مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره آب گرم گنو
سلام خدمت دوسان واقعا یک جای خیلی باصفا و جالب بود امکانات زیادی نداشت ولی ارزش شو داشت خیلی هم خوش گذشت
وفه
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۶:۵۶ - درباره ييلاق زوارم
خیلی زیباست با اون باغ های گردو واقعن بهشتیه
اسماء
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۳:۳۷ - درباره دره اوشان-فشم (اوشون-فشم)
جای خیلی توپیه خداپدر بهروزو بیامرزه بردمون ی شام توپ بهمون داد
مریلا زارعی
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۹:۱۸ - درباره بقعه سید جمال الدین اشرف
شهر بادام زمینی شهر بسیار جالب با مردمانی مهماننواز ودوستداشتنی
امیررضا
جمعه ۱۱ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۴:۴۷ - درباره قلعه کوه پیر چاووش
با تشکر از سایت مفید و خوبتون، عکسا از جاذبه های گردشگری ندارین که رو سایتتون بگذارین؟
مرتضی نجفی
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۲:۳۵:۱۵ - درباره رود قره چای (سیاه رود)
این رود از شازند اراک سرچشمه می گیرد
شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۱:۵۴ - درباره مسجد صرم
متاسفانه سالهاست كه اين بناي با ارزش ويران شده و مسجدي نو جاي آن ساخته شده است. سهل انگاري كدام دستگاه يا اداره باعث ويراني اي اثر با ارزش شد؟ حد اقل حمام قديمي صرم را نجات دهيد.
saeed
شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۲:۴۶:۴۰ - درباره قلعه آل و مات
لطفا در مورد این قله اطلاعات بیشتری بزارین و چرا میراث فرهنگی برای مرمت آن هیچ اقدامی نمیکنه
امیر رجبی
چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۳:۳۴:۴۵ - درباره مسجد روستای شورین
مسجد زیباییه حتما ببینید
یاوری
سه شنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۴۷:۲۸ - درباره امامزاده محروق
باسلام ضمن تشكر از زحمات شما به اطلاع مي رساند آدرس ديدني هاي نيشابور را اشتباه نوشته ايد بطور مثال: آدرس آرامگاه امامزاده محروق را كدكن نيشابور نوشته ايد. حال اينكه كدكن شهري از شهرستان تربت حيدريه است ولي امامزاده محروق در 7كيلومتري جنوب شرقي شهر نيشابور است. و... مدير پايگاه خبري اخترنيوز و ويكي دانش ، دانشنامه ي ازاد ايراني
محمدرحيم اكبري
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۳۰:۳۳ - درباره قلعه بردوك
قلعه ي بردوك و قلعه ي برده سور در دوره ي سده سوم حكومت صفوي متعلق به شاه محمد بيگ برادوستي از نوادگان اميرخان برادوستي (خان لپ زرين) ميباشند.
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۸:۳۲ - درباره مزار بی بی زینب خاتون
السلام علیک یا بی بی زینب خاتون(س) بسیار زیبا و معنوی سر سبز و خنک
علی
يكشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۸:۱۳:۲۶ - درباره نمایشگاه خزندگان
خوبن
ماحر
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۶:۵۷ - درباره قلعه لمبسر
مسولین محترم استان قزوین و بخش الموت نگاه ویژه ای به این مکان تاریخی زیبا داشته باشند و از تخریب آن جلوگیری کنند.تبلیغات جهت گردشگری را گسترده تر کنند و بیشتر به این بنا برسند واقعا آدم متاسف می شود. با تشکر
سید افشین موسوی
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۳۴:۲۵ - درباره تنگ تامرادی
واقعا از سایتتون خوشم اومد مخصوصا از اطلاعات تنک تامرادی
محمدس
يكشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۰۱:۲۴:۴۸ - درباره روستای هفتادر
با سلام هوای هفتادر خیلی هم خشک و گرم است نه معتدل گرم .سایتتون اصلا پربار نیست اطلاعات ان خیلی کم است مطالب بیشتری را در رابطه با این روستا بیاورید
علی موسوی
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۲۰:۵۳ - درباره گلمکان
با سلام قابل توجه دوستاران منطقه گلمکان : از تاریخ 1387/12/1 روستای گلمکان به شهر گلمکان ارتقا یافت.
فیروز حسینی
پنجشنبه ۰۵ شهريور ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۴۱:۴۵ - درباره درياچه مارميشلو
باسلام و خسته نباشید منطقه مارمیشو یک منطقه گردشگری بسیارزیباو دل انگیز میباشدکه ما در تاریخ اردیبهشت ماه 1395 از طریق ارومیه به بند و سیلوانا وماوانا و سپس به مارمیشو رفتیم که با همکاری نیرویهای مرزبانی از منطقه بازدید کردیم و بسیار خوب بود
علی تلخابی
يكشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۴:۰۵
درباره خليل سمائي جابلو
عظيم غلامي
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۱۹:۳۸
آرشیو اخبار گردشگری
بر اساس دستورالعمل سازمان ميراث فرهنگي ، تا پايان سال 88 هتلهاي كشور بايد استانداردسازي شوند
عضو گروه ارزيابي تطبيق استاندارد هتل هاي خراسان رضوي گفت : بر اساس دستور العمل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ، تا پايان سال 88 تمامي هتل هاي كشور بايد به سطح استانداردهاي تعيين شده برسند.
