مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره امامزاده سیدنصرالدین
باسلام وتشکر باتوجه به شجره نامه ای که دست به دست به مارسیده وهمچنین تصویر کتابی ازکتابخانه ایت الله مرعشی نجفی که تطابق کامل باشجره نامه دارد این امامزاده سیدنصرالدین یاناصرالدین از اولاد امام محمدباقرمیباشد.مطلب جالب اینکه حتی به محل دفن نیزدرکتاب یادشده اشاره شده است. مدارک فوق نزداینجانب موجودمیباشد. خواهشنمنداست اصلاح بفرمایید.
سیدعلی مطهری
يكشنبه ۱۱ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۳:۱۶:۰۸ - درباره آتشکده گناباد
باسلام وتشكر ازاطلاعاتي كه داده ايد.مطالب براي ابن موضوع كامل نيست وبعضن اشتباه هم به نظر ميرسد پيران ويسه در كنار آتشكده نيست بلكه در روستايي بنام درب صوفه در30 كيلومتري جنوب غرب گناباد قرار دارد كه بااتشكده 100 كيلومتر فاصله دارد در ضمن آثار را با عكس همراه نماييد پيروز و پدرام باشيد
دكتر دانا
يكشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۲۴:۵۰ - درباره آبشار مارگون
بسیار متشکر از سایت خوبتون
حمیده
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۲:۱۶ - درباره گلمکان
گلمکان واقعا شهر زیباست وبهتر است ان را شهر به نامیم.
محمد گلمکانی
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۷:۵۲ - درباره درياچه اوان
با سلام من از دوران کودکی کنار دریاچه بزرگ شدم تمام خاطرات زیبای من اونجا شکل گرفت. اما متاسفانه امروز با حظور گردشگر ها که هیچی از محیط زیست نمی دونن محیط دریاچه هر رزو بد تر از دیروزه و بعضی مواقع حتی نمی تونی از کنارش رد بشی کاش هیچ وقت اینقدر شهرت پیدا نمی کرد تا نابود بشه!
ناصری
جمعه ۲۹ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۷:۱۸ - درباره خانه منجم باشی
سلام. این عکسی که گذاشتید متعلق به این مکان نیست. لطفا پیگیری کنید.
ابوالفضل رمضان دوست
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۳:۳۳:۱۱ - درباره آتشكده صميكان
با سلام این آتشکده صمیکان جای بسیارزیبا و از نیاکانمان به ما رسیده پس در نگه داری آن کوشا باشیم چون این بناهای تاریخی هستند که به ما اسالت می بخشند.
مسعود معدنی پور
دوشنبه ۰۵ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۷:۲۱:۱۵ - درباره مسجد اعظم ارومیه
خيلي زيبا
اشكان علي
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۰:۵۷ - درباره قلعه فلک الافلاک
حتما در صورت امکان از این قلعه دیدن کنید. من دیدم عالی بود.
س ت
يكشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۹:۱۱ - درباره غار قلاپیکه ( قلعه پوکه)
اضافه برتوضیحات این غاردر8کیلومتری روستای کاورازتوابع بخش مرکزی دهلران ودرفاصله 200متری شمال جاده آسفالته دهلران - مهران ودردامنه کوه اناران واقع شده . من چندباربه اتفاق دوستانم به داخل غاررفتیم داخل غارتاریکی مطلق هست ودرب ورودی غارتوسط انسان کنده کاری شده وبه احتمال خیلی زیاددرگذشته های دورمحل زندانی برای افرادی که زندانی مخفی بوده اند استفاده می شده است متاسفانه اداره میراث فرهن
مجید شیخی
چهارشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۳۷:۳۵ - درباره قلعه لمبسر
باید رفت و دید تا به عظمت و شکوهش پی برد دارای موقعیت بسیار استراتژیک و حساس می باشد با دید عالی به طبیعت یعنی برفراز قله ای هستس که از یک سو به آب که مایه حیات می باشد می نگری و از سویی دیگر به طبیعت سر سبز که مایه نشاط میباشد حس خوبیه که فقط باید تجربه کرد
اهورا زارعی
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۴۳:۰۰ - درباره آرامگاه شاه شجاع مظفری
سازمان جهانگردی و میراث فرهنگی و همچنین بنیاد فارس شناسی و دیگر نهادهای فرهنگی و ادبی ایران میبایست توجه بیشتری به آرامگاه شاه شجاع مظفری داشته باشند، آرامگاه ایشان بسیار مهجور مانده، به دور از انصاف است که |آرامگاه پادشاهی که زحمات فراوانی برای حفاظت از شیراز و میراث فرهنگی ادبی آن در دوره مغول ها کرد و به مغولان اجازه حمله به شیراز را نداد و با حمایت های خود از خواجه حافظ شیرازی زمین
شهروز معنوی
يكشنبه ۰۳ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۵۵:۲۰ - درباره سنگ نگاره لاخ مزار
بسیار زیبا و عالی بود ایکاش عکس هم میگذاشتید ممنون
محمد حسین سرزهی
سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۷:۴۰:۵۹ - درباره کاخ تمیشان
چرا كاخ اشرف تبديل شده به داشگاه علوم دريايي اين كاخ ها بايد باشد تا ما به فرزندانمان نشان بدهيم اين خانواده كثيف پهلوي چگونه زندگي مي كردند و حال مردم به چه وضعي بوده و آنها غرق خوش گذراني بودند
جوادي
شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۳۱:۵۶ - درباره آرامگاه بوذرجمهر
سلام در این سایت اطلاعات جامع تری را ببینید. www.qayen.com
seebche
پنجشنبه ۰۱ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۱۹:۲۸ - درباره مقبره شيداي نازار
بهترين روستا
همايون محمدي
شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۰۰:۲۷ - درباره تالاب چغاخور
من یک اصفهانی هستم.واقعا جای خیلی قشنگیه چغاخور. بهشت چهارمحال باید معرفیش کنن.از بلداجی شهر گز تا امامزاده حمزه علی و چغاخور هیچ موقع از ذهنم خارج نمیشه.
رضا
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۱۸:۵۸ - درباره تالاب نوشار
نوشار کندی منیم عشقیم
پنجشنبه ۰۵ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۴۹:۰۱ - درباره بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی
سلام من درعید93به همراه خانواده ام به بقعه شیخ صفی رفتیم متاثر شدم ازضعف مدیریت میراث فرهنگی اسثان.مثلانداشتن پارکینگ(که درروزبرفی ماشینم گیر کرددربرف وسرخوردرفت خوردبه ماشین دیگر)بالا بودن نرخ بلیط .تمیزوپارونکردن محوطه وروی قبور ومعلوم نشدن دست نوشته روی قبر.نداشتن محل مناسب برای کفشها.مسلط نبودن به کارشناسان به زبان فارسی.وعدم نظارت قیمتهادربازارشیخ صفی(مثلاحلواسیاه قیمت زده5000
فرشید کریمی حصاری
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۳:۲۴ - درباره مسجد جامع
من در مسجد جامع مکبر هسم واقعا زیبا است
مکبر مسجد جامع
سه شنبه ۰۸ دي ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۵۷:۰۲
آرشیو اخبار گردشگری
ارتقاء فرهنگ سفرهای همگانی مسافرت را مقرون به صرفه می کند
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم فرهنگ سفرهای دسته جمعی را ارتقاء دهیم، مسافرت را مقرون به صرفه کرده و در کاهش ترافیک و تصادف جاده ای و اشتغال زایی گام مهمی برداشته ایم.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی , صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی به نقل از ستاد اجرایی نخستین هم اندیشی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کشور، مهدی حسینی افزود: اگر دفاتر خدمات مسافرتی به سمت تورهای تخصصی بروند و به آنچه به مسافر تضمین می دهند عمل کنند، در توسعه گردشگری تاثیر بزرگی خواهد داشت.
وی گفت: افرادی که وارد حوزه کار خدمات گردشگری می شوند باید در مرحله نخست خودشان فرهنگ سفر را بدانند و با حسن برخورد و شهرت خود را با مردم وفق دهند تا بتوانند در جذب هر چه بیشتر گردشگر توفیقی حاصل نمایند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خدمات جاده ای استان اظهار داشت: مشکل اتوبوسها و تکنولوژی صندلی آنها در جابجایی گردشگران تغییر کرده و از امکانات بیشتر و بهتری استفاده می شود.
حسینی با بیان اینکه در خراسان رضوی با توجه به رونق گردشگری مذهبی در ایام پیک زائر از ناوگان درون استانی برای سرویس دهی نیز استفاده می شود، یادآور شد: عرضه و تقاضا در حال حاضر باهم همخوانی داشته و نوسازی در ناوگان هم در حال انجام است.
وی ادامه داد: تاکنون به هر میزانی که سازمان میراث فرهنگی تقاضای احداث مجتمع خدمات رفاهی
جاده ای داشته است مجوز صادر کرده ایم.
وی تصریح کرد: تا بحال هشت مجتمع خدمات رفاهی جاده ای در محورهای مختلف استان احداث شده است و چهار مجتمع دیگر نیز تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی یادآور شد: هر قسمتی که در این زمینه سازمان میراث فرهنگی معرفی می کند و هر نقطه ای را که متقاضی شده اند اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان برای احداث مجتمع های رفاهی بین راهی موافقت اصولی داده است، اما با وجود عدم محدودیت از سوی ما، از دو سال گذشته توسط شرکت توسعه و عمران به عنوان مجری طرح، عملاً کاری صورت نگرفته است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان خراسان رضوی تصریح کرد: سرمایه گذاران به این بخش به امید تسهیلات بانکی وارد شده اند، اما این مساله تاکنون محقق نشده و هدف بخش خصوصی در بازگشت سرمایه و سودهی برآورده نمی شود.
وی از دیگر اقدامات صورت در زمینه توسعه گردشگری در استان را طرح صدور بلیت اینترنتی اتوبوس بین شهری عنوان کرد و گفت: این طرح به صورت شبکه اجرا شده و به اکثر استانهای مسافرخیز نیز ارتقاء یافته است.
حسینی خاطرنشان کرد: ارتقاء تجهیزات مذکور به وب کیوسکها و تجهیز شبکه فروش بلیت دفاتر خدمات مسافرتی به طرح صدور بلیت اینترنتی اتوبوس بین شهری، به روز کارکردن ناوگان و اقدامات ریشه ای برای ارتقاء فرهنگ رانندگان از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه توسعه گردشگری استان بوده است.
وی همچنین برگزاری همایشهایی از قبیل هم اندیشی مدیران دفاتر خدمات مسافرتی کشور را حلقه کاری برای ارتباط و شناخت بیشتر عامل، انتقال تجارب و نوع خدمات، شناخت نیازهای مردم، آگاهی از نواقص و تقویت گردشگری نقاط مثبت در جهت کاهش مشکلات موجود در حوزه گردشگری کشور عنوان کرد.
17 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia