مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه دختر (قیز قلعه )
با سلام اگر میتوانید وعکسی موجود میباشد از قلعه نمایش دهید
اسماعیل نجفی قیزقلعه
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۶:۲۵ - درباره آبشار یخی
Ho ho, who wlouda thunk it, right?
Anna
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۴:۱۲ - درباره امامزاده هلال بن علی
امامزاده هلال بن علی بن ابیطالب(ع) از اماکن تارخی و مذهبی شهرستان آران و بیدگل ـ است. لطفاٌ اصلاح گردد.
مجید
سه شنبه ۰۳ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۲۳:۵۷ - درباره بقعه ملاط
باسلام-به همه موطنان گرامی پیشنهاد میکنم از این بقعه متبرکه که درمنطقه زیبایی هم قرار گرفته ودارای اهمیت زیادی است دیدن فرمائید -التماس دعا
ولی یوسفی
جمعه ۰۸ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۴۴:۲۹ - درباره تالاب چغاخور
چغاخور مایه ی افتخار بختیاری
moradian
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۴۵:۰۷ - درباره جنگل ابر
با سلام من خودم بارها به جنگل ابر رفتم و میتونم قاطعانه بگم که اونجا قطعه ای از بهشت است.زیبایی منحصر بفردی داره و یکی از بهترین مکانها برای سفر. به دوستان عزیزم پیشنهاد میکنم که اگر میخواهند راه رفتن روی ابرها را تجربه کنند یه سری به جنگل ابر شاهرود بزنند.
حامد آشوری
سه شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۴۹:۰۰ - درباره پارک جنگلی وکیل آباد
این پارک یکی از مراکز زیبا و واقعاً مفرح است . انشاءا.. با پیگیری موضوع حراست و امنیت و همچنین نظافت و بهداشت بهتر از این نیز خواهد شد. موفق باشید.
محمد قربانی
چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۱۲:۰۶ - درباره گلمکان
گلمکان شهر شکوفه های گیلاس وآلبالو گلمکان زیبا وارامش بخش است گلمکان دوستت دارم زهراصادقی گلمکانی
يكشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۱۳:۲۱ - درباره امامزاده قاسم ازنا
ازنا از نظر زیارتی و سیاحتی می تواند بعنوان قطب جذب توریست باشد که متاسفانه عدم رسیدگی به جاذبه های ان سبب نا شناخته ماندنم ان شده است
محمد
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۶:۰۲ - درباره قلعه بردوك
فرمانروایان صومای چنانچه در کتاب تاریخ کرد و کردستان نوشته دکتر صدیق صفی زاده آ مده است،امیر غازی قرآن بن سلطان احمد که به سال 908 هجری ازسوی مردم و سران وبزرگان صومای برگزیده شد و از او دو پسر به نامهای شاه محمد و علی بیگ به جای ماند و سر انجام به سال 965 هجری وفات یافت و بعد از وی به ترتیب: شاه محمد صومای (965_978هجری) بداغ بیگ صومای(978_981 هجری) حسن بیگ صومای(981_985 هجری) علی بیگ صومای(985_986 هجری)
امیر قلعه جوجهی(بردوک)
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۲:۱۳:۲۹ - درباره بازار میدان ارگ (توحید
لطفا تصاويري از مناطق مورد اشاره نيز نمايش داده شود
يكشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۴:۱۱:۱۲ - درباره روستاي نايه
روستای سر سبز در دل کوهستان
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۴۰:۱۳ - درباره پارک ملت
سلام این پارک از قدیمی ترین پارک های کشور به شمار میاد و در فصل های مختلف سال فضاهای بسیار زیبایی داره همچنین سومین فانفار(چرخ و فلک) دنیا در شهربازی پارک ملت و بساری دیگر از وسایل بازی مهیج در این شهر بازی وجود داره. به همه هموطنان عزیزم توصیه میکنم از این پارک زیبا و دیدنی ٬ دیدن فرمایید.
امیرحسین
يكشنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۵۸:۴۰ - درباره پارک ملت
سلام این پارک از قدیمی ترین پارک های کشور به شمار میاد و در فصل های مختلف سال فضاهای بسیار زیبایی داره همچنین سومین فانفار(چرخ و فلک) دنیا در شهربازی پارک ملت و بساری دیگر از وسایل بازی مهیج در این شهر بازی وجود داره. به همه هموطنان عزیزم توصیه میکنم از این پارک زیبا و دیدنی ٬ دیدن فرمایید.
