مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره پل کسیان
جای با صفاییست بغل رودخانه پر است از درختانی که نشستن زیر آنها آرامش خاصی داره
farshid
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۳۳:۰۲ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
لطفا اطاعات بیشتری بدهیدیامنابع کتاب های که میتوان از ان ها استفاده کرد
شکیبا
سه شنبه ۲۶ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۲۸:۰۶ - درباره قلعه پارت ها
نمیتونستی آدرس دقیق تر بدی
فرهاد
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۱۲:۴۵ - درباره مسجد مهر آباد
بی نظیر است
e
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۵:۲۵ - درباره چشمه معدني البرز- آب علي
عالییییییییییییییییی
نگی
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۰:۱۲ - درباره روستای مدوار
افتخار می کنم که همچون روستایی داریم
اهل یزدم
جمعه ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۴:۵۲:۰۴ - درباره بند دره
امروز دوم فروردین 1393 بود که دسته جمعی رفتیم بنددره واقعا عالی بود خدا رو شکر بارندگی این چندوقت کار خودشو کرده بود هوا و فضا همه چیز عالی بود.
آدینه وحیدنیا
يكشنبه ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۵۳:۲۱ - درباره ایوان کرخه
جای یک عکس از ایوان کرخه خالیست.
شنبه ۰۲ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۵:۳۳ - درباره موزه كاخ ابيض
جالب بود وزیبا
رومینا
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۳:۰۷ - درباره قبر مادر نادر شاه
Big help, big help. And superlative news of cosure.
Denny
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۷:۱۹ - درباره غار شاه بلبل
طبق گفته های محلیان آب این چشمه به هنگام ورود مسافرین بیشتر شده و پس از خروج آنان دوباره به مقدار قبلی باز میگردد.
زینب بهرامی
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۴:۴۶ - درباره مسجد ملك (امام خميني)
عکسشو فرستادم
هخامنش سعیدی
جمعه ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۱۲:۰۶ - درباره بازار بابل
من 3بار به بابل رفتم واقعاً شهر خوبیه و مردم بافرهنگی داره از نظر امکانات شهری هم با توجه به جمعیتش خیلی عالیه. به نظر من بهترین جای دیدنی بابل جنگل های اطراف شهر هست که خیلی زیبا وبکره.
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۵۹:۵۳ - درباره روستاي نايه
روستاي نايه از سرسبز ترين مناطق ييلاقي و گردشگري استان قم محسوب مي شود وداراي اماكن مذهبي از جمله شاهزاده اسحاق-امامزاده ام سلمه وام كلمه-بيبي حليمه خاتون مي باشد .علاوه براين داراي باغهاي ميوه مانند گيلاس -زردالو-هلو-سيب و گلابي وخشكبار توت و گردو ميباشد .اين روستاي كهن داراي چشمه هاي اب شيرين وكوههاي بلند ميباشد كه اين مهم سبب گرديده تا در فصول بهار و تابستان گردشگران و علاقمندان به
دوشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۲۴:۵۱ - درباره آب گرم گنو
بوي بد بخاطر تركيبات سولفوريك هست بهنام خان
مهدي
چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۵۳:۰۵ - درباره قریه العرب
خدا آن ملتی را سروری داد که تقدیرش به دست خویش بنوشت،!شهری با نما و امکانات روستایی دارای باغهای فراوان انواع میوه(سیب،گلابی،گیلاس و.....)رودخانه و قنوات دائمی.تابستانهای خنک و دلچسب.اکثر جمعیت اینجا نام خانوادگی(سعید)دارند.ا
محسن سعید
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۴:۱۸ - درباره امامزاده شاهزاده طاهر
عالی بود متشکرم
ابوالفضل فرهمند فر
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۰۸:۰۲ - درباره مسجد و مدرسه حکیم باشی (اقا محمود)
به نام او با تشكر از كساني كه در تهيه اين سايت زحمت كشيده اند دستتون درد نكنه فقط بخاطر اينكه اولين سايت گردشگري از مسؤلين خواهش دارم نسبت به تكميل سايت مخصوصا" عكس و فيلم در خصوص مناطق گردشگري زحمتاي لازمو بكشن با تشكر
ميلادكريمي
پنجشنبه ۰۱ فروردين ۱۳۸۷ ساعت ۱۵:۰۴:۴۹ - درباره غار زينه گان
بسیار قشنگ بود
جمعه ۰۵ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۳۸:۴۵ - درباره ارگ حاجی آباد
adrese daghigh lotfan????????chera tedade axa hash ykie axaye bishtari bezarin mrci
farzaneh kargar
دوشنبه ۰۸ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۸:۳۳
آرشیو اخبار گردشگری
همزمان با 10 تيرماه روز ملي خراسان رضوي: مراحل اوليه پژوهش و مطالعه ميداني مسير هجرت امام رضا (ع) پايان يافت
رييس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي گفت : مراحل اوليه پژوهش و مطالعات ميداني مسير هجرت امام رضا (ع) آغاز شده و تا كنون 25 درصد از كار بررسي و پژوهش جاده ولايت انجام شده است .
به گزارش روابط عمومي اين سازمان ابوالفضل مكرمي فر با اشاره به اينكه پژوهش هاي انجام شده دستاوردهاي بسيار خوبي در بر داشته است افزود : با توجه به گزارش ارايه شده از سوي مشاور طرح پژوهشي مسير هجرت امام رضا (ع) "جاده ولايت" در مراحل اول و دوم اين مطالعات كه از جنوب غربي ايران يعني مسير تقريبي ورود حضرت از عراق به ايران و استان خوزستان كه مقام معظم رهبري از آن تعبير به دروازه ولايت داشتند آغاز شده ، بيش از 20 اثر معروف به قدمگاه ، مقام و مسجد و ... منسوب به امام رضا (ع) شناسايي گرديد .
وي در ادامه افزود : همچنين براي نخستين بار در اين بررسي حداقل 10 مورد از آثاري با عنوان قدمگاه امام رضا در شهرستانهاي انديمشك ، شوش ، اهواز ، رامهرمز و آبادان ، گچساران ، سپيدان و ... مورد باز شناسي دقيق قرار گرفت .
مكرمي فر ضمن اشاره به برگزاري 3 همايش جاده ولايت در سال هاي گذشته گفت با توجه به برگزاري اين همايش نياز به پژوهشي جامع و ميداني براي بازشناسي و تدقيق ، معرفي و مستند سازي مسير هجرت امام رضا در ايران احساس شد كه سازمان استان خراسان رضوي طراحي و تامين اعتبار پروژه اي مطالعاتي ميداني با بهره گيري از علوم مختلف تاريخ ، مردم شناسي و باستان شناسي و ... را راهي براي پاسخگويي به اين نياز ارزيابي نمود .
وي اظهار اميدواري كرد با انجام اين پروژه اهداف پيش بيني شده و انتظارات جامعه علمي كشور و عموم علاقه مندان تامين گردد.
مكرمي فر در ادامه ااظهار داشت : در مرحله دوم پژوهش ميداني ، مسير هجرت حضرت در جنوب استان كهكيلويه و بوير احمد و استان فارس مورد بررسي قرار گرفت به گفته مشاور پروژه در جنوب استان كهكيلويه و بوير احمد اثار معماري قابل توجهي نظير پل ها ، بقاياي شهرهاي باستاني قدمگاه ها در اين خصوص شناسايي گرديد كه همگي به نوعي مبين و مويد مسير مورد نظر مي باشند .
وي خاطر نشان كرد : اما ظريف ترين و مهمترين بخش كار ارزيابي و طرح فرضيه اي جديد در رابطه با مسيري غير از آنچه بود كه تا پيش از اين مورد اتفاق نظر و توجه اكثر محققان و پژوشگران يعني مسير نورآباد – مرودشت – استخر – اقليد بوده است .
وي افزود : هيات بررسي و پژوهش ميداني با بررسي پيمايشي مسير هاي احتمالي ديگر با توجه به مورفولوژي منطقه و نيز بررسي دقيق راههاي مهم تارخي و دره ها و تنگه هاي ارباطي پيش فرض هاي جديدي را براي تبيين اين اين ايده مطرح و شواهد و قرائن قابل توجه و تاملي بر آن اقامه مي نمايد كه در اين مرحله نيز تعدادي قدمگاه و برخي شواهد منسوب و يا قابل انتساب شناسايي و مستند سازي گرديد .
وي در ادامه گفت : اين آثار شامل قدمگاه ، پل هاي تاريخي و بقاياي شهرهاي باستاني متعلق به دوران ساساني و اوايل اسلامي در شهرستان هاي گچساران ، نورآباد محسني ، سپيدان و اقليد مي باشند و نيز همزمان با هيات باستان شناسي ، مطالعات مردم شناسي اين محور و آداب و رسوم و باورها و اعتقادات مردم در خصوص اين قدمگاهها و يا ... در حال انجام مي باشد .
مكرمي فر در در ادامه اظهار داشت : مرحله بعدي اين بررسي هاي ميداني در محور استان يزد صورت مي گيرد كه مسيري تقريبا مشخص و مبتني بر تنها جاده تاريخي يزد به خراسان است و چندان مورد مناقشه و اختلاف نظر پژوهشگران نمي باشد .اگر چه وجود تعداد قابل توجهي قدمگاه در حوزه فرهنگي كاشان – نايين شايسته مطالعات و بررسي هايي در خور و روشنگر است .
وي عنوان كرد : بر پايه گزارش هاي اوليه بسياري از قدمگاه ها و يا مكان ها و آثار منتسب به امام رضا نيازمند توجه جدي و احيا مي باشند و اقدامات نوسازي مي بايست براساس مطالعات و لحاظ نمودن نظرات سازمان ميراث فرهنگي و اوقاف باشد .
وي ادامه داد : : با شناسايي دقيق اين محور و عرصه جديد گردشگري بي ترديد موجب رونق بسياري از نقاط محروم استان هاي مسير هجرت امام خواهد شد و بي شك قدم بعدي دولت انجام مطالعات و ايجاد زير ساختهاي گردشگري متناسب و در خور ، اولويت بندي اقدامات مرمتي قدمگاه ها ، پل هاي تاريخي و مطالعات و كاوش هاي باستانشناسي در شهرهاي باستاني مسير و محور خواهد بود .
رييس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در پايان متذكر شد: بي ترديد جاده ولايت به عنوان يكي از مهمترين محورهاي گردشگري مذهبي در كشور موجبات ايجاد بستري خواهد شد كه شناسائي و معرفي آن ، مسير جديدي براي زيارت حضرت و عزيمت به خراسان خواهد بود .
9 تیر 1387
منبع خبر :
IranPedia