مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی
مستدعی است منبع مطالبتان را نیز ذکر فرمایید. همۀ این مطالب از کتاب مجموعه شیخ صفی تالیف آقای دکتر حبیب شهبازی شیران کپی شده است.
افشین رضایی
يكشنبه ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۸:۵۷ - درباره مسجد جامع ارومیه
مسجدی با الحاقات و تخریبات زیاد و گاهی مرمتهای ناقص و کم دقت و الحاقاتی به صحن بی ربط که نمی دانم با کدام اصول مرمتی احداث شده اند و با تاریخ ناقص ؟
رحیم عسگری
يكشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۸ ساعت ۲۰:۲۴:۰۹ - درباره سرچشمه محلات
عالیه جاش
شقایق
يكشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۷:۴۱ - درباره حسینیه امینی ها
با سلام، حسينيه امينيها رو من بعد از 15 سال كه در قزوين رفت و آمد داشتم ديروز بازديد كردم. بسيار جاي زيبا و ديدني است. اين اماكن آرامشي داره كه نميتونم اون رو توصيف كنم. اين آرامش رو وقتي كه در اون مكان حضور داري متوجه مي شوي. در پس تمام ديوارها و درهاي زيبا و گچ بريهاي جذاب آن يك نوع زيبايي است كه نميتوان آن را به زبان آورد. بسيار زيبا بود و من بسيار لذت بردم.
مهرافروز فراكيش
دوشنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۰:۲۰ - درباره پل كوچه
This piece was cgonet, well-written, and pithy.
Seno
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۰۴:۱۶ - درباره روستاي اشكذر
این روستا بعد از اسلام به وچودامد امده واز کلمخ اشکنازی گرفته شده
محمد
جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۰۴:۴۹ - درباره جمعه مسجد اردبیل
سلام واسه من خیلی خوب اگه کلیپ هم دارید بذارید دارم روش کار میکنم ممنون
محمد حسین خانی
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۲۸:۲۴ - درباره امامزاده بابا پیر احمد
با سلام این امامزاده از توابع شهرستان بن است و انتساب آن به سامان امزی نادرست است
رضل
يكشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۶:۲۳ - درباره نقش برجسته آنوبانی نی
lمطالب بی نظیرند
شیرین شیرین پرور
جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۳۸:۵۷ - درباره میل رادکان
سلام این میل یک اثر مهندسی است و اولین خط کش مهندسی ساخته دست بشر است که تا یک میلی متر آن قابل اندازه گیری است که توسط فاصله بین آجر های آن مشخص شده است. با تشکر
جواد مهدیان
شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۰۴:۰۱ - درباره ابهر رود
سلام.خسته نباشید.اگر از هز جاذبه عکسی در سایت قرار دهید بسیار عالی خواهد شد
مهدی هاشمی
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۴۳:۵۴ - درباره خانه لاري ها
That's a smart way of tihnikng about it.
Auralie
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۱۹:۴۰ - درباره امامزاده سید مظفر
کارش بیسته
امین
يكشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۰۸:۲۸ - درباره دره اوشان-فشم (اوشون-فشم)
جای خیلی توپیه خداپدر بهروزو بیامرزه بردمون ی شام توپ بهمون داد
مریلا زارعی
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۹:۱۸ - درباره کلیسای مارتوما (بالولان)
من اهل همین روستا هستم اطلاعاتتون ضعیف و ناقصه
حبیب
دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۴۱:۱۹ - درباره قلعه کوه قاین
حیف قلعه ی به اون عظمت که داره خراب میشه و داره از بین میره! حیف و صدحیف!!
سه شنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۵:۳۴ - درباره روستای هفتادر
خیلی جای دوست داشتنی و با صفاست هفتادر عشق خانوادگی ماست!!!!!!!!!!!!!!
منا
يكشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۴۹:۰۳ - درباره مسجد حکیم
ممنون عالی بود
امیر
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۱۹:۳۵ - درباره قریه العرب
جای قشنگیه از دستش ندید امتحان کنید
سه شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۴۵:۰۱ - درباره بقعه شیخ داد
salam man sakene ostan yazd hastam lotfan aks makanha ra rooye sait gharar dahid
faride
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۱۱:۵۰
آرشیو اخبار گردشگری
نشست تخصصی آرایه های معماری گذشته، حال، آینده در جنب نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی قزوین با حضور اساتید و دانشجویان رشته های مرتبط برگزار شد.
در این مراسم رضا پور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی در قزوین گفت: با همکاری و تلاش همکاران و هنرمندان و صنعتگران کشور موفق به برگزاری این نمایشگاه با کیفیت بالا شدیم.
رضا پور با اشاره به تنوع معماری در بناهای تاریخی قزوین اظهار داشت: متنوع بودن فضاهای تاریخی و فرهنگی در قزوین که حاصل کار معماران برجسته و هنرمندان معروف است یک ضرورت را ایجاب میکند تا تلفیق این دو هنر را که به صورت جزیی جدا نشدنی میباشد بررسی کنیم و امیدواریم بتوانیم با مطالعات به عمل آمده برای حفظ و احیا و استفاده این هنرها در معماری جدید راهکارهای مناسب را تعریف نماییم.
