مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قریه العرب
بیایین عالیههههههههههههههههههه.
فرشید کریمی حصاری
سه شنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۲:۳۱ - درباره رودخانه زهره
سلام با احترام رودخانه زهره هیچ ربطی به بندر ماهشهر نداره. هندیجان اخرین شهری ست که در ان عبور میکنه لطفأ دقت کنید ...ممنون
مجتبی آباد
يكشنبه ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۳۶:۰۱ - درباره پل خشتی لنگرود
در برخی منابع، قدمت پل به دوره ی سلجوقی نسبت داده شده است.مصالح این پل از خشت و ساروج تهیه شده و برجسته ترین آثار تاریخی شهر است که هم اکنون نیز مورد استفاده عابر پیاده قرار می گیرد و دو منطقه بازار و گلشن لنگرود را به هم متصل می کند.
محمد
يكشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۶:۳۸ - درباره قلعه بلده
مکان خیلی زیبای است
امیر
سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۰۵:۲۶ - درباره بناي بيستون
قدمت بیستون برمیگرده به دوره هخامنشی. کتیبه بیستون که توسط داریوش بزرگ حک شده و بزرگترین سنگ نوشته به خط میخی در جهانه . چرا اینا رو ننوشتین؟ئ واقعا اطلاعاتی مکه گئذاشتین خیلی ناقص و ....
محمد صیفی
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۶:۳۸ - درباره آرامگاه باباطاهر
واقعا سایتتون به دردنمیخوره ازهر اثرتاریخی یاهرچی فقط یه عکس غیر واضح تو سایت موجوده!!!!!!!!!!!واقعا که
جکی چان
شنبه ۲۲ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۳:۳۲ - درباره روستای فهرج
واقعا روستای تاریخی هست کسانی که به یزد میروند حتما از این منطقه بازدید کنن
آرمان
پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۲:۴۶ - درباره ییلاق های تالش و آستارا
با قاصدک موافقم.I LOVE IRAN
سمانه حسینی
چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۷:۰۱ - درباره سرآب پنجعلی
سراب مذكور جزء روستاي حصار مي باشد ودركناررودخانه قره چاي قرار دارد كه نام قديم آن علي آباد بوده است وتوسط عزت الله خان بيات به همراه يك بيمارستان وهنرستان كشاورزي وقف گرديده است.
محمود احمدي
يكشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۲۱:۱۰ - درباره عمارت عالی قاپو
مرسی بابت این توضیح.اما شرح بسیار کوتاهی است و آنچنانکه باید رسا نیست شاید بدلیل کم بودن تصاویر باشد.مثلا خوب است که بطور جدا عکسی از پنجره مشبک داشته باشید یا قسمتهای دیگر.نکته بعد اینکه شرح داده شود که این بنا مربوط به قبل از تغییر پایتخت از قزوین به اصفهان میباشد.سپاسگذارم پیروز باشید
ابراهیم گل محمدی
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۴:۳۴ - درباره قلعه کوه قاین
lمکانی نادر با چشم اندازی زیبا ، ولی افسوس که مورد نا مهربانی میراث فرهنگی استان واقع شده است
سلیمانی
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۴:۰۴ - درباره مسجد و قرآن نگل
سلام من 2سالی که در مریوان طی سالهای71الی73بودم اعتقاد و احترام مردم به قرآن نگل را دیدم
حسین رضوی
يكشنبه ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۸:۰۳ - درباره مقبره در شيخ
اين شخص فرستاده امام رضا به نهاوند است .درآن زمان زلزله زيادي درنهاوند اتفاق مي افتد كه امام رضا جهت دلجوئي مردم اين شهر اين شخص را فرستاده و چون همان موقع در نهاوند فوت ميكند درآنجا نيز به خاك سپرده مي شود.
غلامرضا مقدري
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۹:۰۰ - درباره شاندیز
با سلام.فاصله شاندیز از انتهای بلوار وکیل آباد مشهد 16 کیلومتر است نه 36 کیلومتر.لطفاً اصلاح نمائید.
مهدی نظری شاندیز
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۵۸:۰۰ - درباره آرامگاه امیر لالپا
من خیلی وقتا اونجا بودم ( موگرمون ) ولی چیزی در این باره نشنیدم و شاید اصلا تبلیغی در باره اون نشده . من که بزرگ شده اونجام نشنیدم چه برسه به بقیه . اگر کسی اهمیتی میده تبلیغ کنید واسش . مرسی
نوید پورمحمدی
پنجشنبه ۰۲ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۳۶:۴۸ - درباره خانه اعلم
به نظر من بافت قديمي جز درد سر ونفرين براي دولت چيز ديگر ندارد افراد اين منطقه به جاي اينكه از وجود اين بافت در نزديكيشان لذت ببرند وافتخاري باشد برايشان ارزو ميكنند از بيخ انشا الله ويران شود چراكه اجازه ساخت 2 تا روي پيلوت مي دهند پس كسي كه سه پسر داشته باشد بايد چكاركند خدا ريشه ظلم رابكند انشاالله
چهارشنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۹:۰۱ - درباره دبيرستان فيروز بهرام
سلام. من فقط نماي خارجي اين دبيرستان رو ديدم، فوقالعاده زيباست. كاش ميشد مثل موزهها از اين دبيرستان هم بازديد كرد.
مريم غفوري
پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۴۱:۰۳ - درباره قلعه بردوك
قلعه بردوک در آذربایجان غربی منطقه سومای واقع در روستای بردوک متعلق به میرحاتم بلیلانی یا بلیجانی از عشیرت پنیانشی بوده در سال 800 ه - ق که در آن حکمرانی کرده و ملک هرمویی وزیر میر حاتم بوده و رستم کریکانی و طایفه موسانی که از حکاری ترکیه مهاجر ودر کله رش پایین واقع در شپیران ساکن همگی با هم حکمرانان قلعه بردو ک یا بانگه بوده اند ونام مدرس قلعه بردوک ولا شمس بوده این نوشته را که روی پوستی ک
يكشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۲۴:۱۲ - درباره جزیره گرم
با عرض سلام و خسته نباشی .در قسمت جاذبه های گردشکری اگر وارد قسمت گالری تصویر و از پایین صفحه ی گالری تصویر گزینه آلبوم تصویر استانه را انتخاب کرده و وارد استان بوشهر که می شویم عکس یک کوه مبینیم که جاده آسفات دوبانده در پایین دست آن قرار دارد که واقع در شهر جم می باشد.اما اسم جزیره گرم استان بوشهر به زیر آن نوشته شده.لطفا این رو اصلاح کنید. در ضمن اگر واژه کوه پردیس جم را به تنهای در گوگل س
حسین بینا
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۳:۵۴ - درباره تالاب زمزم
I searhecd a bunch of sites and this was the best.
Rayssa
جمعه ۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۵۳:۵۰
آرشیو اخبار گردشگری
امر آموزش در صنعت گردشگری مورد غفلت قرار گرفته است
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: امر آموزش در صنعت گردشگری مورد اغفال قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ، محسن لشگری در نخستین همایش نقش بازآموزی در توسعه پایدار صنعت گردشگری که با حضور 500 نفر از مدیران واحد های اقامتی، دفاتر خدماتی و دانشجویان رشته های گردشگری از 18 استان کشور آغاز شد افزود: مشهد مقدس به جهت وجود مضجع ثامن الحجج(ع) و پذیرایی سالانه بیش از 20 میلیون زائر شرایط ویژه ای را دارد.
وی با اشاره به ورود این تعداد زائر به شهر مشهد اظهار داشت: مجاوران وظیفه خود می دانند به بهترین نحو ممکن به عنوان خدمتگذار و به جهت ارتباطی که با زائران بارگاه منور رضوی دارند بهترین خدمات را به زائران ارائه نمایند.
لشگری تصریح کرد: مشهد سالانه پذیرای توریسم و گردشگر مذهبی است که بدین جهت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید سامان دهی امر آموزش و ارتقاء سطح اموزش و سطح خدماتی که به گردشگران می شود را در دستور کار خود قرار دهد.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهر مشهد بیشترین هتل آپارتمان های کشور را در خود جای داده است اظهار داشت: 50 درصد واحد های اقامتی کشور در خراسان رضوی به ویژه مشهد مقدس واقع شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادامه داد: سال گذشته 72 درصد از واحد های اقامتی استان اشغال بوده است.
لشگری با بیان این مطلب که همه ساله تعداد زیادی واحد اقامتی به هتل آپارتمان های مشهد اضافه می شود یادآور شد: ما در کنار این موضوع بحث آموزش و خدمات استاندارد را نداشتیم و امر آموزش در صنعت گردشگری مورد اغفال قرار گرفته است.
وی بیان داشت: جا دارد در کنار کلنگ زنی این واحد های اقامتی، آموزش های تخصصی را هم ارائه نماییم تا زائران و گردشگرانی که به این مراکز ورود پیدا می کنند از خدمات بهتری بهره مند شوند.
این مقام مسئول افزود: باید بهترین رضایت مندی را در جهت استاندارد هایی که داریم برای گردشگران فراهم کنیم.
همچنین در ادامه این مراسم مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: اهمیت آموزش در صنعت گردشگری امری نیست که بر کسی پوشیده باشد.
علیرضا ارجمندی افزود: هر صنعتی محتاج آموزش و بازآموزی است و امر آموزش امری است که امروزه در زندگی بشر حتی در زندگی فردی به طور کامل خود را نمایان می کند.
وی با بیان اینکه صنعت گردشگری صنعتی نوپا، پویا و در حال تحول است اظهار داشت: این صنعت محتاج نیروهای کارآمد و کاردان است و اگر این صنعت نتواند از بحث آموزش خود را تغذیه کند به طور قطع نمی تواند توسعه پیدا کند.
ارجمندی تصریح کرد: امر آموزش در صنعت گردشگری باید نهادینه شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه موسساتی برای برآوردن این نیاز موجود است بیان داشت: هدف از ایجاد این موسسات دسترسی آسان فراگیران صنهت گردشگری به امر آموزش است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی سازمان میراث فرهنگی وگردشگری کشور ساماندهی شبکه آموزش، دسترسی آسان فراگیران به کلیه اموزش ها را از جمله محورها و برنامه های این دفتر دانست و افزود: متمرکز نمودن آموزش های سازمان میراث در دفتر برنامه ریزی آموزشی، هماهنگی مسئولین استان ها با سیاست های سازمان، تعیین نمایندگان موسسات به منظور ارتباط و اطلاع رسانی سریع از دیگر برنامه های دفتر برنامه ریزی آموزشی سازمان میراث فرهنگی کشور است.
ارجمندی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 11 استان کشور فاقد آموزش هستند، در حالی که فراگیران صنعت گردشگری نیازمند آموزش هستند.
وی با بیان اینکه گردشگری نیازمند تعامل بین سازما نهاست، گفت: آموزش میراث فرهنگی ویژه نیروهای مسلح در سطح 394 دوره، آموزش میراث فرهنگی ویژه معلمان و دانش آموزان در سطح 9 هزار و 411 دوره و سایر دوره های آموزشی در سطح سه هزار و 425 دوره را برگزار کرده ایم.
این مقام مسئول با بیان این مطلب که خراسان رضوی با شش هزار و 149 نفر بالاترین تعداد اموزش دیدگان را داراست خاطر نشان کرد: مازندران با شش هزار و 140، کهکیلویه و بویر احمد با پنج هزار و 75 و تهران با سه هزار و 544 آموزش دیده در رتبه های دوم تا چهارم قرار دارند.
ارجمندی تعداد مراکز آموزش علمی - کاربردی صنعت گردشگری را 23 مرکز اعلام کرد و افزود: در حال حاضر هفت مرکز آموزش عالی گردشگری، 234 مرکز آموزش غیر دولتی صنایع دستی، 59 مرکز آموزش غیر دولتی گردشکری و 18 مدرسه و هنرستان رشته های گردشگری در کشور موجود است.
در این همایش از کتاب جامع اطلاع رسانی گردشگری ایران رونمایی شد.
نخستین همایش نقش بازآموزی در توسعه پایدار صنعت گردشگری دوم تیرماه سال جاری در مشهد به کار خود پایان می دهد.
1 تیر 1388
منبع خبر :
IranPedia