مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره پل زمان خان
پل زمان خان 5 کیلومتری شهرستان سامان قرار داره . چرا نوشتین شهرکرد ؟؟؟؟
masoud
شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۸:۵۶ - درباره کاخ آپادانا (کاخ دایوش )
بسیار شگفت انگیز!!!!!!
رضا محبی
چهارشنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۰۰:۱۸ - درباره روستای دربید
آقا اين روستا تقريبا شخصيه.ميرين چيكار! ما رفتيم مردمش از دستتون شاكي بودن.يه كم مراعات كنيد ديگه
شهرام
يكشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۲۳:۵۵ - درباره آبشار سواسره
امروز اول فروردین 1392 من و همسرم تصمیم به دیدن این ابشار 100متری کردیم دوستان بعد از کلی گشتن به دنبال مسیر باید بگم بخش چهاردانگه ساری اصلا روستایی به نام بلده نداره که روستائی به نام سواسره داشته باشه فقط یه روستا به نام بالاده داشت (اصالتا من اهل ساریم)که اونهم ربطی به ابشاری نداشت خلاصه بعد ازکلی راه دوباره به ساری برگشتیم دقت کردین عکسی هم از این ابشار نیست من که میگم نگردین اما اگه و
حدیثه
پنجشنبه ۰۱ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۳۱:۵۸ - درباره مسجد چورس
از مسئولين محترم ميراث فرهنگي و منابع طبيعي عاجزانه تقاضا داريم كه جلو افرادي كه به نام معدن در پي زير خاكي مناظر طبيعي و خداداي اطراف چشمه شيخ بلاغي را از بين مي برند را بگيرند تا منطقه كه از لحاظ تاريخي قدمتي چندين هزار ساله دارد از لحاظ زيبايي و مناظر تاريخي و طبيعي همچنان بكر باقي بماند .با تشكر از مسئولين فهيم و دلسوز عارف مهدي نيا از روستاي تاريخي چورس
عارف مهدي نيا
سه شنبه ۰۸ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۴۹:۱۰ - درباره سبلان و دامنه های آن
باسلام خسته نباشید فراوان بسیارعالی توصیف کردید. ولی چند جمله غلت املای هستد که اگر تصیح شود خوبه باتشکر
محمد پوررمضان
دوشنبه ۰۱ تير ۱۳۸۸ ساعت ۰۸:۴۵:۵۶ - درباره آبشار سواسره
امروز اول فروردین 1392 من و همسرم تصمیم به دیدن این ابشار 100متری کردیم دوستان بعد از کلی گشتن به دنبال مسیر باید بگم بخش چهاردانگه ساری اصلا روستایی به نام بلده نداره که روستائی به نام سواسره داشته باشه فقط یه روستا به نام بالاده داشت (اصالتا من اهل ساریم)که اونهم ربطی به ابشاری نداشت خلاصه بعد ازکلی راه دوباره به ساری برگشتیم دقت کردین عکسی هم از این ابشار نیست من که میگم نگردین اما اگه و
حدیثه
پنجشنبه ۰۱ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۳۱:۵۸ - درباره کوه بیدویه
منظورتون همون کوه سیمکه دیگه
میثم
شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۵۰:۰۸ - درباره روستای مدوار
افتخار بزرگیست ک میتونم بگم اهل مدوارم.درود بر مردم مدوار............
21
سه شنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۳:۰۳:۲۵ - درباره قلعه کاظم داشی (کاظم خان )
کاظم خان از اهالی روستای گورچین قلعه بوده و قلعه کاظم داشی هم در این روستا واقع می باشد. لطفا تاریخ منطقه انزل را تحریف نکنید.
سجاد شیدایی
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۵۷:۵۷ - درباره قلعه شياق دهلران
Filalny! This is just what I was looking for.
