مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره گنبد خشتی
با تشکر از این نوشته برای درس مرمت خیلی به دردم خورد.
sharare
پنجشنبه ۰۴ تير ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۵۱:۱۶ - درباره آب پهن
با سلام وعرض ادب با تمامی زحماتی که طی این مدت متحمل شده اید نهایت تشکر وقدردانی را دارم اما با به روز رسانی اطلاعات سایت درباره تمامی آبگرم های معدنی سنتی و مدرن و مناطق بکر و طبیعی شهرستان سرعین که سالیانه حدود 4.5 میلیون گردشگر را از داخل و خارج کشور پذیرا میباشدگامی مهم در اطلاع رسانی دقیق و کامل به پردشپران میتوان برداشت امید است مدیریت محترم توجه لازم به این موضوع داشته باشند
مجتمع آبدرمانی وهتل ارشاد
جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۹:۵۴ - درباره خیرآباد
دیار من عشق است وبس. دلم واسش تنگ شده از راه دور سلام میدم وخسته نباشید به شما که از دیار م گفتید. عکس های خیرآباد رو هم اضافه کنید با تشکر
یه دوست دور از وطن
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۴۴:۴۲ - درباره امامزاده اسماعیل
ببخشید این عکس که نشون داده شده مربوط به پیغمبر شعیا نبی هست و در کنار اون امامزاده اسماعیل قرار داره که هر دو در اصفهان خیابان هاتف هستند ولی در این قسمت عکس آرامگاه پیغمبر شعیا رو نشون دادید و توی توضیحات از امامزاده اسماعیل گفتید و آدرسو تهران نوشتید.آخه اشتباه در چه حدی؟؟؟؟؟؟ با تشکر
مهدی
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۱:۳۵:۴۲ - درباره شاهان گرماب
این گرمابه خراب است و ارزش رفتن ندارد و مخروب است و نمیتوان از ان استفاده کرد نروید تا پشیمان نشوید
morteza
چهارشنبه ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۷:۵۲ - درباره خانه منجم باشی
این بنا بسیار زیبا و دیدنی است که در اثر فرسودگی و کم لطفی سازمان میراث فرهنگی در شرف ویرانی است، در ضمن در همسایگی این بنا حمام فشکالی با قدمت حدودا 500 سال وجود دارد ، که نشان دهنده معماری زیبا و کامل ایرانی در صده های اخیر میباشد.
فخرالدین فدایی
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ ساعت ۱۳:۰۸:۵۴ - درباره امامزاده سید میرحسن
لطفا" عکس جدیدی از این امامزاده قرار دهید.
موحدی نیا
يكشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۳۱:۲۰ - درباره مقبره شيخ سالار
مقبره شیخ سالار هویت گمشده ی خسرو شهر رو زنده می کنه اگه در بازسازی مجددش طرحی منحصر به فرد اجرا بشه.
رویا سلظانی
يكشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۶:۲۲ - درباره گنبد سلطانیه
پس عکس گنبد سلطانیه کو؟ حیفه که جزو جاذبه های ثبتی یونسکو باشی ولی عکست توی iranpedia نیاد... ممنون میشم اگه عکس هم بذارین.
زهرا حسینی
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۷ ساعت ۰۲:۴۹:۱۴ - درباره چمن متحرك
چرا عکس نمیزارید.سایت اصلا کامل نیست.کاشکی هرکسی کار خودشو درست انجام میداد....
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۹:۵۹ - درباره گنبد جبليه
البته می گویند حتی می تواند بع دوره ساسانیان هم برگردد.
میثم
سه شنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۵۷:۱۹ - درباره قلعه پرتغالی ها
شرمنده ولی نظری ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی بی قمر
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۷:۳۷ - درباره حمام باغ نشاط
با سلام بدینوسیله بدلیل تخلف از قوانین معرفی آثار و تاریخ بنا به شما هشدار داده میشود خواهشمند است در اسرع وقت مطلب فوق را تصحیح نموده و به اطلاع رسانید
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی لار
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۷:۰۸ - درباره تپه توبره ريزه
لااقل يك عكسي از ان بگذاريد تا نظري داده شود
احسان
شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۵۱:۵۳ - درباره پلهای باستانی خیرآباد (پل سفلایی)
man etelate b shtari nesbat be 4 tafgi daram khastin dar ekhtyaretoon m izaram
farshad
دوشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۰۰:۵۶ - درباره بوستان تفریحی نشاط خوشحالم که ما ایرانیها هم یواش یواش داریم آینده نگری می کنیم. امیدوارم چنین حرکتهای دور اندیشانه ای تداوم داشته باشه. ممنون
زهرا حسینی
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۷ ساعت ۰۱:۵۲:۳۹ - درباره آب گرم گنو
خیلی بوی بدی میداد،و هزینه زیادی نسبت به خدمات میدادن
بهنام
پنجشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۰۱:۰۸ - درباره تپه اهرنجان
خیلی ممنون عالی بود
نسرین باقری اهرنجانی
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۰۰:۳۴ - درباره باغ تاریخی مصلا
سلام لطفا از اماکن قزوین مثل باغ ها که نام میبرید ادرس و تصاویری هم ضمیمه مطلب کرده تا بیشتر استفاده کنیم با تشکر از روستای محمودیان از توابع ابیک
داودغلامی
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۰۵:۲۷ - درباره آبشار آلامل
لطفآ با این شماره تماس بگیرید خواهشآ.اخه جواب سوالمو بلد نیستم کجا پیدا کنم.09113251304
محمد صادق الهامی
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۷:۱۱
آرشیو اخبار گردشگری
نخستين جشنواره مربيان صنايع دستي در قزوين آغاز به كار كرد
اولين جشنواره مربيان آموزشي و هنرآموختگان برتر مراكز آموزشي صنايع دستي استان در نگارخانه اميركبير قزوين افتتاح گرديد.
اسدالله بيرانوند مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين با اعلام اين خبر گفت: نقش و اهميت صنايع دستي بعنوان هنري مقدس ، صنعتي مستقل ، بومي و اصيل با جنبه هاي قوي كاربردي از جهات هنري ، فرهنگي ، اقتصادي و اجتماعي آشكار است . مهمترين نكته كه در اين زمينه حائز ويژگي خاص است و بايد مورد توجه قرار گيرد تأثيرات مثبت اقتصادي صنايع دستي بوده و علاوه بر آن هنري است كه به واسطه بازتاب ذوق سرشار ، انديشه خلاق و هنرمندان پرمايه ولي بي ادعا انجام ميشود كه بايد به صورت جدي و برنامه ريزي شده مورد حمايت قرار گيرند .
بيرانوند با ابراز خرسندي از افتتاح نخستين جشنواره مربيان آموزشي به نام نقشآفرين در استان قزوين افزود: معرفي و آموزش و بازاريابي در بخش صنايع دستي از اهم مواردي است كه بايد با ديدگاه كلان با آن روبرو شد و ما اميدوار هستيم بتوانيم در هدفمند گردن و آموزش و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي كه بخشي از هويت ما هستند گام موثري برداريم و از همراهي و همدلي هنرمندان نيز در اين امر برخوردار گرديم.
وي با اشاره به روند اين جشنواره اظهار داشت: براي دريافت آثار مربيان، دبيرخانه اين نمايشگاه در 10 بهمن ماه تشكيل و تا 20 بهمن آثار متعددي دريافت شد و در مجموع از سراسر استان قزوين 274 اثر به دبيرخانه اين نمايشگاه رسيد كه از بين آن آثار 213 اثر انتخاب شده و در معرض ديدعلاقمندان قرار گرفته است.
بيرانوند آثار به نمايش گذاشته شده را متنوع خواند و اظهار داشت: اين آثار در رشتههاي مختلف رودوزيهاي سنتي، سفالگري، گليمبافي، منبتكاري، معرق چوب، گرهچيني، سبدبافي، تذهيب، نگارگري، لايهچيني، موج بافي، كارهاي حجم و چرم است كه متعلق به مربيان كل استان در حوزه صنايع دستي ميباشد كه در رشته هاي مختلف فعاليت دارند.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين خاطر نشان كرد: البته همه اين آثار محصول خلاقيت و هنر مربيان نبوده و تعدادي از اين آثار مربوط به هنرآموختگان برتر مراكز آموزشي است كه نشانگر آموزش منسجم و كاربردي توسط مربيان با حمايت سازمان ميباشد.
وي نشست تخصصي را از برنامههاي جنبي اين نمايشگاه خواند و گفت: در كنار برگزاري اين نمايشگاه سه نشست تخصصي برپاخواهد شد تا هنرمندان علاوه بر بازديد از اين نمايشگاه، از دانش و مطالب مفيدي كه ارائه ميشود بتواند در خلق آثار خود بهرمند گردد.
بيرانوند هدف برگزاري اين جشنواره را نشان دادن تواناييها و قابليتهايي مربيان و اساتيد آموزشي استان دانست و ياد آورشد: اين جشنواره بيانگر تواناييها و پتانسيلهاي غني در استان است كه موجب انگيزه براي توليد و ايجاد رقابت خواهد بود.
و معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در پايان اين جشنواره به هنرمنداني كه آثار خود را در اختيارگذاشته اند ارائه و از آثار برتر، مربيان و متصديان مراكز نيز تقدير به عمل خواهد آمد.
شايان ذكر است: اين نمايشگاه در نگارخانه اميركبير از 26 بهمن تا چهارم اسفند ماه دايربوده و علاقمندان ميتوانند از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 19 از اين نمايشگاه ديدن نمايند.
روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين
29 بهمن 1389
منبع خبر :
IranPedia