مهدي مجابي عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت در باره معماری و هنرهای بکار رفته در آن گفت: معماري گذشته ما نمايشگاه واقعي از جلوههاي مختلف هنرهاي سنتي بود و هنرهاي سنتي جوهره معماري ما در دوره مختلف تاریخی است.
مجابی هنرهای سنتی در معماری امروز را نشانه هویت دانست و افزود: در گذشته هنرهاي سنتي با معماري آميخته بود، ولي با توجه به پيشرفت علم و ماشيني شدن زندگی، امروزه معماري يك روند مستقل يافته و از هنرهای سنتی كه حاصل ساخت دست بشر میباشد فاصله گرفته و فاقد روح شده چرا كه اين هنرها متضمن هويت ما بوده و هستند و نیاز ما را در معماری جدید به هنرهاي سنتي نشان می دهند.
مهندس مهرزاد پرهیزگاری مسئول پايگاه ميراث فرهنگي قزوين اظهار داشت: دست آورد هر دورهاي حاصل فرهنگ آن دوره بوده و معماري هر دوره نشانگر فرهنگ آن دوره میباشد.
وي افزود: در دوره قاجاريه يك هماهنگي در بين آرايهها و معماري وجود داشت، زیرا در آن دوران معمار هم سازنده و هم طراح و نظم واحد را بين آرايهها و معماري ايجاد ميكرد. در دوران پهلوي معماري در كشور ما با توجه به نگاه سیاستمداران و ساخت ادارات مختلف بر اساس معماري امپراطورهاي بزرگ ايران در دوران گذشته انجام شد و بعد از آن زمان نیز معماري بيشتر در معرض فرهنگ غرب قرار گرفت. با ورود فرهنگ غرب، تزيينات در معماري حذف و در دوران محمدرضا شاه معماري مدرن شده و به تدريج مردم عادت به دیدن و استفاده از ساختمانهاي ساده و بدون تزيين کردند.
پرهيزگاري عنوان داشت: در حال حاضر با توجه به فقدان برنامه ریزی معماري همگون با فرهنگ در كشور ما در معرض شديد واردت فرهنگي هستيم و براي زنده كردن آرايهها و هنرهاي سنتي باید برنامهريزي فرهنگي صورت گرفته و معماري در سطح كلان به فرهنگ بازگردد و از آن تاثیر بگیرد.
مسئول پايگاه ميراث فرهنگي قزوين اضافه كرد: براي تحقق فرهنگ سازی در معماری بايد یک بازشناسي در معماري و فرهنگ گذشته انجام شود به طوري كه معماري و فرهنگ ملموس و قابل درک باشد و براي اين كار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد اين فرهنگ را در بین جامعه ترويج دهد.
محمدرضا بازغي مشاور معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري دیگر سخنران این نشست اظهار داشت: كشور ما داراي تاريخچه چند هزار ساله است اما امروزه ما در حال فراموشی اين قدمت و تاريخ غني هستیم در حالي كه نبايد اين مالكيت معنوي كه حاصل چند هزار سال است را به راحتي از دست دهيم.
وي افزود: كشورهاي اروپايي با برنامه ریزی مدون در معماري سنتها را حفظ كرده و در حاشيه شهرها از معماري مدرن استفاده کردهاند در حالي كه در ايران به عكس صورت گرفته و ما دائما شاهد فاصله گرفتن از سنتهای خود هستيم.
بازغی با اشاره به ارتباط معماری در زندگی امروزی گفت: در روند معماری اکنون باید با تلفيق معماري امروز و گذشته به سبكي جديد برسیم چراكه شهرسازي، زندگي و جمعيت امروز اين اجازه را به ما نميدهد كه از معماری و ساخت و ساز به سبک قدیم استفاده نماییم ولی بايد از هنرهاي سنتي و معماري گذشته الگو گرفته و در حفظ و احیای آن کوشا باشیم.
وي عدم رضایت مردم را در ارتباط با معماری شهر تهران با توجه به نتیجه نظر سنجی صورت گرفته اعلام کرد و گفت: در كار تحقيقاتي و نظرسنجي كه در زمينه معماري شهر تهران صورت گرفت، بيش از73 درصد مردم تهران از وضعيت موجود معماري اين شهر اعلام نارضايتي كردند و 69 درصد نيز معماري سنتي را به معماري مدرن ترجيح دادهاند.
بازغي يادآور شد: در اين نظرسنجي30 درصد مردم آپارتمانهاي خود را به زنداني تشبيه كردند كه فضاي دلتنگ وبد دارد از اين رو وظیفه ماست تا با يك معماري درست و متوازن، مردم را به سمت آرامش هر چه بيشتر سوق داده و براي داشتن معماري همگون با فرهنگ بايد همه سازمانها، ارگانها و دانشگاههايي كه ميتوانند در اين زمينه فعاليت كنند کمک گرفته تا همه به معماري سنتي كه داريم افتخار و از آن درست استفاده نماییم.
شایان ذکر است این نشست با حضور دانشجویان مرمت و معماری دانشکده هنرهای زیبا ، دانشجویان دانشگاه مرمت و معماری دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشجویان رشتههای هنرهای سنتی و صنایع دستی دانشگاه هنر ایران و دانشجویان دانشگاه بین المللی امام (ره) و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار و در برنامه یک روزه این همایش از بناهای تاریخی مسجد حیدریه و مسجد جامع عتیق قزوین نیز بازدید نمودند.
24 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia