مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره امامزاده دستگرد
امامزاده قشنگی دارید اگه از خود روستا تصاویر بذارید خیلی خوبه
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۰۰:۲۶ - درباره روستاي نايه
ای جوونادرتمام خلجستان بگردی مس نایه پیدانمیشه باور نمیکنی یه سربزن باحاله ب خدافردانگی نگفتم
محمدبابای
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۴:۲۸ - درباره مسجد جامع جورشر
من از اینکه ایرانی هستم به خود افتخار میکنم با تشکر از شما
علی مزرعی جورشری
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۱۶:۱۲ - درباره خانه ابریشمی
خیلی عالیه فقط در این قسمت بهتر بود علاوه بر توضیح مثلا خانه ابریشمی صیقلان عکس این بنا در گوشه صفحه وجود داشته باشه تا اگه کسی میخواد بره اونجا رو ببینه انتخاب بکنه که دنبال چجور مکانیه
علیرضا
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۵۳:۲۴ - درباره قله دماوند
با سلام قله دماوند در بخش لاریجان شهرستان آمل واقع شده است ، لطفا درست و بدون تحریف اطلاع رسانی کنید .
پیمان جعفری
جمعه ۱۳ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۵:۵۴:۰۲ - درباره آبشار شیرآباد
خیلی زیبا است
میلاد سنچولی
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۵۳:۱۵ - درباره رودخانه خرسان
رود خانه خرسان از بهترین رودخانه های ایران است چون که تنوع ماهی دران زیاد است
سامی
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۳:۰۲:۳۹ - درباره ماهیدشت
Way to go on this essay, hlpeed a ton.
Mahaley
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۲۷:۲۴ - درباره كليساي شوغات مقدس
با سلام لازم به توضیح است کلمه مارالان کلمه ای واحد است و نوشتن آن بطور جداگانه صحیح نمی باشد لطفا در سایت اصلاح فرمائید
اتابکی
جمعه ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۵:۴۰ - درباره گور دختر
سلام ای کاش آدرس محلی اش را برامون میذاشتید .
نظری
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۲۲:۱۱ - درباره روستای مدوار
بهترین روستاست
فلاح مدواری
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۰:۳۰ - درباره بقعه عون بن علي و زيد بن علي
در خصوص اهمیت معنوی بقعه عون بن علی، در تاریخ آمده است که حضرت مولانا ، از مسافرین و میهمانان خود که از تبریز می آمده اند تنها درخواست مشتی از خاک کوهستان عون بن علی و سرخاب را داشته است و چون مقدار این خاک های به میزانی می رسد که بتواند در آن دفن شود. فوت می کند. لذا با توجه به اهمیت و منزلت این بقعه و کوهستان در نزد شاعر و عارفی چون مولانا قطعاً این بقعه از تاریخ پنهان ارزشمندی برخوردار ا
مجید بهشتی روی
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۰۸:۳۹ - درباره گنبد جبليه
البته می گویند حتی می تواند بع دوره ساسانیان هم برگردد.
میثم
سه شنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۵۷:۱۹ - درباره آبشار یخی
لطفا راه رسيدن به آبشار را بگوييد
رضا
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۹:۴۶ - درباره دریاچه عباس آباد
kheeeeeeeeeeyli chert booooooood. mokhtasar tar az in nadashtid!!!!!!!???????????
nasim
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۱۷:۱۷ - درباره خانه منجم باشی
عکس مطابق با خان منجم باشی نیس
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۱۳:۰۴ - درباره برج اوچ گنبد خان
لطفا عکس واطلاعات بیشتری از روستای زیبای اوچگنبد در سایت قرار دهید
ایمانی
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۱۱:۵۱ - درباره قلعه الویر
بي نظير بود
حميد رضا حجت
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۴۷:۰۶
آرشیو اخبار گردشگری
"هزارمسجد" جزء 20 محور شاخص طبيعت گردي كشور مصوب شد
دبيركميته طبيعت گردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: هزار مسجد جزء 20 محور شاخص طبيعت گردي كشور مصوب شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، آرش كوشا در اولين گردهمايي كميتههاي طبيعتگردي استان در شهرستان كلات نادر كه همزمان با جشنواره بازيهاي محلي، غذا و نان در شهرستان كلات برگزار شد، اظهار داشت: دربحث سند ملي طبيعت گردي كه براي توسعه و مديريت طبيعت گردي كشور تنظيم شده است يك سري مناطق شاخص و پيشتاز مشخص كرده ايم و برنامههاي اجرايي نيز داريم.
وي افزود: اکنون كه مشغول تهيه گزارش از استان ها هستيم، در بحث زير ساخت ها و مطالعات انجام شده ، در مناطق و بسترهايي که جهت توسعه گردشگري آماده شده اند بررسي ها نشان مي دهد كه چشم انداز روشني را شاهد خواهيم بود.
مهندس كوشا با بيان اينکه خراسان رضوي به دليل اين كه استان شاخص در بحث گردشگري زيارتي است، و از استان هاي مهم محسوب مي شود ، اظهار داشت: بايد براي اجرا و اقدام براي توسعه گردشگري كلان در بخشهاي مختلف براي گردشگري زيارتي اقداماتي صورت بگيرد كه درحال انجام آن هستيم.
رييس كميته ملي طبيعت گردي كشور افزود: امسال 20 منطقه در كشور به عنوان نمونه مشخص شده است كه براي آن ها مطالعه و برنامهريزي ميكنيم.
وي افزود: مبناي انتخابات اين بود كه اكوسيستم هاي مختلف در اقليمهاي مختلف برگزيده شود تا الگوهايي براي كشور داشته باشيم.
آرش كوشا منطقه گردشگري هزار مسجد را ازجمله 20 منطقه مصوب شده اين برنامه خواند و تصريح كرد: هم اكنون در حال انجام مراحل قانوني اين منطقه هستيم و مناقصات آن برگزار خواهد شد و فراخوان و استعلامات انجام شده است.
وي با بيان اين که مشاور را مكلف كرديم كه از مشاورين بين المللي استفاده كند از آن جهت كه ظرفيتهاي داخلي كافي نيست، گفت: بايد از حضور متخصصين بين المللي و صاحب نظران در اين موضوع كه طرحهاي مختلفي را در دنيا مديريت كرده اند، بهره برد.
وي ارتقاء معيشت جوامع محلي و ميزبان را مهمترين شاخص طبيعت گردي دانست.
مشاور رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري کشور تاكيد كرد: بهترين مدل در توسعه اكوتوريسم توسعه اي است كه در فرايند سرمايه گذاري و بهره برداري آن مردم بيشترين نقش را داشته باشند که اين زمينه در كلات موجود است.
وي گفت: ما بايد اين پتانسيل را قدر بشناسيم و از آن حفاظت و بهره برداري كنيم اما بهره برداري پايدار كه منجر به توسعه بيشتر آن ها شود.
وي با بيان اين که درمطالعاتي كه صورت ميگيرد کاملا ظرفيتها مشخص شده است و منطقه بندي صورت ميگيرد، تصريح کرد: در مراحل اجرايي ما از نظرات محلي و همكاري سازمان محيط زيست وسازمان مراتع و جنگلها در جهت مديريت مناطق براي جمع بندي مطالعات بهره خواهيم برد.
بر پايه اين گزارش محسن لشكري، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان خراسان رضوي نيز در ادامه اين نشست اظهار داشت: اميدواريم با توجه به محدوديت اعتبارات استاني به خصوص در سال جاري امكان بهره مندي از اعتبارات ملي در حوزه اكوتوريسم فراهم شود.
در ادامه اين جلسه فرماندار كلات نيز رفتار نامناسب گردشگر و صدمات فرهنگي ناشي از آن را دليلي بر عدم استقبال بوميان برشمرد .
وي گفت: مهمترين چالش در بحث گردشگري برخورد مردم ساكن است كه در اين مكان مردم ميهمان دوست هستند و به گرمي از گردشگران استقبال مي كنند.
فرماندار كلات با بيان اينکه بيشترين تاكيد بر روي فرهنگ و پوشش و رفتار گردشگر است، اظهار داشت: يكي از دلايلي كه بوميان استقبال نمي كنند، اين مساله است كه باعث صدمه فرهنگي شود.
وي در ادامه به توصيف طبيعت و موقعيت جغرافيايي كلات نادر پرداخت و تصريح كرد: اين منطقه 50 هزار نفر جمعيت دارد و شغل اصلي مردم دامداري و كشاورزي است، در حوزه صنعت در كلات جز يك كارخانه شير و چند كارخانه كوچك چيز ديگري نيست كه تاثير چنداني در درآمد شهرستان ندارد.
وي گفت: شهرستان كلات به دليل محيط طبيعي جغرافيايي سرآمد است؛ وجود كوه هزار مسجد با 3050 متر ارتفاع و 10 رودخانه كه به دليل مهار نشدن از مرز خارج شده و وارد تركمنستان مي شود از جاذبه هاي گردشگري محسوب مي شودكه تنها 4 رودخانه از آنها دائمي اند.
فرماندار كلات با بيان اين که ما درمعرفي اين جاذبه هاي طبيعي كوتاهي كرده ايم، اظهار داشت: ميزان گردشگري كه به هزار مسجد مي آيد، در مقايسه با بينالود از هر 100 نفر 5 نفر مي باشد در صورتي كه جاذبههاي گردشگري هزار مسجد به مراتب بيشتر از مسجد بينالود است. هزار مسجد در تمام فصول ديدني است و در كلات 6000 هكتار جنگل وجود دارد و آبشارآن با ارتفاع 300 تا 400 متر در 4 الي 5 طبقه نزديك به هم كم نظير است.
دبيريان ادامه داد: در دامنه هزار مسجد كلات تنوع قومي را داريم، وجود اقوام عرب، تركمن، كرمانج فارس در خاوري منجر به تنوع در آداب و رسوم موسيقي فرهنگ و صنايع دستي است كه يكي از جاذبهها است.
وي با تاکيد بر برگزاري چنين جشنواره هايي گفت: با برگزاري اين چنين جشنوارههايي مي توان تمايل به سرمايه گذاري را در بخش خصوصي فراهم آورد وحمايت بخش دولتي را موجب شد كه ايجاد اشتغال شود و زير ساخت ها تقويت مي گردد.
فرماندار كلات اظهار داشت: 3500 نوع داروي گياهي در تندوره و هزار مسجد مي باشد ولي هيچ توليد و فروشي ندارد و اشتغال زايي در اين حوزه صورت نگرفته است که اگر حمايت شود، درآمد ايجاد مي شود و رفاه مورد نظر تا حدودي حاصل مي شود.
همچنين در اين نشست عنوان شد 12000 هكتار محيط حفاظت شده در اين منطقه وجود دارد که مابين شهرستان هاي درگز، چناران، قوچان، مشهد و كلات واقع شده است.
از نظر تنوع زيستي بسيار غني و چشم اندازهاي زيبايي دارد، پوشش گياهي منحصر به فرد است و پلنگ قوچ كله بز پرندگان شكاري و انواع جوندگان در طبيعت اين منطقه زندگي دارند و بقاء حيات جانوري وابستگي متقابل با حيات گياهي دارد.
16 خرداد 1388
منبع خبر :
IranPedia