مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره رودخانه زهره
درود بر اهالی بندر ماهشهر
ا.م
جمعه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۲:۲۷ - درباره قلعه بردوك
طی 4سال پیش گروهی به نام میراث فرهنگی جهت بازسازی به این قلعه آمده بودند آیاواقعاازاداره بودند پس چرا بازسازی نشد
دلاشوب
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۴:۰۵ - درباره میل رادکان
700 سال درست است ، در نوشتن این تاریخ ، لطفن دقت بیشتری بکنید.
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۴۶:۵۰ - درباره دهدشت قدیم (بلاد شاپور)
سلام .من دارم یک مقاله درباره ی بلاد شاپور می نویسم.اطلاعات من در مورد بازمانده های آن ناقص است. لطفا در مورد آثار برجای مانده آن راهنمایی کنید.ممنون
د نا
جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۸۷ ساعت ۱۹:۰۹:۱۹ - درباره امامزاده نجم الدین
عالی بود
jdjjj
پنجشنبه ۰۷ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۵۷:۵۸ - درباره تنگه واشی
از نظر سرویس بهداشتی بسیار کثیف واز نظر زباله هم بسیار کثیف
ابی
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۵۶:۰۵ - درباره کوه تامر
Yo, good lokoin out! Gonna make it work now.
Chenyi
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۵۳:۱۵ - درباره قلعه الویر
چرا اطلاعات جامع و کاملی ارائه نکردید بیش از یک قلعه وجود دارد.
جلال میرزایی
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷ ساعت ۲۰:۰۳:۵۴ - درباره حمام كردشت
آثار جالبی است وخیلی دیدنی است .اما مسئولین خیلی بیتفاوت هستند چون هیچ تابلوئی در جاده نیست تا رهگذر ان بدانند که حمامی به آن قشنگی در آن منطقه وجود دارد.
رضا انصارلر
يكشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۰۸:۴۶:۵۰ - درباره قلعه حسن آباد
قلعه حسن اباد واقع در5کیلومتری شهرسنندج واقع شده است که قذمت این قلعه به دوران ساسانیان میرسد.این قلعه مکانی بسیار استراتژیکی ازنظرنظامی بوده است وبرای تسلط برمنطقه وعدم دستیابی دشمن برقلعه بوده است .شکل جغرافیایی این قلعه و وتسلط برمنطقه درقدیم الیام مورد توجه پادشاهان بوده است .این قلعه درسال 1046قمری توسط هلو خان اردلان بناگردید شواهدتاریخی نشان از کهن بودن این قلعه نسبت به سنندج ب
پیمان شیخ محمودی
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۲:۰۸ - درباره کوهسنگی
خيلى جاى خوبى است
ناشناسخودت إيناس
جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۱۵:۴۱ - درباره روستای سجاس
جایه بسیار دیدنی و سرسبزی در فصل بهار میباشد همچنین مقبره رکن الدین سجاسی فیلسوف و عالم بزرگ که از اساتیدان مولانا شمس تبریزی بوده در این مکان واقع است.
دوشنبه ۲۵ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۴۴:۰۱ - درباره آرامگاه بابا سیف الدین
عکسی که ایجاست با عکس بقعه مهدی صالح همین شهر یکیه!... و احتمالا غلط...
طبسی
سه شنبه ۲۶ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۵۵:۵۲ - درباره قلعه بردوك
تمام گفته های دروغ را نه باور کنید نه بخوانید چون قلعه بردوک متعلق به اجداد بیگ زاده هاست
آرام و ولات اشرفی بیگ زاده
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۴۸:۵۴ - درباره مجموعه ویرانه های تخت جمشید
درود٬ اگر به عکسهای چندین سال پیش بنگریم٬ در این مکانی که ویرانه میخوانیدش٬ کمی آبادانی بود.... دستکم سنگنگارههای آن سالم و سرجای خود بودند.... ولی امروز یا نمناکی هوا آنها را نابود میکند و یا ربوده شده و از موزههای بیرون از کشور سر در میآورند! تخت جمشید از آن روز ویرانه شد که گماشتگانی بیخرد سرپرستی نگهداری از میراث فرهنگی کشوری کهن چون ایـــران را به دوش گرفتند..... مسکن
ویرانه!
شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۵۷:۴۱ - درباره آب پهن
با سلام وعرض ادب با تمامی زحماتی که طی این مدت متحمل شده اید نهایت تشکر وقدردانی را دارم اما با به روز رسانی اطلاعات سایت درباره تمامی آبگرم های معدنی سنتی و مدرن و مناطق بکر و طبیعی شهرستان سرعین که سالیانه حدود 4.5 میلیون گردشگر را از داخل و خارج کشور پذیرا میباشدگامی مهم در اطلاع رسانی دقیق و کامل به پردشپران میتوان برداشت امید است مدیریت محترم توجه لازم به این موضوع داشته باشند
مجتمع آبدرمانی وهتل ارشاد
جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۹:۵۴ - درباره روستاي اشتبين
در ميان روستاهاي اطراف رود ارس با جنگل ها و كوه ها و مناطق حفاظت شده مارال ها، روستاي اشتبين ، يكي از روستاهاي شگفت كشور، شهرت خاصي دارد. مسافران پس از گذر از جلفا، روستاي سيه رود، نوردوز (مرز ايران و ارمنستان) روستاي دوزال، كردشت از سه راهي هراس به روستاي زيباي اشتبين وارد مي شوند. روستاي اشتبين از مجموعه سه آبادي به نام هاي هراس، سياوشان و جعفرآباد تشكيل شده و داراي سابقه تاريخي كهن
فرشته قربانی
شنبه ۰۶ مهر ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۳۷:۰۰ - درباره بقعه دانیال پیغمبر
عالی بود اما دوست داشتم عکسشم میدیدم.
زهرا نیکو
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۱۷:۵۷ - درباره مسجد جامع کاخک
توضیحات: این مسجد در زلزله سال 47 به کلی از بین رفت و لی عکس هائی وجود دارد .
م ر عمادی
يكشنبه ۰۵ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۵۶:۵۸ - درباره سردر باغ ملی
ممنون .خیلی عالی بود.
roya rahimbiki
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۳۶:۰۳
آرشیو اخبار گردشگری
مدير عامل سازمان فرهنگي سياحتي كوثر: ارزان ترین نرخ هتل در جهان مربوط به ایرن است
مدیر عامل سازمان فرهنگي ، سياحتي كوثر وابسته به بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور گفت: در حال حاضر ارزان ترین نرخ هتل در جهان مربوط به جمهوری اسلامی ایران است .
حمید کشایی افزود: با این که طی سال های اخیر هزينه هاي هتلداری در کشور افزایش چشمگیری داشته ولی در این مدت نرخ اقامت در هتل با افزایش اندکی مواجه بوده است .
وی گفت : صنعت هتلداري در كشور به دليل استفبال ميهمانان داخلي و کم بودن آمار میهمانان خارجی بومي سازي شده است.
او افزود:در واقع براي اينكه چرخ صنعت هتلداري كشور بچرخد؛ صاحبان و مديران هتل در ايران بيشتر به دنبال بومي سازي در صنعت هتل در كشور بوده اند.
کشایی گفت: یکی از ضعف های موجود در صنعت هتلداری ایران این است که تبليغات كافي در خصوص اينكه هتل در كشور مربوط به همه اقشار است، صورت نگرفته است.
وی افزود: دلیل عمده ای که سبب شده است تا ایران پایین ترین نرخ اقامت در هتل ها را به خود اختصاص دهد در نظر گرفتن شرايط بومي در صنعت هتلداري بوده است .
رييس هييت مديره سازمان فرهنگي سياحتي كوثر ادامه داد : همه ساله سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري با همكاري جامعه هتلداران كشور نرخ هتل هاي كشور را تعيين مي كنند.
وي تصريح كرد : با افزايش چشمگير مسافرت هاي داخلي در طول دوسال گذشته استفاده از هتل هاي كشور افزايش يافته است به گونه اي كه مردم حاضرند براي استفاده از خدمات هتل هزينه كنند.
او با بيان اين مطلب كه كشور در آموزش نيروهاي متخصص هتلداري ضعف وجود دارد ، اظهار داشت : در طول سالهاي گذشته توجه ويژه اي به صنعت هتلداري از جمله بحث آموزش پرسنل هتل ها شده است.
وي افزود: در حال حاضر مراكز متعددي در كشور وجود دارد به بحث آموزش هتلداري مي پردازند و تمام مديران هتل هاي كشور به آموزش پرسنل و كاركنان شان توجه ويژه اي را دارند .
مدير عامل سازمان فرهنگي سياحتي كوثر خاطرنشان كرد: از طرف سازمان ميراث فرهنگي، صننايع دستي و گردشگري كشور و جامعه هتلداران گروهي براي بررسي وضعيت رعايت استاندارد هتل هاي كشور تعيين شدند كه در طي سال از هتل ها بازرسي مي کنند.
كشايي گفت: جامعه هتلداران كشور استاندارد هاي تدوين شده در صنعت هتلداري كشور را اعمال مي كند چون كه اعمال اين استاندراد ها در جذب مشتري تاثيرگذار است .
وي با بيان اين كه برخي از هتل هاي كشور استاندارد هاي خارجي در زمينه صنعت هتلداري را اجرا مي كنند، عنوان كرد: تمام استاندارد هاي موجود در صنعت هتلداري كشورمنطبق با شرايط ايران است.
کشایی در خصوص مهمانسراها و زايرسراهايي كه توسط دستگاههاي دولتي اداره مي شوند، گفت: اگر خدمات اين مراكز براي جامعه هدفشان باشد، براي صنعت هتلداري كشور مشكلي ايجاد نمي كنند.
وي افزود: اگر اين گونه مراكز بخواهند به غير از جامعه هدفشان ، مهمانان ديگري را پذيرش كنند، بايد همانند هتل هاي 3 و 4 ستاره شوند تا همگوني بين هتل هاي كشور برقرار و رقابت سالمي بين مجموعه هتل هاي كشور حاكم شود.
كشايي تاکید كرد: در حال حاضر يكسان سازي نرخ هتل ها در كشور اعمال مي شود به طوري كه از ميهمانان خارجي هتل هاي كشور دلار اخذ نمي شود.
وي افزود: با اجراي يكسان سازي نرخ هتل هاي كشور برخي تصور مي كردند كه اين موضوع به ميهمانان داخلي هتل هاي كشور فشار وارد می کند كه با ارائه راهكارهايي اين موضوع حل شد.
27 آذر 1387
منبع خبر :
IranPedia