امیرحسین
يكشنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۵۸:۴۰ - درباره آرامگاه سیبویه
با سلام و تشکر از سایت خوبتان می خواستم به گویم که ارامگاه سیبویه در شیراز است
علی شاهچراغیان
شنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۵۹:۵۸ - درباره حسینیه امینی ها
سلام. مطلبتون اگرچه خلاصس ولی خب میتونه انگیزه ای به خواننده ها بده تا بخوان خانه امینی ها رو ببینن ولی انصافا عکسم خیلی مهمه. خیلی خورد تو ذوقم با این عکس. من خودم راهنمای گردشگریم و اهل قزوین. عکسای خیلی خیلی زیباتری از داخل بنا می تونستین بذارین تو سایت. تصویره که به فرد قدرت تصمیم گیری بیشتری میده برای بازدید داشتن یا نداشتن. بازم ممنون از زحماتتون
محمدی
دوشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۰۷:۰۹ - درباره برج مقبره رادكان
اطلاعات اصلي شما محدود است از ارشيو سازمان ميراث فرهنگي كمك بگيريد كتابي جامع هم چاپ شده كه در سازمان موجود است نگاهي ديگر به برجها تاليف منوچهر ارين
مكرمي فر
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۲:۵۷:۵۱ - درباره قلعه بردوك
این قلعه درچه سالی کدوم پادشاهان برآن حکومت کردند
دلاشوب
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۸:۴۳
درباره خليل سمائي جابلو
سید حسن محسنی
شنبه ۰۲ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۸:۱۱:۰۲
درباره احمدرضا هرجي
آیدا هرجی
يكشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۳۳:۱۵
خانه حاج مصور الملکی |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : قاجار (1299-1195 ه ق ) ( تاریخ میلادی : 1796-1921 م ) |
|
در خیابان آیت اله کاشانی، کوچه شهید اصفهانی، کوی محله نو، بن بست پشت بیمارستان کاشانی خانه ای قرار دارد که محل سکونت و زندگی مرحوم حاج محمد حسین مصور الملکی مشهور به مصور طراح ، نقاش، شاعر و میفیاتوریست بلند آوازه اصفهانی بوده است.
این خانه شامل فضاهای متنوع و زیبائی است که درچهار سوی پک حیاط مستطیل شکل قرارگرفته است. در ابتدای ورود به خانه جبهه جنوب شرقی بنا پدیدار می گردد. این جبهه شامل تالاری است که شاه نشین آن به ارتفاع دو طبقه در میانه دو اتاق گوشواره قرار گرفته است .این تالار با تزئینات گچبری رنگی ، آینه کاری و مقرنس، زیبا ترین فضای خانه است .
درگوشه جنوبی خانه حوضخانه ای به شعل صلیب به ارتفاع دو طبقه قرار دارد. در میانه این حوضی 8 گوشه قرار دارد و بر فراز آن نورگیر زیبائی تعبیه شده است. این حوضخانه با تزئینات متنوع گچپری و مقرنس، به زیبائی بنا می افزاید .
در شمال غربی خانه مجموعه دیگری است که شامل تالاری کم ارتفاع و شاه نشینی زیبا و مهتابی وسیعی در طبقه دوم با ایوانی کم عمق و ستون دار در انتهای این مهتابی می باشد.
جبهه های شمال شرقی وجنوب غربی خانه نیزدارای یک تالاردروسط و دو اتاق سه دری در طرفین می باشند. نماهای پیرامون حیاط شامل تزئینات آجر کاری در بالا و ازاره سنگی حجاری شده در پائین دیوارها هستند .
ورودی اصلی خانه دارای سردر وهشتی مشتری با خانه های مجاور است که پس ازعبور از دو دالان به حیاط مرتبط می شود در مقابل تالار جبهه جنوب شرقی حوض بزرگی وجود دارد که از سنگ ساخته شده است .
خانه مصور الملکی علاوه بر آنکه با اتافهائی که « موزه ای از صنابع دستی است و آبنه کاریها و پنجره های آلت بری و شیشه های رنگین دم طاووسی و نقاشی های دیواری و درهای مزین..»از شاهکارهای هنری دوران قاجار به شمار می رود. خاطره هنرمندی را در اذهان زنده می کند که به اعتقاد اغلب هنر مندان و کارشناسان مسائل هنری به خصوص نقاشی از عصر صفویه تاکنون در میدان هنرهای گوناگون یکه تاز بود. |
|
آدرس :اصفهان - خیابان آیت اله کاشانی، کوچه شهید اصفهانی، کوی محله نو، بن بست پشت بیمارستان کاشانی | |
تعداد بازدید : 3661 |
تعداد نظرات : 2
2 نظر درحال تایید است و یا بدلیل مغایرت با ارزشهای انسانی حذف شده است
|
نظر خود را در مورد خانه حاج مصور الملکی ثبت کنید.
|