محمد شربت دار افزود:استاندارد سازي به مفهوم ايجاد بايدها است و بر اساس دستور العمل سازمان ميراث فرهنگي تمامي هتل هاي كشور بايد به سرعت و در كوتاهترين زمان ممكن اين بايد ها را در تمامي جنبه هاي هتلداري محقق كنند.
وي گفت : مبناي دستورالعمل استانداردسازي، فقط ساختار فيزيكي و ساختمان هاي هتلها نيست ، بلكه در كنار آن مهم ترين و محوري ترين عامل براي رسيدن به استاندارد يا همان بايدها ، ميزان رضايت مشتري است.
شربت دار افزود: جداول و آيين نامه اين دستورالعمل تدوين و در فاز نخست به مديران هتل هايي كه داوطلب استانداردسازي شده اند ،ابلاغ شده است .
اين عضو گروه ارزيابي تطبيق استاندارد هتل هاي خراسان رضوي با اظهار اين كه استانداردسازي براي هتل ها در سه سطح ملي ، منطقه اي و بين المللي قابل تعريف است ، گفت : رسيدن به استانداردهاي بين المللي به علت همخواني نداشتن فرهنگي و مذهبي ما ايرانيان با غربي ها تا حدي دشوار است ، اما كارشناسان و متخصصان ما با مطالعه طولاني بر روي طرح ها و استانداردهاي هتلي كشورهاي مختلف آن را با فرهنگ و معيارهاي ايراني و اسلامي بومي سازي كرده و استاندارد ملي را تعريف كردند.
وي ايمني ، بهداشت و آموزش را سه محور اصلي مورد توجه در استاندارد سازي هتل ها خواند و افزود: متاسفانه ما در هر سه بخش دچار ضعف جدي هستيم.
شربت دار از ايمني به عنوان يك اصل مهم در استاندارد سازي هتل ها ياد و تاكيد كرد:نبود اين اصل هم اكنون بزرگترين عامل عدم حضور مسافران و گردشگران خارجي در مناطق داراي جاذبه هاي گردشگري ايران محسوب مي شود.
وي توضيح داد : امروز جنگ رواني و تبليغات گسترده اي كه غرب عليه ايران به راه انداخته و تداوم مي بخشد ، مشكلات عمده اي را براي ما در اين حوزه ايجاد كرده است.
*او افزود: صنعت گردشگري يك صنعت لوكس اما فوق العاده حساس است كه با يك اتفاق مي تواند از كشور مبدا قهر و در كشور مشابه رسوب كند.
عضو گروه ارزيابي تطبيق استاندارد هتل هاي خراسان رضوي گفت : علاوه بر ايمني ، بهداشت و آموزش نيروي انساني هم در بحث جذب گردشگر و صنعت هتلداري از اهميت ويژه اي برخوردار است و بايد توجه داشت كه آموزش نقش اصلي را در ارائه سرويس مطلوب دارد.
شربت دار افزود: اگر آموزش ها ي لازم در صنعت هتلداري ارائه شود دو مشكل ديگر يعني امنيت و بهداشت هم كه محورهاي اصلي آيين نامه استاندارد سازي ملي است ، حل مي شود.
وي با تاكيد بر ضرورت دستيابي به استانداردهاي واقعي هتلداري درايران گفت : در اين ميان نگراني ها و تعصبات غلط در زمينه از دست دادن امتيازها و ستاره ها بايد از بين برود و با رسيدن به استانداردهاي واقعي همان چيزي را كه معرفي مي كنيم ارائه نماييم .
شربت دار افزود :. امروز بسياري از هتل هاي كشور در اين زمينه اعلام آمادگي كرده اند و اكنون در جريان فرآيند اصلاح وضعيت موجود خود هستند و خراسان رضوي چون هميشه در اين زمينه پيشگام
است چنانكه نخستين هتل از خراسان رضوي داوطلب استاندارد سازي شد و بعد از ارزيابي نمره مطلوبي دريافت كرد.
وي گفت : در هتل هايي كه ارزيابي ها مطلوب نباشد دريافت ستاره و درجه براي هتل ها موكول به استاندارد سازي و انجام اصلاحات در آن خواهد شد.
او تصريح كرد : امر استاندارد سازي هر چند زمان براست اما كار در اين زمينه شروع شده و در حال طي مسير براي تحقق بايدهاي تعريف شده براي صنعت هتلداري هستيم. .
شربت دار افزود: ا گر چه آغاز كار هميشه سخت است و مقاومت هايي هم در برابر آن وجود دارد ، اما امروز همتي در جامعه هتلداري كشور مشاهده مي شود كه در برابر مقاومتهاي منفي ايستادگي مي كند و تا رسيدن به هدف مطلوب پيش خواهد رفت.
وي با بيان اينكه صنعت گردشگري و به تبع آن هتلداري مي تواند نقش محوري در توسعه اقتصادي كشور ايفا كند ، اظهار داشت : امروز ما چاره اي نداريم جز آنكه اين صنعت را با ظرفيت هاي بالايي كه دارد جايگزين نفت كنيم و براي اين منظور بايد حمايت هاي لازم از دست اندركاران اين صنعت صورت گيرد.
27 آذر 1387
منبع خبر :
IranPedia