مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره زیارتگاه حضرت معصومه
سلام این زیارتگاه اسمش هست بیبی زبیده خاتون . و زیارتگاه حضرت معصومه (امامزاتدگان معصوم )که آرامگاه 4 امامزاده به نام های سید علی سید ابوالفضل سیده کاتبه و سیده مریم است
جلالی
جمعه ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۳:۳۹ - درباره کوه چرخ لان
اسم روستا گرنه است یا گراوه لطفا بررسی بیشتری شود
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۲:۵۲ - درباره درياچه اوان
فوق العاده زیباست حتماً ببینید
حمید علاقه بندها
جمعه ۳۰ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۰:۱۴ - درباره قبر مادر نادر شاه
قبر مادر نادر شاه در شهر لار مي باشد. لطفا اصلاح فرماييد
اداره ميراث فرهنگي لارستان
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۳۳:۵۰ - درباره آتشکده گناباد
باسلام وتشكر ازاطلاعاتي كه داده ايد.مطالب براي ابن موضوع كامل نيست وبعضن اشتباه هم به نظر ميرسد پيران ويسه در كنار آتشكده نيست بلكه در روستايي بنام درب صوفه در30 كيلومتري جنوب غرب گناباد قرار دارد كه بااتشكده 100 كيلومتر فاصله دارد در ضمن آثار را با عكس همراه نماييد پيروز و پدرام باشيد
دكتر دانا
يكشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۲۴:۵۰ - درباره اخلمد
اخلمد وری بیوتیفول مکان هست.لایک داشت انجارا
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۸:۳۰ - درباره مسجد جامع
من در مسجد جامع مکبر هسم واقعا زیبا است
مکبر مسجد جامع
سه شنبه ۰۸ دي ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۵۷:۰۲ - درباره کاخ شاسمن
چرا ادرس دقیق نمینویسید ؟؟؟کجای گرگان است
حوریناز اسکی
چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۴۵:۱۳ - درباره محور بابلسر – فرح آباد و بهشهر – گرگان
عالییییی بود
فائزه اقامیری
شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۵۰:۰۷ - درباره امامزاده جعفر بروجرد
بروجرد مهد فرزانگان است بروجرد در آستانه استان شدن است امامزاده جعفر از آثار بسیار مذهبی با معماری زیبا از دوران سلجوقی است که نیاز به تبلیغ بیشتر دارد
ساحل سعادت
دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۳:۵۶ - درباره مسجد نصیرالملک
ادرس دقیقتربدیدو کاملتر بدید
ابوالفضل
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۰:۵۴ - درباره روستاي اشكذر
با احترام به استحضار دوستان می رساند در سال 1379 بخش اشکذر به شهرستان اشکذر ارتقاء یافته است. دوستان جهت اطلاع بیشتر می توانند به وب سایت نسیم صادق اشکذر مراجعه نمایند.با تشکر
اشکذری
جمعه ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۱۳:۳۳ - درباره مقبره شيداي نازار
بهترين روستا
همايون محمدي
شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۰۰:۲۷ - درباره آرامگاه بوذرجمهر
عالی و باصفاست
یاسر
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۲:۴۵ - درباره پل زمان خان
من از پل زمانخان خوشم میاد ب نظرم جای خوبیه خودمم درشهرسامان زندگی میکنم و خیلی راضی هستم
الناز
شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۳:۲۷ - درباره موزه رشت
خیلی بد بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تینا
جمعه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۲:۴۶:۳۵
درباره خليل سمائي جابلو
میلاد نریمانی
يكشنبه ۰۳ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۲۲:۴۷:۵۴
درباره خليل سمائي جابلو
رضا محمدی خو
جمعه ۰۸ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۲۱:۵۵:۴۷
آرشیو اخبار گردشگری
كارشناسان گردشگري خراسان رضوي معتقدند: صنعت گردشگري نيازمند يك تعريف واحد از سوي برنامه ريزان است
جمعي از كارشناسان صنعت گردشگري خراسان رضوي معتقدند: صنعت گردشگري كشور، نيازمند يك تعريف واحد از سوي برنامه ريزان اين صنعت مي باشد.
آنها همچنين معتقد هستند: تاكنون مردم و مسوولان با يك نگاه سنتي به مقوله گردشگري نگاه مي كرده اند و اين مسئله موجب شده است كه به موضوع گردشگري به چشم يك صنعت نگاه نشود.
از نگاه اين كارشناسان: بر خلاق ساير شاخه هاي صنعتي كه به موازات مجهز شدن به فناوري هاي روز، از ميزان اشتغال زايي آنها كاسته مي شود، اما در صنعت گردشگري به ازاي هر نفر گردشگر، پنج نفر اشتغال مستقيم وهمچنين 12 نفر اشتغال غيرمستقيم ايجاد مي شود و تقويت سيستم نرم افزاري آن به هيچ وجه از ميزان اشتغال زايي آن نمي كاهد.
در اين خصوص رييس انجمن صنفي كارفرمايي دفاتر خدمات مسافرت هوايي و جهانگردي خراسان رضوی در نشست خبري گفت: براي رفع اين مشكلات و تقويت بنيانهاي فكري و كاربردي صنعت گردشگري تصميم گرفتيم براي نخستين بار در سطح كشور اقدام به برگزاري يك همايش تخصصي و در قالب يك هم انديشي بزرگ بين مسوولان بخش دولتي و خصوصي صنعت گردشگري كشور بنماييم.
محمد شريف روحانی افزود: در اين همايش علاوه بر حضور مديران دو هزار و 500 آژانس کشور، اعضاي فراکسيون گردشگری مجلس شوراي اسلامي، مسوولان سازمان هواپيمايی کشوري، سازمان حج و زيارت، راه آهن کشور، نيروی انتظامی، بانکها، قوه قضاييه، سازمان تعزيرات و دست اندرکاران مرتبط با صنعت گردشگری ايران حضور دارند.
وي همچنين گفت: در حاشيه اين همايش علاوه بر آنكه از مديران 40 آژانس مسافرتی برتر کشور تجليل به عمل خواهد آمد، چهار ميزگرد تخصصي نيز برگزار مي شود.
روحاني در خصوص موضوعات اين چهار ميز گرد افزود: بررسی مشکلات و مسايل دفاتر مسافرت هوايی و جهانگردی گردشگری طبيعی، درمانی تجاری و نيز پرداختن به مباحث امنيتی متناسب با حوزه گردشگری کشور، چهار عنوان اين ميزگردهاي تخصصي مي باشد.
وی همچنين گفت: از ويژگي هاي اين همايش آن است كه هزينه هاي آن را بخش خصوصي متقبل شده و اين كار توسط شركت توسعه گردشگری ابرده اوليا صورت پذيرفته است.
روحاني با بيان اينكه روستاي ابرده عليا از توابع بخش طرقبه شهرستان مشهد مي باشد, افزود: همت مردم اين منطقه به منظور معرفي توانمنديهاي گردشگري خود، ما را بر آن داشته تا كليه مهمانان را در روز دوم همايش و در قالب يك تور نيمه روزه به اين منطقه ببريم تا از نزديك با ظرفيتهاي گردشگري آن آشنا شوند.
وي در بخش ديگري گفت: مسوولان بايد بدانند كه زير ساختهاي توسعه گردشگري در خراسان رضوي و به خصوص مشهد مقدس بسيار محدود است و اگر قرار باشد خود را به افق 1404 منطبق نماييم، با مشكلات زيادي مواجه هستيم.
روحاني افزود: مسوولان همچنين بايد اين نكته مهم را در نظر بگيرند كه هر زائري كه وارد مشهد مي شود، تنها در ساعات محدودي در حرم مطهر رضوي به زيارت مي پردازد و بايد براي بقيه ساعات حضور وي در مشهد, برنامه ریزی كلان انجام داد.
وي اظهار داشت: دفاتر خدمات مسافرتي تنها در حوزه كاري خود قادرند, كار نمايند و ما فراتر از قانون و امكانات موجود نمي توانيم قدم بيشتري برداريم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي نيز، دراين نشست خبري گفت: در سالهاي اخير معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور، چند اقدام اساسي در زمينه توسعه و تقويت اين صنعت انجام داده است.
سيد مسعود منتجبي افزود با بيان اينكه يكي از اين اقدامات, تنظيم اساسنامه تورهاي گردشگري با علايق ويژه است, افزود: بر اين اساس كليه دفاتر خدمات مسافرتي موظف شده اند اعلام كنند در كنار برگزاري تورهاي گردشگري عادي، توانمنديهاي خود را در زمينه تورهاي تخصصي نظير: تورهاي صنعتي، ورزشي، درماني و يا اكوتوريسم اعلام نمايند.
وي همچنين گفت: براي اجراي هر چه بهتر اين نوع از تورهاي گردشگري، مديران آژانسهاي مسافرتي لازم است تا پرسنل خود را آموزش تخصصي داده و از افرادي که در اين زمينه تحصيلات دانشگاهي دارند، بهره گيرند.
منتجبي افزود: به عنوان نمونه آژانسي كه قصد دارد در زمينه تورهاي درماني برنامه ريزي كند، ابتدا به ساكن بايد از فرد يا افرادي كمك بگيرد كه در زمينه پزشكي حداقل اطلاعات لازم را داشته باشند و علاوه بر اين از مراكز درماني شهر يا كشور خود نيز آگاهي كافي داشته باشند.
وي در بخش ديگري به اجراي طرح "هزار و يك مسير گردشگري" كشور اشاره كرد و گفت: بر اين اساس، علاوه بر مسيرهاي گردشگري سنتي كنوني، هزار و يك مسير ديگر از سوي معاونت گردشگري سازمان، تعيين و معرفي شده كه از اين تعداد، 68 مسیر به خراسان رضوي اختصاص دارد.
منتجبي اظهار داشت: اين مسيرها بر اساس جاذبه هاي گردشگري و طبيعي تعيين شده و سهم خراسان رضوي در اين خصوص در مقام نخست كشور است.
وي در ادامه با بيان اينكه هم اكنون مدت اقامت زائران و گردشگران در مشهد، سه تا 5/3 روز است، افزود: بر اساس برنامه افق 1404 ما بايد پذيراي 40 ميليون زائر درسال باشيم و تحقق اين موضوع نيازمند همكاري بين بخشي با ساير دستگاهها مي باشد.
منتجبي 50 درصد تختهاي كشور را مختص مشهد دانست و گفت: در مجموع 110 هتل و 220 مهمانپذير موجود در مشهد، يك هزار و 200 تخت وجود دارد.
وي اظهار داشت: البته اين ميزان تخت منهاي تخت هاي يك هزار و 200 واحد اقامتي است كه در قالب طرح ساماندهي واحدهاي شخصي مي باشند.
همچنين مدير روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي, صنايع دستي و گردشگري منطقه شرق كشور گفت: يكي از نشانه هاي صنعتي شدن بخش گردشگري كشور, افزايش ميزان علاقه مردم به انجام سفر مي باشد.
فريد جواهر زاده افزود: تا چند سال قبل سنت حاكم، انجام سفر را محدود به نوروز و تابستان كرده بود، اما امروز، شاهد اين ساختار شكني شده ايم و لذا سفرهاي زمستاني و يا سفرهاي علمي نيز جاي خود را در بين مردم باز كرده اند.
وي گفت: از ديگر نشانه هاي صنعتي شدن گردشگري در ايران،توجه خاصي است كه در سالهاي اخير رسانه هاي جمعي به اين مقوله از خود نشان داده اند.
جواهر زاده افزود: رسانه هاي جمعي چه در بخش آسيب شناسي و چه در بخش كند و كاو و معرفي
جاذبه هاي گردشگري حوزه جغرافيايي خود به عنوان بازوان پرتوان سازمان، هميشه ما را ياري نموده اند.
وی متذکر شد: با توجه به حضور رسانه های قدرتمند در استان و خبرنگاران متعهد جهت پوشش خبری این هم اندیش نیز دیگر نیازی به دعوت از خبرنگاران مرکز احساس نشده است لذا از هیچ یک از خبرنگاران رسانه های کثیرالانتشار دعوت به عمل نیامده است.
17 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia