابط عمومی گفت: می طلبد روابط عمومی ها در همایش های بین المللی روابط عمومی جهت کسب آخرین اطلاعات در این حوزه شرکت کنند.
حضرتی درپایان خواستار برنامه ای کارکردن مسئولین روابط عمومی شد.
خانم اسکینی مسئول روابط عمومی استان لرستان ضمن بیان پاره ای از مشکلات روابط عمومی ها گفت: باید بودجه و اعتباری جهت روابط عمومی در سازمان تعریف شود تا مسئولین روابط عمومی در اجرای برنامه های خود و تهیه ملزومات این حوزه با مشکل روبرو نشوند.
مسئول روابط عمومی استان کرمانشاه نیز اظهارداشت: 35 نشریه محلی در استان کرمانشاه وجود دارد که این حوز
1 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia