مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره محور بابلسر – فرح آباد و بهشهر – گرگان
عالییییی بود
فائزه اقامیری
شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۵۰:۰۷ - درباره
با سلام وتشکر از راه اندازی سایت خوبتان اینجانب به عنوان دهیار روستای رکن آباد باید به عرض تان برسانم که این روستا در شهرستان میبد واقع شده ولی نویسنده مطلب متاسفانه آگاهانه یا ناآگاهانه آنرا به اردکان چسبانده است لطفا در اسرع وقت آنرا اصلاح بفرمایید باتشکر
رضا حسین زاده
پنجشنبه ۰۷ شهريور ۱۳۸۷ ساعت ۱۸:۱۷:۰۳ - درباره روستای میمند
بهترین شاهکار دنیاست...فقط حیف که بهش رسیدگی نمیشه
دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۵۷:۲۸ - درباره ييلاق گليان و استخري
خیلی عالیه ممنون اگه امکان داره تصاویری از اماکن دیدنی در سایت گنجانده بشه.
آرشا
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۲:۰۶ - درباره رود قره چای (سیاه رود)
سلام. من در استان فارس زندگی میکنم.اطلاعاتی از رود قره چای نداشتم احتمالا اجداد پیشین ما در این مکان زندگی میکردند!!!!
حمیدرضا قره چاهی
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۵۸:۳۲ - درباره باغ گلشن
سلام مکان باصفاییه.رشتم جهانگردیه ممنون میشم اطلاعات بیشتری به ایمیلم بفرستین عشق ابادطبس هم اگه جایی برای جهانگردان داره واسم میل بزنین ممنون
مریم
چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۲۷:۱۶ - درباره قلعه نوشيجان
خیلی جالبه
احمد
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۲۹:۵۱ - درباره پل ممیند
پل زیباییست ما هم دیدن کردیم.روستای ممیند هم مردم خونگرمی دارند
reza
يكشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۱۰:۱۹ - درباره آرامگاه شیخ محمد لاهیجی
این بنا توسط خانواده شبیه در رأس آنها علی اکبر شبیه بازسازی شده و به حسینیه در خور سالار شهیدان تبدیل شده لطفا در متن اصافه کنید
مهرداد
سه شنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۲۰:۵۰ - درباره ییلاقات ده بکری
بسیار زیباست حتی زیبا تر از علمده و یوش و بابل در شمال کشور
علیرضا
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۰۹:۰۹ - درباره امامزاده اسماعیل
ببخشید این عکس که نشون داده شده مربوط به پیغمبر شعیا نبی هست و در کنار اون امامزاده اسماعیل قرار داره که هر دو در اصفهان خیابان هاتف هستند ولی در این قسمت عکس آرامگاه پیغمبر شعیا رو نشون دادید و توی توضیحات از امامزاده اسماعیل گفتید و آدرسو تهران نوشتید.آخه اشتباه در چه حدی؟؟؟؟؟؟ با تشکر
مهدی
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۱:۳۵:۴۲ - درباره روستاي اشكذر
روستایی به نام اشکذر وجود ندارد و شهر اشکذر مرکز شهرستان صدوق می باشد. لطفا اصلاح فرمایید
reza
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۵:۲۳ - درباره شاندیز
با سلام.فاصله شاندیز از انتهای بلوار وکیل آباد مشهد 16 کیلومتر است نه 36 کیلومتر.لطفاً اصلاح نمائید.
مهدی نظری شاندیز
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۵۸:۰۰ - درباره کلیسای پنطی کاستی
با سلام خدمت شما دوستان از اطلاعاتی ک دادین خیلی ممنون اگر بخواییم بیشتر بدونبم باید به کجا مراجعه کنیم ممنون میشم ب ایمیلم بفرستین یا راهنمایی کنین.
محمد
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۰۶:۴۵ - درباره امامزاده شاهزاده طاهر
عالی بود متشکرم
ابوالفضل فرهمند فر
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۰۸:۰۲ - درباره روستاي نايه
سلمانی نایه یعنی طبیعت و زندگی
يكشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۰۳:۰۸ - درباره چشمه سبز
به نام خدا . ضمن تشکر از مسئولین سایت به اطلاع میرساند شرکت تعاونی تفریحی گردشگری چشمه سبز گلمکان از سال 1388 با هدف ایجاد زیرساختهای گردشگری طبیعت (اکوتوریسم ) و گردشگری ورزشی فعال و بستر مناسب گردشگری همراه با حفظ محیط زیست رعایت حقوق مالکین باغها و بیشه زارهای مسیر و کرامت گردشگران و شهروندان را در دستور کار دارد. تسهیل دسترسی به چشمه سبز برای عموم گردشگران از جمله اهداف در حال
جلال گلمکانی
سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۳:۲۴ - درباره دره اوشان-فشم (اوشون-فشم)
بسیار سپاسگذارم و فقط خواهمند است در مورد جاذبه های گردشگری اطراف تهران اطلاعات بیشتری همراه با عکس نمایش دهید
zohre hoseyni
دوشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۱۸:۱۰ - درباره چشمه آب معدني قاسمآباد
عالی
محمد
يكشنبه ۰۶ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۳:۴۳ - درباره کوه بیدویه
منظورتون همون کوه سیمکه دیگه
میثم
شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۵۰:۰۸
آرشیو اخبار گردشگری
بررسی تدوین راهبرد ها در طرح مطالعاتی بازارچه و شهرکهای صنایع دستی در استان قزوین
مرحله اول مطالعات بازارچه و شهرکهای صنایع دستی که اختصاص به تدوین راهبردهای طرح موصوف در استان قزوین داشت از سوی مشاور طرح ارائه و در شورای فنی صنایع دستی و جمعی از عوامل کلیدی اجرای طرح مورد بررسی قرار گرفت.
حمید رضا قاسمی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با اعلام این خبر گفت: در طرح مطالعات بازارچه و شهرکهای صنایع دستی استان قزوین با ارائه راهبردها از سوی مشاور و تایید اعضاء ناظر استانی به مرحله اول طرح پایان داد که خوشبختانه طی مدت زمان برنامه ریزی شده به انجام رسید که امیدواریم با نگاه کلان و کارشناسانه و با کمک اساتید این فن در استان بتوانیم طرح را به مرحله عملیاتی برسانیم.
قاسمی ترکیب ساختارهای کمی و کیفی را در این پژوهش مهم دانست و افزود: درمطالعه بازارچه و شهرکهای صنایع دستی باید با بهره گیری از الگوهای کمی و کیفی در تدوین راهبردها و تطابق آنها با اسناد بالا دستی در استان از قبیل اسناد توسعه شهرستانها، طرح های جامع استانی و.... یک ارتباط معنی دار و جهتمند ایجاد نمود تا از تمام ظرفیتها و پتانسیلهای موجود استان بهرهمند شده و با اهتمام سازمان و دستگاههای مرتبط و برداشتن محدودیتها شرایط مناسبی که در شان هنرمندان برای خلاقیت و ابتکار باشد را فراهم و باعث موجبات ارتقا پایدار صنایع دستی را گردد .
وی مستند نگاری و شناسایی هنرهای سنتی و صنایع دستی بومی استان را از جمله پژوهشهای با اهمیت برای این طرح خواند و اظهار داشت: برای سهولت مراحل مطالعات راهبردی این معاونت پروژههای مستند نگاری و طرح شناسایی کارگاههای فعال منسوخ شده یا در حال فراموشی استان را همزمان با طرح بازارچه و شهرکهای صنایع دستی در دست اجرا داشته که میتواند در جهت پیشبرد اهداف طرح راهبردی موثر بوده و به تصمیمات مهمی منجر شود.
قاسمی گفت: هسته کارشناسی صنایع دستی به عنوان عوامل کلیدی طرح در راستای اطلاع رسانی میتواند خدمات موثر به مشاور داده تا بهترین شیوه را در کنار عوامل اجرایی طرح تدوین نمایند.
در ادامه مهندس مهدي مجابي مشاور طرح راهبردی بازارچه و شهرکهای صنایع دستی و عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت درباره این طرح گفت: استان قزوین با توجه به پتانسیلهای طبیعی، تاریخی و اقلیمی یکی از استانهای است که از نظر صنایع دستی دارای پیشینه غنی از دوران نو سنگی بوده و این طرح با مطالعه دقیق باستانشناسی صنایع دستی و سوابق استفاده از این هنرها در دورههای مختلف میتواند به کشفیات مهمی دست پیدا نموده که طرح راهبردی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
مجابی افزود: طرح راهبردی بازارچه و شهرکهای صنایع دستی قزوین از یک شرح خدمات علمی که بتواند بر اساس نیاز پیشنهادات و انتقادات، تصحیح و گسترش و بازبینی مجدد در آن وجود داشته باشد استفاده نموده تا طرح قبل از اجرا عملیاتی موانع و مشکلات آن رفع گردد.
مشاور طرح مطالعات راهبردی بازارچه و شهرکهای صنایع دستی قزوین تصریح کرد: در این طرح به تحولات تاریخی، عوامل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، ارتباطات، گردشگری، شناسایی صنایع دستی استان، مکان یابی و... توجه ویژه شده است که امیدواریم با این روش و نگاه که همان ارتقای کمی و کیفی صنایع دستی و هنرهای سنتی و عوامل وابسته به آن میباشد بتوانیم حرکتی سازنده در این صنعت ایجاد کنیم.
6 تیر 1388
منبع خبر :
IranPedia