مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره امامزاده بابا پیر احمد
با سلام این امامزاده در باغات شهر بن قرار داره و مربوط به چم جنگل یا سامان نیستش، لطفا اصلاح کنید، اصلاح نکردن یک مطلب اشتباه کار درستی نیست
نادری بنی
يكشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۰۰:۰۴ - درباره مدرسه دار الفنون
آیا امکان بازدید از این مکان وجود دارد؟ زمان بازدید روز و ساعت آن چگونه است؟ آیا شماره تلفنی از آنجا دارید؟
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۱۰:۴۶ - درباره گلمکان
گلمکان واقعا شهر زیباست وبهتر است ان را شهر به نامیم.
محمد گلمکانی
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۷:۵۲ - درباره امامزاده دستگرد
امامزاده قشنگی دارید اگه از خود روستا تصاویر بذارید خیلی خوبه
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۰۰:۲۷ - درباره روستای خورگو
وقعا روستای بسیار زیبایی است و به روستای انسان ساز معروف است چون انسانهایی بزرگ را در دامن خود پرورش داده است
مهرناز
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۸:۴۸ - درباره طاق بستان
بسیار عالی موفق باشید
محمد
جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۲۳:۲۰ - درباره قلعه نوشيجان
خیلی جالبه
احمد
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۲۹:۵۱ - درباره زیستگاه ارباب کندی
چرا در مورد اربابکندی به همین چند جمله بسنده کرده اید!؟این تنها بخشی از دارایی های زیستگاه اربابکندی هست.
مهدی
پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۲:۵۵ - درباره کوه سوخته
این کوه در ضلع شمالی شهر اردل قراردارد. شهر اردل از جمله شهرهای قدیمی و مرکز مهم تمرکز بختیاری ها می باشد.
م
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۰۵:۰۱ - درباره قلعه کاظم داشی (کاظم خان )
کاظم خان از اهالی روستای گورچین قلعه بوده و قلعه کاظم داشی هم در این روستا واقع می باشد. لطفا تاریخ منطقه انزل را تحریف نکنید.
سجاد شیدایی
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۵۷:۵۷ - درباره قلعه بردوك
قلعه بردوک به نیاکان بیگ زاده های صومای متعلق هست وتمام گفته های دیگر دروغ است
آرام اشرفی بیگ زاده
دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۲:۲۵ - درباره روستای آران و بید گل
دوستان عزیز محمدرضا و عباس :: اگر به اطلاعات بالا توجه کرده باشید معرفی بافت قدیمی و روستایی آران و بیدگل در "شهر" آران و بیدگل می باشد. ضمن اینکه آپدیت کردن اطلاعات منوط به دریافت اطلاعات می باشد. اگر اطلاعات موثقی دارید برای ما ارسال کنید تا تغییرات در سایت اعمال شود.
سایت جامع گردشگری ایران
شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۵۰:۲۷ - درباره آرامگاه میرزا کوچک خان جنگلی
با سلام نفهیمیدیم قدمت بنا با کار میراث هر دو 1371؟
رضا کرشان
پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۱۳:۵۷ - درباره نقش برجسته آبيدر
آبیدر خودش کلا عشق و زیباییه! نقش برجستشم قشنگه ولی لطف کنید عکس بهتر بذارید. هم مشخص نیست هم آبیدرخیلی قشنگتر و سرسبزتر ازعکسه! باتشکر
فلاح
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۴:۲۴ - درباره رودخانه زهره
درود بر اهالی بندر ماهشهر
ا.م
جمعه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۲:۲۷ - درباره درباره ملاير
اطلاعات کلي کشور ايران استان همدان شهرستان ملاير بخش مرکزي نام(هاي) قديمي دولتآباد، ملآگر و مالآير که مربوط به زماني است که ملاير بسيار کوچک بوده است. مردم جمعيت در سال 1390 کل : 287982 شهري : 176748 روستايي : 111234 زبان گفتاري گويش ملايري (لري ثلاثي ) فارسي، لري , لکي مذهب شيعه جغرافياي طبيعي مساحت 3210 کيلومتر مربع ارتفاع از سطح دريا 1725 متر آبوهوا ميانگين دماي سالانه
خداداد نديمي
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۰۴:۳۱ - درباره برج اوچ گنبد خان
اچگنبدسروراست تاج سرست زیباست
حامدعلیزاده
چهارشنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۰:۴۴ - درباره مسجد خسروآباد گروس
واقعا مسجد خسروآباد زیباست .مخصوصا شبستانش
سوسن سرفرازیان
يكشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۰:۵۶ - درباره آرامگاه فردوسی
گناه میبود اگر مینوشتید که این آرامگاه بزرگ مرد ادبیات ایران ، در زمان رضا شاه و بکمک آلمانها که بر گذار کننده هزاره فردوسی بودند بنا گردید و افتتاه شد ؟،
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۳۷:۵۴ - درباره تنگ تیزاب
ببخشید ولی تنگ تیزاب در استان فارس واقع شده نه کهکیلویه
ابوذر
جمعه ۰۳ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۵۵:۰۶
آرشیو اخبار گردشگری
دیدار معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري کشور با معاون وزير فرهنگ و توريسم كشور آذربايجان
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري کشور با معاون وزير فرهنگ و توريسم كشور آذربايجان و نيز سفير اين كشور در مشهد ديدار كرد .
به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ، محمد شريف ملک زاده در پايان اين نشست از تعريف هزار مسير جديد گردشگري در30 استان کشور خبر داد .
وي با اعلام اين خبر افزود: تعريف هزار مسير گردشگري که مورد تاييد سازمان کنفرانس اسلامي و سازمان جهاني جهانگردي(UNWTO) قرار گرفته است يکي از موفقيت هاي بسيار بزرگ در تاريخ گردشگري ايران است.
وي اظهار داشت: مسيرهاي هزار و يک گانه گردشگري با تمام استانداردهاي بين المللي و تخصصي در سايت www.stsi.ir موجود است و مردم مي توانند با مراجعه به اين سايت اطلاعات لازم در خصوص تمام جاذبه هاي گردشگري در حوزه ميراث طبيعي، فرهنگي، طبيعي و معنوي، توليدات و صنايع دستي و امکانات و خدمات رفاهي موجود در مسير مبدا و مقصد سفر خود را دريافت کنند.
وي با اشاره به راه اندازي کامل سيستم ويزاي الکترونيک در کشور در سايت www.Electronicvisa.ir تصريح کرد: راه اندازي کامل اين سيستم يکي از اقدامات بسيار بزرگ و ارزشمند در تاريخ گردشگري کشور است که باعث خواهد شد سيل زيادي از گردشگران و مسافران از اين طريق به بيرون سفر کنند.
ملک زاده با اشاره به اين که سازمان جهاني جهانگردي طي يک نامه رسمي ايران را به دليل موفقيت هاي زياد در حوزه گردشگري از جمله معرفي مسير هاي 1001 گانه گردشگري و راه اندازي ويزاي الکترونيک به عنوان يکي از کشورهاي موفق در حوزه توريسم معرفي و تقدير کرده است، گفت: همچنين سازمان کنفرانس اسلامي با حضور 57 کشور اسلامي از جمله جمهوري آذربايجان از دستاوردهاي ايران در طول 3-2 سال اخير به صورت رسمي تقدير کرد که اين امر در سند سازمان کنفرانس اسلامي منظور شده است.
وي با بيان اين که پتانسيل ها و فرصت هاي خوبي در حوزه گردشگري دو کشور ايران و جمهوري آذربايجان وجود دارد، گفت: با توجه به اين که هر ساله تعداد زيادي از مردم اين کشور جهت زيارت ثامن الحجج(ع) به مشهد سفر مي کنند لزوم تنظيم صورت جلسه و تفاهم نامه اي در حوزه گردشگري زيارتي بين دو کشور توسط معاون وزير فرهنگ و توريسم جمهوري آذربايجان مطرح شده است.
ملک زاده افزود: در اين نشست پيشنهاد خواهر خواندگي جمهوري آذربايجان و ايران و همچنين خواهر خواندگي استان هاي باکو و خراسان رضوي(مشهد) توسط مقامات آذربايجاني حاضر در جلسه داده شد تا از اين طريق تمام پتانسيل ها و ظرفيت هاي موجود در حوزه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي و گردشگري دو کشور مطرح شود.
وي با اشاره به اين که در آذر ماه سال جاري همايش بين المللي تور اپراتورهاي دنيا براي اولين بار در ايران برگزار خواهد شد، اظهار داشت: از تمام کشورهاي بازار هدف ايران از جمله جمهوري آذربايجان براي شرکت دادن تور اپراتورهاي بزرگشان در اين همايش دعوت شده است.
وي ابراز اميدواري کرد نشستي که با مسوولان آذربايجان در خصوص معرفي دو کشور انجام شده راه را براي ورود متقابل گردشگران دو کشور باز کند.
در ادامه اين نشست عدالت ولي اف معاون وزير فرهنگ و توريسم جمهوري آذربايجان نيز هدف و مقصد اصلي خود را براي سفر به ايران تحکيم و تقويت مناسبات فرهنگي مردم دو کشور بيان کرد و گفت: ايران و آذربايجان داراي زمينه هاي بسيار زيادي براي گسترش تعاملات هستند.
وي از فرهنگ به عنوان راه اصلي و کليد مناسبات بين دولت ها ياد کرد و افزود: بن بست هايي که در طول ساليان سال از طرق سياسي باز نشده است در بسياري از مواقع از طريق دروازه توريسم و فرهنگ قابل بازگشايي است.
ولي اف با بيان اين که کساني که مرزها را مي گشايند افرادي هستند که در سايه توريسم و گردشگري فعاليت مي کنند، اظهار داشت: از اين نقطه نظر ايران و آذربايجان هنوز راه زيادي در پيش رو دارند و بايد براي تعميق مناسبات در عرصه گردشگري دو کشور کارهاي زيادي انجام شود.
وي تصريح کرد: طبق آمار چند سال گذشته هر ساله بين 200 تا 250 هزار گردشگر ايراني وارد آذربايجان و نزديک 200 هزار گردشگر آذربايجاني وارد ايران مي شوند که با توجه به طولاني بودن مرز زميني و ارتباطات هوايي و دريايي دو کشور اين آمار قابل افزايش است.
وي با اشاره به اين که از طرف سازمان کنفرانس اسلامي، باکو در سال 2009 به عنوان پايتخت فرهنگي جهان اسلام انتخاب شده است، افزود: بر همين اساس از کشورهاي اسلامي دعوت شده است در اين سال براي معرفي کشورهاي خود دهه هاي فرهنگي خود را در آذربايجان برگزار کنند.
ولي اف تصريح کرد: براساس مذاکرات صورت گرفته قرار است در آوريل 2009 دهه فرهنگي آذربايجان در ايران و متقابلا دهه فرهنگي ايران در آذربايجان برگزار شود.
وي گفت: علاوه بر اين در ماه آوريل 2009 نمايشگاه بين المللي جهانگردي در آذربايجان برگزار خواهد شد که از مسوولان گردشگري و بخش خصوصي ايران براي شرکت در اين نمايشگاه دعوت شده است.
وي در پايان با اشاره به اين که وجود يکي از مقدس ترين اماکن مذهبي در مشهد مي تواند يکي از عوامل بسيار مهم در توسعه صنعت توريسم باشد، گفت: به طور ويژه با ايران در رابطه با همکاري هاي توريستي مذاکره و قرار شد براي همکاري هاي عملي تر، بخش هاي خصوصي دو کشور مذاکرات مفصلي داشته باشند.
5 مرداد 1387
منبع خبر :
IranPedia