مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره معبد مهري مراغه و مقبره ملا معصوم
خیلی خوب است ای کاش یک عکس هم می گذاشتید
سعید ارومیان
جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۸۷ ساعت ۰۹:۱۶:۴۳ - درباره ییلاقات ده بکری
بسیار زیباست حتی زیبا تر از علمده و یوش و بابل در شمال کشور
علیرضا
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۰۹:۰۹ - درباره كاروانسراي عين الرشيد
سلام با تشکر از توضیحات تصویر ارایه شده قضر بهرام است که در 5 کیلومتری کاروانسرای عین الرشید قرار دارد
منصور
چهارشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۴:۱۰ - درباره کاخ موزه ماکو
عالی و زیباست
ب جوان
شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۵:۲۸ - درباره ییلاقات ده بکری
بسیار زیباست حتی زیبا تر از علمده و یوش و بابل در شمال کشور
علیرضا
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۰۹:۰۹ - درباره اسپی مزگت (مسجد سفید)
سلام من یکی از مردم غیور و سرافراز تالش هستم و برایم سوال پیش آمده مه شما که این همه اطلاعات دقیقی دارید چطور به این فکر نکردید که اگر در یک جایی مسجد باشد بطور قطع در آن جا روستا یا شهری وجود داشته که آلان زیر خاک مدفون است از شما خواهش می کنم که یک تیم عملیاتی برای کشف آن بفرستید من مطمئن هستم که سود زیادی می کنید اگر مایل بودبد با شماره ی 09394069627 تماس حاصل فرمایید با تشکر.
حسین عزیزطولی
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۴۳:۰۱ - درباره قلعه هرمز
بدن
جعفر
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۲:۱۳ - درباره غار سهولان
غار آبی - تاریخی سهولان شاید به بزرگی غار علیصدر همدان نباشه اما از نظر جاذبه و دیدنی های طبیعی جزء شاهکارهای خلقته ،حتماً بیاین و از اون دیدن کنین .خود شهر مهاباد هم زیباترین شهر استان و شاید منطقست.
خوش ناو رش احمدی
جمعه ۰۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۲۲:۴۹ - درباره کلیسای سنت استپانوس
با سلام به آگاهی شما میرسانم: قدمت کلیسای سن استپانوس بیش از 12 قرن است.
Saeed Soheili
يكشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ ساعت ۲۲:۳۲:۲۹ - درباره روستای آتشگاه
زیباست
محسن پل
جمعه ۱۰ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۱۸:۰۵ - درباره مسجد جامع دماوند
این عکس متعلق به مسجد جامع دماوند نیست. لطفاً درصورت استفاده از عکس آرشیوی توضیح دهید.
صفری
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۰۲:۳۹ - درباره کلیسای ماردانیال
اگر قبل از میلاد است چگونه اسم کلیسا را به آن نسبت میدهید؟
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۵۶:۱۷ - درباره نهار خوران
با سلام یکی از مهم ترین کانون های گردشگری استان گلستان روستای زیارت است که با داشتن جاذبه های طبیعی آس=شار دو قلو و آبشار خال دره و امامزاده عبداله و تنها آبگرم استان گلستان سالانه پذیرای بسیاری از هموطنان عزیز می باشد
نعمت علاالدین
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۵۳:۰۴ - درباره روستای هدف
بدون دیدن عکس می شه فهمید قشنگه یا نه چند تا عکس ناقابل بذارین با تشکر
مجید احمدی
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۳:۱۳:۲۵ - درباره چشمه ازناو
من حدود مرداد ماه 91 از اين چشمه بازديد كردم. بنظر من اين چشمه جاذبه خاصي نداشت. محوطه استخرمانند حالت طبيعي آن را از بين برده، امكانات اوليه هم وجود ندارد.
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۶:۱۰ - درباره آب گرم گنو
بوي بد بخاطر تركيبات سولفوريك هست بهنام خان
مهدي
چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۵۳:۰۵ - درباره میل رادکان
متاسفم براي سايت گردشگري كه اطلاعات غلط روي سايت قرار داده !! http://jamejamshid.com/radkan.htm برج تاريخي رادكان با قدمتي بيش از 700 سال، بنايي نجومي است كه توسط خواجه نصير الدين توسي بنا شده است!
saffaran
يكشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۰۸:۴۰ - درباره مسجد مهر آباد
بی نظیر است
e
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۵:۲۵ - درباره آبشار یخی
لطفا راه رسيدن به آبشار را بگوييد
رضا
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۹:۴۶ - درباره روستای ابیانه
با سلام بهتر بود اطلاعات دقیقتری در مورد نقاط دیدنی این روستا همراه با عکس، و حتی با نمایش موقعیت در نقشه نمایش می دادید
حسین
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۱۷:۳۵
به سایت جامع گردشگری ایران خوش آمدید
کشور ایران ، با دیرینه ای به قدمت تاریخ ، سرشار از جاذبه هایی است که آن را همچون نگینی در پهنه گیتی ، متمایز ساخته است. کشوری سرشار از دیدنی های طبیعی ، باستانی ، تاریخی ، زیارتی و تفریحی که به لطف یزدان پاک و همت ایرانمردان همیشه سرفراز در جهان جایگاه بالایی دارد.
تلاش ما بر این است تا بتوانیم با گردآوری اطلاعات گردشگری ایران ، این جاذبه ها را به ایرانیان و جهانیان یادآور شویم و بکوشیم تا فرهنگ و تمدن ایران زمین را آنگونه که بایسته است مرور کنیم.
از این رو بر آن شدیم تا با راه اندازی این سایت ، علاوه بر اطلاع رسانی جاذبه های گردشگری و برای تشویق بازدید کنندگان گرامی به پدیده زیبای ایران گردی ، اطلاعات کاملی از هتل ها ، آژانسهای مسافرتی ، رستورانها ، مراکز خرید و ... را تهیه و در اختیار شما بگذاریم.
در این بین مگر می شود ایران را بدون فرهنگ پاکش شناخت ؟ مگر می شود ایرانی بنشیند و غرب و اعراب نقشه تجزیه ایران را در سر بپرورانند ؟ مگر می شود ایران دوست بود و اجازه داد تا نمونه های فرهنگی ما را دیگران بنام خود بخوانند ؟ مگر می شود ... ؟؟؟
حس ایران دوستیمان نگذاشت تا از فرهنگی که یادگار اجدادمان است بگذریم و می خواهیم همراه هم باشیم تا بتوانیم بشناسیم :
- مشاهیر و مفاخر ملی و مذهبی
- اسطوره های تاریخی و باستانی
- آثار هنرمندان ایرانی
- ضرب المثل های شیرین فارسی
- داستاهای کهن ایران زمین
- اشعار و سروده های زیبای ایرانی
و هر آنچه را که یک ایرانی باید بشناسد.
یاد آور می شویم گه این سایت حاصل تلاش شبانه روزی گروهی از ایران دوستان می باشد که بدون وابستگی مادی و معنوی به هیچ سازمان و نهاد و حزب و گروه سیاسی فعالیت خود را ابتدا بر اساس قانون الهی و سپس قانون اساسی ایران بنا نهاده است. هزینه های این سایت از طریق تبلیغات تامین می شود و همواره سعی می کنیم تا مطالب جدید و خواندنی را برای شما به ارمغان بیاوریم.
مالک اصلی این سایت شرکتی است به وسعت ایران زمین و هفتاد میلیون سهامدار ایرانی و ما مجری نظرات شما و در انتظار پیشنهادات و انتقاداتتان هستیم. با عضویت در این سایت به خانواده بزرگ ایران دوستان بپیوندید.









