مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره غار شاه بلبل
عكس هاي ار اين محل دارم چطور برايتان ارسال كنم
داود حسن زاده
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۱:۲۸ - درباره خانه ابریشمی
با سلام پنجشنبه هفته گذشته برای بازدید از بنای مورد نظر به میدان صیقلان رشت مراجعه کردم اما بنیاد علمی نخبگان در رشت این خانه را مصادره کرده و دفتر خود را در آنجا بنیان گذاشته است . کسی را هم برای بازدید راه نمی دهند .
مهناز آزادی
چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۰۵:۰۳ - درباره روستای بهمئی
مرکز بهمئی "لیکک" میباشد که متاسفانه به اشتباه کیلک گفته شده. در ضمن خیلی وقته که از روستا بودنش میگذره و الان شهرستان بهمئی میگن به مرکزیت شهر لیکک و چند بخش به نامهای ممبی، سرآسیاب، کت و...
هادی خلیلی
يكشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۳۹:۱۸ - درباره چشمه آب معدني قاسمآباد
عالی
محمد
يكشنبه ۰۶ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۳:۴۳ - درباره خانه ابریشمی
این خانه قبل از مرحوم ابریشمی خانه آقای پیربازاری نامی بوده
کامران
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۶:۳۳ - درباره کاخ سعد آباد
چرا نوشتین که همه ی ایام هفته بازه؟ در حالیکه دوشنبه ها آف موزه است ما طبق اطلاع اکثر سایت ها که همیشه بازه به غیر از ایام تعطیل یه روز دوشنبه غیر تعطیل رفتیم گفتن همیشه دوشنبه ها بسته اس!! واقعا ممنونم به خاطر این اطلاع رسانی بعدشم بلیطاش انقد گرونه که آدم چرات نمیکنه بره
مریم م
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۴:۰۶ - درباره بقعه شیخ ابونصر ایراوه ای
سلام.اطلاعات شما در این زمینه کافی نیست لطفا بیشتر تحقیق نمایید
هدهد ایراوه ای طبسی
يكشنبه ۰۳ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۸:۰۳:۳۴ - درباره خرمن کوه
واقعا فوق العاده است.کوه خیلی زیبایی هست.بنده خیلی از دره های کوه رو رفتم. افسانه ای هست که حاکم فسا میخواسته بفهمه که این کوه چندتا دره داره.جایزه میذاره که هرکس بتونه آمار دقیقی از دره های خرمن کوه بده جایزه بزرگی بهش میدم.اما هرکس که به خرمن کوه میرفته حیوانات وحشی اون رو میخورده.بالاخره 2 برادر با هم میروند و بعد از یک روز برمیگردند.حاکم با تعجب میپرسه چرا به این زودی برگشتید.؟؟؟؟ میگ
محمدحسین صفار
شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۴:۵۹ - درباره نقش برجسته آنوبانی نی
lمطالب بی نظیرند
شیرین شیرین پرور
جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۳۸:۵۷ - درباره دینار کوه
با سلام بلندترین قله زاگرس از رشته کوه های دینار و قله های دنا در جنوب شهر سمیرم قرار دارد. قله قاشمستان با 4450 متر ارتفاع بلندترین قله دنا نام گرفته است. شهر سمیرم با ارتفاع حدود 2500 متر ارتفاع از سطح دریا لقب بام ایران را به خود اختصاص داده است.
محسن محمدی
پنجشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۱۳:۰۵ - درباره بقعه مشهد اردهال
Yo, good lokion out! Gonna make it work now.
Tambrey
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۲۱:۴۶ - درباره روستای سرآبله
سلام لطفا منبع این مطلب را معرفی کنید
مسعود
چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۷:۳۳ - درباره خانه ابریشمی
خیلی عالیه فقط در این قسمت بهتر بود علاوه بر توضیح مثلا خانه ابریشمی صیقلان عکس این بنا در گوشه صفحه وجود داشته باشه تا اگه کسی میخواد بره اونجا رو ببینه انتخاب بکنه که دنبال چجور مکانیه
علیرضا
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۵۳:۲۴ - درباره ميدان مشق، عمارت قزاقخانه
صفویان گفتید بعد نوشتید در زمان فتح علی شاه در شمال شهر دوران صفوی بنا شده. با هم جور نمی آید
مهفام
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۶:۳۶ - درباره روستاي نايه
به نام خدا اين روستا يكي از خوش اب وهواترين روستاهاي استان قم ميباشد .با فاصله 85 كيلو متر با شهر مقدس قم . وبا فاصله تقريبي 40 كيلومتر با شهر تفرش .قابا ذكر است اين روستا از هر دو شهر قم وتفرش تا روستا اسفالت بوده . اب مصرفي لوله كشي ميباشد واب براي مزارع بصورت قنات وبه شيوه سنتي ابياري ميشود . لازم است بدانيد محصولات اين روستا گيلاس .گردمو .بادام.سيب درختي.هلوو شمس (قيسي)ميباشد در فصل بها
غلام رضا ابوالقاسمي
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۷:۱۲ - درباره روستای باستانی صالحک
به نظرمن یکی ازجاهایی که میتوان زندگی گذشتگانمان رامرورکنیم روستای باستانی صالحک میباشد.
محمدرضاپوروالی دستجردی
جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۱۰:۰۱ - درباره مسجد جامع دزک
من سراوانی هستم خودم به آن مسجد رفتم مسجدی بسیار قدیفی
مهران نعمتی زاده
دوشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۶:۳۱ - درباره آبشار سواسره
سلام خیلی ممنون میشوم اگر عکسی از آبشار داريد برايم ارسال کنيد بسیار متشکرم
سید روح اله هاشمی
سه شنبه ۰۳ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۵:۰۱:۴۶ - درباره قلعه سرماج
سلام من هم از طرف احمدی های این روستا از شماتشکرمیکنم ...
شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۵۲:۵۴ - درباره دره اوشان-فشم (اوشون-فشم)
بهشته تهران
شیدا
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۱۰:۱۴
آرشیو اخبار گردشگری
دومين مجموعه، مدرن و استاندارد گوهرشناسی و تراش سنگهای قيمتی كشور در خراسان جنوبی راه اندازی شد
دومين مجموعه، مدرن و استاندارد سنگهاي قيمتي كشور در محل مركز آموزش صنايع دستي شماره يك بيرجند راه اندازي شد. به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي، عباس زاده رئيس اين سازمان در مراسم افتتاحيه اين مجموعه گفت: اين كارگاه با هدف احياء هنر و اشتغال زايي سريع و آسان و توسط معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي راه اندازي شده است.
وي افزود: اصولاً كار تراش و فناوري سنگهاي قيمتي ارزش افزوده 100 درصدي دارد و در توسعه تجارت سنگ با توجه به وجود معادن سنگ در منطقه و نيز در كشورهاي همسايه افغانستان و پاكستان و ايجاد اشتغال حائز اهميت است.وي اضافه كرد: در كارگاه تراش سنگهاي قيمتي، بركذاري سه دوره تئوري و عملي شامل: دوره 2 ماهه مقدماتي، دوره 4 تا 9 ماهه آموزش مياني و دوره بيش از 5/2 ساله آموزش كلاسيك و حرفه اي در دستور كار قرار دارد كه در حال حاضر اولين دوره مقدماتي را به صورت رايگان آغاز كرده ايم كه ظرفيت كارگاه 20 نفر بوده و علاقه مندان نيز از بين فارغ التحصيلان ليسانس و فوق ليسانس رشته هاي معماري، زمين شناسي و گرافيك و ... مي باشد.
وي مقدمه گوهر شناسي، آشنايي با ابزار و ماشين آلات و مواد ساينده مورد استفاده در برش و ترتش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي، آشنايي با علم و زمين شناسي، آشنايي با كاني ها و سنگ ها، شناخت مقدماتي.سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي، آشنايي با تبلور كاني ها و بلور شناسي، آشنايي با سنگهاي مصنوعي و شبيه سازي شده، آشنايي با تجارت سنگهاي گوهر و واحد هاي توزين و سنجش و آشنايي با تراشهاي هنري، حكاكي، تركبي و مونتاژ مهرها را از جمله مباني آموزش تئوري اين دوره برشمرد.
عباس زاده همچنين گفت: براي راه اندازي اين مجموعه به ازاء هر نفر 25 مليون ريال هزينه شده است و هزينه آموزش آزاد هر نفر براي اين گونه كارگاهها حدود 4 مليون ريال برآورد مي شود.وي در پايان اشتغال زايي سريع و احياي هنر را از ويژگي هاي اين دوره بر شمرد و افزود: اين هنر به ويژه براي فارغ التحصيلان خانم به علت اينكه فضاي كمي براي توليد نياز دارد فرصت مناسبي است.
وي خاطر نشان كرد: مجاورت استان با افغانستان و پاكستان كه بهترين منابع تهيه سنگهاي قيمتي مي باشد از جمله مزيت هاي اجرايي اين طرح در استان است.
وي گفت: بخش عظيمي از سنگهاي فيروزه و عقيق در داخل ايران و ما بقي سنگها از پاكستان و افغانسان و ساير نقاط جهان تـأمين مي شود.
يادآور مي شود: تكميل و تجهيز اين مركز 11 ماه زمان و 600 مليون ريال هزينه در بر داشته است.
20 آذر 1387
منبع خبر :
IranPedia