مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره خانه اعلم
متاسفانه همه مثل شما فکر می کردند که از بافت های تاریخی چیزی ننمانده وما گردشگری بی رونقی داریم و همه جا را ساختمان های چند طبقه ساخته اند و همه طبیعت را نابود کرده اند
سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۳۷:۴۱ - درباره آرامگاه دهقان سامانی
با سلام ممنون از سایتتون تروخدا برسونید به گوش مسئولها بفکر باشن این آرامگاه نصفه کاره شاعرمون رو درست کنند.
samira
يكشنبه ۲۲ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۵۶:۴۵ - درباره مسجد محدثین (شیخ کبیر ) بابل
Ah yes, nciley put, everyone.
Ashraf
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۵۷:۴۵ - درباره خانه حاج علي خان زند
ممنون از اطلاعات خوبتوننننننننننننننننننننننننننن
کوثر
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۱۴:۰۷ - درباره مقبره بابا قاسم
این اثر رو به تخریب است
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۳۶:۱۷ - درباره مسجد اعظم ارومیه
خيلي زيبا
اشكان علي
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۰:۵۷ - درباره سرچشمه
واقعا جای قشنگیه بهشت گمشده ی ایران زمینه
محمد جواد عادل
شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۵:۱۷ - درباره شهر باستانی سورو
لطفا برای جاذبه ها آدرس بدین. ما سورو را میشناسیم ولی شهر باستانیش کجاشه؟
سید حسین فارغ
يكشنبه ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۰۹:۳۴ - درباره غار سوراخ گاو
متاسفم که به عنوان دومین سایت برگزیده کشور هیچ اطلاعات تخصصی در مورد این غار ندارید {حتی دریغ از یک عکس}
فرهاد آریایی
يكشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۳۵:۴۵ - درباره آب گرم برازجان
واقعا حیفه که از این جاذبه های گردشگری در جنوب کشور مردم غافل هستن اینم بخاطر بی مسئولیتی و عدم تبلیغ خوب و به موقع است. ممنون از شما بابت ارائه این اطلاعات ارزنده و گرانبهاتون.
نظری
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۱:۲۵ - درباره معبد مهري مراغه و مقبره ملا معصوم
خیلی خوب بود ممنون ازتون
منیژه پاسخی
پنجشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۹:۴۶ - درباره آبشار جوزک
لطفا درمورد این آبشارها مثله همین آبشار جوزک اطلاعات کمی درمورد پذیرش مسافران و یاسطح امکاناتش ویا اینکه مکانی برای استراحت هست یا نه ،بدین.ممنون از سایت خوبتون.موفق باشید.
قاصدک کیانی
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۸:۴۸ - درباره قلعه قیران
کوه قلاقیران به عنوان نماد شهر ایلام نیز شناخته می شود به طوری که چند تا از ارگان های شهر ایلام از جمله تاکسیرانی و ... از تصویر این کوه به عنوان لوگوی خود استفاده می کنند. جالب است که هرچه از نمای دور تر به این کوه نگاه کنی، نمایی زیباتر از آن می بینی و ابهت آن نیز از دور بیشتر به چشم می آید.
ناصری
پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۱۱:۴۳ - درباره غار مزدوران
وحشت ناک هست
ی دوست
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۴:۴۶ - درباره گلمکان
خاطرات شیرین وبیدغدغه گیهای کودکی ام دوستت دارم
الهام گلمکانی
جمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۰۳:۳۰:۲۴ - درباره مقبره كوروش كبير (پاسارگاد)
بهتره كه مراقبت بيشتري از اين بناي تاريخي و آثار باستاني به عمل در آيد .و
سحر خان زاده
جمعه ۱۰ مهر ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۳۶:۳۲ - درباره جنگلهای منطقه بانه
واقعا اردیبهشت کردستان دیدنی به خصوص جنگلهای بلوط بانه . عاشقشم
محمد
چهارشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۲:۳۵ - درباره قلعه های سارو
زیباست.کاش بازسازیش میکردن
رضا خسروپناه
يكشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۲:۱۱ - درباره موزه چهلستون
اصلا چيز جالبي كه آدمو جذب خودش كنه در اون نميبيبم.
حديث
سه شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۲۳:۰۷
آرشیو اخبار گردشگری
بر اساس دستورالعمل سازمان ميراث فرهنگي ، تا پايان سال 88 هتلهاي كشور بايد استانداردسازي شوند
عضو گروه ارزيابي تطبيق استاندارد هتل هاي خراسان رضوي گفت : بر اساس دستور العمل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ، تا پايان سال 88 تمامي هتل هاي كشور بايد به سطح استانداردهاي تعيين شده برسند.
محمد شربت دار افزود:استاندارد سازي به مفهوم ايجاد بايدها است و بر اساس دستور العمل سازمان ميراث فرهنگي تمامي هتل هاي كشور بايد به سرعت و در كوتاهترين زمان ممكن اين بايد ها را در تمامي جنبه هاي هتلداري محقق كنند.
وي گفت : مبناي دستورالعمل استانداردسازي، فقط ساختار فيزيكي و ساختمان هاي هتلها نيست ، بلكه در كنار آن مهم ترين و محوري ترين عامل براي رسيدن به استاندارد يا همان بايدها ، ميزان رضايت مشتري است.
شربت دار افزود: جداول و آيين نامه اين دستورالعمل تدوين و در فاز نخست به مديران هتل هايي كه داوطلب استانداردسازي شده اند ،ابلاغ شده است .
اين عضو گروه ارزيابي تطبيق استاندارد هتل هاي خراسان رضوي با اظهار اين كه استانداردسازي براي هتل ها در سه سطح ملي ، منطقه اي و بين المللي قابل تعريف است ، گفت : رسيدن به استانداردهاي بين المللي به علت همخواني نداشتن فرهنگي و مذهبي ما ايرانيان با غربي ها تا حدي دشوار است ، اما كارشناسان و متخصصان ما با مطالعه طولاني بر روي طرح ها و استانداردهاي هتلي كشورهاي مختلف آن را با فرهنگ و معيارهاي ايراني و اسلامي بومي سازي كرده و استاندارد ملي را تعريف كردند.
وي ايمني ، بهداشت و آموزش را سه محور اصلي مورد توجه در استاندارد سازي هتل ها خواند و افزود: متاسفانه ما در هر سه بخش دچار ضعف جدي هستيم.
شربت دار از ايمني به عنوان يك اصل مهم در استاندارد سازي هتل ها ياد و تاكيد كرد:نبود اين اصل هم اكنون بزرگترين عامل عدم حضور مسافران و گردشگران خارجي در مناطق داراي جاذبه هاي گردشگري ايران محسوب مي شود.
وي توضيح داد : امروز جنگ رواني و تبليغات گسترده اي كه غرب عليه ايران به راه انداخته و تداوم مي بخشد ، مشكلات عمده اي را براي ما در اين حوزه ايجاد كرده است.
*او افزود: صنعت گردشگري يك صنعت لوكس اما فوق العاده حساس است كه با يك اتفاق مي تواند از كشور مبدا قهر و در كشور مشابه رسوب كند.
عضو گروه ارزيابي تطبيق استاندارد هتل هاي خراسان رضوي گفت : علاوه بر ايمني ، بهداشت و آموزش نيروي انساني هم در بحث جذب گردشگر و صنعت هتلداري از اهميت ويژه اي برخوردار است و بايد توجه داشت كه آموزش نقش اصلي را در ارائه سرويس مطلوب دارد.
شربت دار افزود: اگر آموزش ها ي لازم در صنعت هتلداري ارائه شود دو مشكل ديگر يعني امنيت و بهداشت هم كه محورهاي اصلي آيين نامه استاندارد سازي ملي است ، حل مي شود.
وي با تاكيد بر ضرورت دستيابي به استانداردهاي واقعي هتلداري درايران گفت : در اين ميان نگراني ها و تعصبات غلط در زمينه از دست دادن امتيازها و ستاره ها بايد از بين برود و با رسيدن به استانداردهاي واقعي همان چيزي را كه معرفي مي كنيم ارائه نماييم .
شربت دار افزود :. امروز بسياري از هتل هاي كشور در اين زمينه اعلام آمادگي كرده اند و اكنون در جريان فرآيند اصلاح وضعيت موجود خود هستند و خراسان رضوي چون هميشه در اين زمينه پيشگام
است چنانكه نخستين هتل از خراسان رضوي داوطلب استاندارد سازي شد و بعد از ارزيابي نمره مطلوبي دريافت كرد.
وي گفت : در هتل هايي كه ارزيابي ها مطلوب نباشد دريافت ستاره و درجه براي هتل ها موكول به استاندارد سازي و انجام اصلاحات در آن خواهد شد.
او تصريح كرد : امر استاندارد سازي هر چند زمان براست اما كار در اين زمينه شروع شده و در حال طي مسير براي تحقق بايدهاي تعريف شده براي صنعت هتلداري هستيم. .
شربت دار افزود: ا گر چه آغاز كار هميشه سخت است و مقاومت هايي هم در برابر آن وجود دارد ، اما امروز همتي در جامعه هتلداري كشور مشاهده مي شود كه در برابر مقاومتهاي منفي ايستادگي مي كند و تا رسيدن به هدف مطلوب پيش خواهد رفت.
وي با بيان اينكه صنعت گردشگري و به تبع آن هتلداري مي تواند نقش محوري در توسعه اقتصادي كشور ايفا كند ، اظهار داشت : امروز ما چاره اي نداريم جز آنكه اين صنعت را با ظرفيت هاي بالايي كه دارد جايگزين نفت كنيم و براي اين منظور بايد حمايت هاي لازم از دست اندركاران اين صنعت صورت گيرد.
27 آذر 1387
منبع خبر :
IranPedia