Bouled
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۵۶:۱۸ - درباره معبد آناهیتا
مطلب جالبي بود ولي در مورد استفاده از معبد چيز زيادي ننوشتين ممنون
ياسر
شنبه ۰۹ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۵۶:۵۵ - درباره گردشگاه پارک جنگلی استهبان
خوب
پنجشنبه ۰۳ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۴۶:۴۹ - درباره تپه سراب
jaye ax vaghean khalist
مریم
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۲۱:۱۸:۳۵ - درباره جزیره گرم
با عرض سلام و خسته نباشی .در قسمت جاذبه های گردشکری اگر وارد قسمت گالری تصویر و از پایین صفحه ی گالری تصویر گزینه آلبوم تصویر استانه را انتخاب کرده و وارد استان بوشهر که می شویم عکس یک کوه مبینیم که جاده آسفات دوبانده در پایین دست آن قرار دارد که واقع در شهر جم می باشد.اما اسم جزیره گرم استان بوشهر به زیر آن نوشته شده.لطفا این رو اصلاح کنید. در ضمن اگر واژه کوه پردیس جم را به تنهای در گوگل س
حسین بینا
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۳:۵۴ - درباره شیرقلعه شهمیرزاد
جای دیدنی و زیباییست ولی برای دیدنش احتیاج به کمی کوه نوردی دارد اما مهم تر از شیر قلعه خود شهر شهمیرزاد است که به واسطه هوای خوب و باغ های سرسبز و محله ((سرچشمه)) بسیار دیدنی است
پیمان
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۴۱:۲۰ - درباره قلعه حسن آباد
قلعه حسن اباد واقع در5کیلومتری شهرسنندج واقع شده است که قذمت این قلعه به دوران ساسانیان میرسد.این قلعه مکانی بسیار استراتژیکی ازنظرنظامی بوده است وبرای تسلط برمنطقه وعدم دستیابی دشمن برقلعه بوده است .شکل جغرافیایی این قلعه و وتسلط برمنطقه درقدیم الیام مورد توجه پادشاهان بوده است .این قلعه درسال 1046قمری توسط هلو خان اردلان بناگردید شواهدتاریخی نشان از کهن بودن این قلعه نسبت به سنندج ب
پیمان شیخ محمودی
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۲:۰۸
آرشیو اخبار گردشگری
استان قزوین از نظر تاریخی و فرهنگی دارای قابلیت مطرح شدن در مقیاس ملی است.
در نشستی که با حضور طاهایی استاندار قزوین، دولت آبادی معاون میراث فرهنگی کشور، رضا پور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی استان قزوین و جمعی از مسئولین استان برگزار شد، تبین طرح ساماندهی دولتخانه صفوی، ماده 166 برنامه توسعه سوم و ماده 115 برنامه توسعه چهارم پیرامون بافتهای تاریخی و ضرورت رعایت ضوابط سازمان در مقوله حفظ هویت محدوده بافت تاریخی بررسی گردید.
محمد مهدی رضا پور رئیس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ابتدا با اشاره به برنامههای انجام شده در استان گفت: استان قزوین با توجه به ارزش تاریخی دارای سایتهای متنوع بوده که از مهمترین آن دولتخانه صفوی، سرای سرپوشیده سعد السلطنه، بازارها و سراها، مساجد، امامزاده ها و ... میباشد که برای ساماندهی و کاربردی کردن این بناها برنامههایی انجام شده که میتواند جایگاه گردشگری قزوین را متحول نماید.
مهندس طاهایی استاندار قزوین با بیان پتانسیلها و توانمندیهای متنوع استان افزود: باید در برنامهریزیهای توسعه استان به مناطق گردشگری و احیا و تقویت زیر ساختها توجه ویژه گردد تا با مدیریت و ساماندهی بهینه اعتبارات ملی و استانی را برای حفظ و احیای آثار تاریخی و مناطق نمونه گردشگری جذب نمود.
وی در ادامه خواستار توجه سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور به بافت تاریخی شهرقزوین و آثار تاریخی از جمله مسجد جامع، باغ فرهنگی، مجموعه سعدالسلطنه، آرامگاه چهار انبیاء، قلعه تاریخی حسن صباح، مدرسه صالحیه و ... شد.
دکتر دولت آبادی معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به قدمت تاریخی و فرهنگی استان قزوین اظهار داشت: استان قزوین از نظر تاریخی و فرهنگی دارای این قابلیت است که در مقیاس ملی مطرح گردد و برای دستیابی به این هدف باید به مجموعه آثار تاریخی و فرهنگی این استان در قالب یک سند جامع و کاربردی با چشم انداز مشخص نگریسته شود.
معاون میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: مجموعه دولتخانه صفوی و سعدالسلطنه در مرکز شهر قزوین محدودة بی نظیر از نظر جایگاه شهری با هویت تاریخی است که در کمتر شهری این امکان وجود دارد که میتواند فضای شهری مناسبی برای حضور مردم در مرکز شهر و ارتباط با بازار ایجاد نماید.
دولت آبادی در ادامه با تاکید بر ساماندهی و مدیریت بافت تاریخی شهر قزوین گفت: مدیریت بافت تاریخی شهر قزوین یک امر مشارکتی بوده که باید با همکاری و همراهی سازمانها و نهادهای مسئول و موثر در احیا و مرمت بافت تاریخی با برنامهریزی منسجم اقدام شود.
در پایان این نشست به منظور برنامهریزی و پیگیری مرمت و احیای پروژههای بزرگ همچون مسجد جامع، مدرسه صالحیه، باغ فرهنگی و بافت تاریخی شهر قزوین مقرر شد جلسهای ویژه در سوم اسفند ماه تشکیل گردد.
شایان ذکر است: دکتر دولت آبادی از امامزاده حسین، موزه نگارخانه هنر و پایداری، سرا و تیمچههای بازار قزوین، مسجد النبی، حسینیه امینیها، گنبد خانه مسجد جامع و دولتخانه صفوی بازدید نمود.
23 بهمن 1387
منبع خبر :
IranPedia