مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه بلده
خیلی جای قشنگیه
جمعه ۱۵ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۰۹:۰۳ - درباره کوهسنگی
خیلی عالیه
اریا
چهارشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۴۲:۰۰ - درباره چشمه آب معدني قاسمآباد
عالی
محمد
يكشنبه ۰۶ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۳:۴۴ - درباره زیستگاه ارباب کندی
چرا در مورد اربابکندی به همین چند جمله بسنده کرده اید!؟این تنها بخشی از دارایی های زیستگاه اربابکندی هست.
مهدی
پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۲:۵۵ - درباره روستاي نايه
اين روستا زادگاه أجداد پدرى من است. پدر بزرگم (محمد نامدار ) كه در آموزش و پرورش دبير بود،شصت سال پيش خانه اش را وقف مدرسه ى نايه كرده است و من مفتخر هستم كه بگوىم اين بنا تا امروز برپاست و مورد استفاده ى اهالى مى باشد . در ضمن اگر به كتاب خاطرات عبدالله مستوفى مراجعه كنيد، توصيف بسيار زيبايي از اين روستا مى خوانيد كه مشتاق به ديدن اين خطه مى شويد .
زهره نامدار
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۳۷:۰۰ - درباره برج مقبره رادكان
اطلاعات اصلي شما محدود است از ارشيو سازمان ميراث فرهنگي كمك بگيريد كتابي جامع هم چاپ شده كه در سازمان موجود است نگاهي ديگر به برجها تاليف منوچهر ارين
مكرمي فر
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۲:۵۷:۵۱ - درباره روستای دربید
خوب بود
علی
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۱:۴۹ - درباره ايوان سنگي نياق
عادت كرديم به گله گي ميراث فرهنگي چطوري از كوه محافظت كنه؟ در حالي كه مصنوعات زيادي از ابنيه و غيره تشنه توجهند؟
ع
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۱۷:۳۹ - درباره قلعه سرماج
با سلام طبق گزارشهاي پيشينيان سرماج داراي تاريخي كهن بوده كه در زمان خود بسيار تاثير گذار هم بوده است . چرا در وب سايتها درباره تاريخ سرماج اين همه سانسور اعمال شده است و فقط گزارش شده كه سرماج در كجا واقع شده و از قلعه آن37 متر از ديوار جنوبي آن باقيمانده است يعني تمام تاريخ سرماج همين است و بس ؟ قلعه اي كه در دوره ساسانيان ساخته شده و در قرون 3 و4 هجري به مدت 50 سال مركز حكومت حسنويه بوده چي
فرخ كريمخاني
پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۹:۰۶ - درباره دره اوشان-فشم (اوشون-فشم)
بسیار جای زیبا وبکر ی هستش ولی همه چیز ده برابر است
مجتبی حسینی
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۴۳:۴۲ - درباره آبشار دشتک ابرج
سلام لطفا اصلاح بفرمایید که روستای دشتک از توابع شهرستان مرودشت فارس است نه اقلید
عباد اله همتی دشتکی
چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۰۴:۱۵ - درباره غارآب کناری
غار خوببیه ولی اصلا شبیه غار علیصدر همدان نیست
ابوالفضل هادیزاده سهی
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۲:۰۷:۲۸ - درباره تکیه هفت تنان
با سلام ایکاش همراه با توضیحات چند تا تصویر هم قرار میدادید تا لااقل یک دید کلی برای افرادی که آشنایی با این اماکن ندارند بوجود بیاید.
سجاد پناهی
يكشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۲۹:۳۳ - درباره غار سهولان
kheily zibast hatman arzesh didan darad
سعید مهدوی
دوشنبه ۰۶ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۳۵:۳۷ - درباره روستای هلیلان
Weeeee, what a quick and easy sloiuton.
Lele
دوشنبه ۱۹ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۳۲:۱۷ - درباره مدرسه دار الفنون
مطالب تان خیلی کم بود
صبا طیبی
يكشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۴۷:۴۵ - درباره قلعه چك
Hey, subtle must be your mdilde name. Great post!
PoliticAhora
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۲۸:۲۴ - درباره روستای زواره
با سلام اطلاعاتی که راجع به زواره به شما دادهاند ناقص است. 1- زواره روستا نیست بلکه در تقیسمات کشوری بخش است و دارای شهرداری و بخش داری و شهری است از توابع اردستان 2- زواره دارای آثار باستانی و زیارتی زیادی از قبیل یخچال - مناره - تکیه های قدیمی - بازارچه - مسجد دوقبله و خانه های قدیمی - و نیز دارای چندین امامزاده که معروف ترین آنها امامزاده یحیی برادر امام رضا می باشد لذا خواهشمند است تحق
طباطبایی
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۴:۳۸ - درباره مسجد کبود گنبد
If you want to get read, this is how you sohlud write.
Edizon
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۵:۵۰:۰۰ - درباره آبشار بل
آبشار بل در كنار روستاي ناو از توابع شهرستان سروآباد كه به اشتباه آن را مروآباد ثبت كرده ايد
فرامرز داودي
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۵۱:۴۱
آرشیو اخبار گردشگری
نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی در دولتخانه صفوی میزبان میهمانان نوروزی استان قزوین
نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین در مسیر پیاده دولتخانه صفوی در ایام تعطیلات میزبان گردشگران نوروزی 88 میشود.
حمید رضا قاسمی معاون صنایع دستی سازمان ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگري استان قزوين با اعلام این خبر افزود: این نمایشگاه برای استقبال از میهمانان نوروزی جهت تهیه سوغات و آشنایی با صنایع دستی و هنرهای سنتی قزوین است و برای سومین سال در عید نوروز در راستاي برنامههاي ستاد تسهيلات سفرهای نوروزی برگزار میگردد. این نمایشگاه امسال در بنای تاریخی دولتخانه صفوی که یکی از بناهای تاریخی دوران صفوی میباشد برگزار و علاوه بر معرفی این مکان به گردشگران عزیز و همشهریان گرامی میتوانند مرکزی برای خرید سوغات و شیرینی سنتی قزوین در ایام نوروز باشد.
قاسمی تعداد شرکت کننده در نمایشگاه دولتخانه صفوی را45 غرفه ذکر کرد و گفت: در این نمایشگاه سعی شده از همه صنایع دستی و هنرهای سنتی کاربردی و احیا شده قزوین جهت آشنایی علاقمندان استفاده شود ضمن اینکه در نمایشگاههای دیگر نیز همین نسبت رعایت میگردد.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اظهار داشت: علاوه بر این نمایشگاه نمایشگاههای دیگری در استان برگزار میشود که در قزوین دومین نمایشگاه: خیابان رسالت غرفههای میراث فرهنگی طبقه تحتانی، در شهرستان تاکستان: شهر تاکستان خیابان غفاری، در کوهین جاده مواصلاتی قزوین- رشت از جمله آنها میباشد.
قاسمی زمان دیدار از این نمایشگاه را برای نمایشگاه شهر قزوین از دوم لغایت هشتم فروردین و نمایشگاه کوهین و تاکستان را از دوم تا یازدهم فروردین ماه 88 صبح و بعدازظهر اعلام نمود و گفت: در سومین نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی قزوین (نگارگری، قلمدان سازی، سوزن دوزی، حکاکی، قلم زنی، فرش بافی (بافت انواع قالی و گلیم)، جاجیم بافی، سفالگری، چلنگری، خوشنویسی، معرق، تراش شیشه،ساخت آلات موسیقی،پن بافی و...) و انواع شيرينيجات سنتی استان در معرض نمايش و فروش قرار میگیرد که امیدواریم بتوانیم فضای شاد و متنوعی در کنار جاذبه های تاریخی و طبیعی استان برای معرفی صنایع دستی به گردشگران فراهم نماییم.
شایان ذکر است: موقعيت ممتاز قزوين از نظر جغرافيايي و قرار گرفتن در مسير جاده ابريشم از دلايل رونق بازار و سراهاي تجاري بوده که در دوره صفوي به تعداد آنها افزوده شده به طوري که سياحان زيادي در سفرنامه هاي خود از رونق اقتصادي قزوين با توصيف زيباي بازار و صنایع دستی آن ياد ميکنند.
25 اسفند 1387
منبع خبر :
IranPedia