مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره روستاي زارچ
کدوم از عکسهاش برا زارچه ببو؟
خاطرخوات
يكشنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۳۶:۰۸ - درباره مسجد جزایری
با سلام یک مسجد جزایری هم در اهواز است که قدمت زیادی دارد کاشکی درباره ان هم اطلاعاتی می نوشتید
يكشنبه ۰۸ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۱:۰۳:۰۴ - درباره آبشار بهرام بیگی
ابشار بهرام بیگی جز مارگون هستش نه لوداب
من خودم
پنجشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۴۳:۵۳ - درباره حمام گنجعليخان
مطلبتون خیلی ناقصهههههههههههههههه......................
دانشجوی معماری
پنجشنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۳۱:۲۵ - درباره قریه العرب
جای قشنگیه از دستش ندید امتحان کنید
سه شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۴۵:۰۱ - درباره مناره زيار
من خودم تقريبا از نزديك منار زيار ا ديدهام بسيار زيبا ودرميان دشت وسيعى قرار دارد
ناشناس
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۳۵:۱۹ - درباره تپه علیشار
سلام ازهرکسی ک ازاین سایت بازدیدمیکنه میخوام ک حتماازعلیشاردیدن کنه واقعادوست داشتنیه.
ا.کاشی
سه شنبه ۰۳ دي ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۰۸:۲۰ - درباره پل صفوي حسن آباد
اطلاعات ناقص عکس آدرس دقیق
داریوش علیزاده
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۰۰:۳۵ - درباره تنگ سرخ
روستایی خوش اب وهوا بامردمی خون گرم ومیهمان نواز
چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۱:۳۶ - درباره پل زمان خان
من امسال تابستون اینجا رفتم بسیار زیبا و دیدنی است به همه کسانی که دنبال جای زیبا و خوش آب و هوا هستند این مکان بکر را توصیه میکنم.
لطفی نسب
يكشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۵۴:۱۲ - درباره قلعه چهکندوک
سلام در مورد چهکندوک بیشتر بنویس مرسی
فاطیما
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۴۴:۴۷ - درباره تپه پري
این روستا زادگاه کریم خان زند نیز هست
احمد
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۳۵:۱۱ - درباره خانه حاج علي خان زند
ممنون از اطلاعات خوبتوننننننننننننننننننننننننننن
کوثر
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۱۴:۰۷ - درباره پل زمان خان
پل زمان خان 5 کیلومتری شهرستان سامان قرار داره . چرا نوشتین شهرکرد ؟؟؟؟
masoud
شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۸:۵۶ - درباره خانه بهروزی
بسيار عالى بود.با تشكر فراوان
ممد يخه ارو
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۰۰:۴۴ - درباره كاخ عالي قاپو
بي نظيره ،ممنون از اطلاعات شما قشنگي اصفهان به خاطر قشنگي بناهاشه البته اگه ديوار بنا ها رو با خط هاي نابهنجار و زشت سياه نكنند سعي كنند خاطرات شون تودفتراشون ياد داشت كنند و بيشتر به تاريخ ايران اهميت بدن،تاريخي كه همين بناها سند مستندن براي اينكه جهان بدونه اصالت ما دروغ نيست
شهربانو
شنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۸:۱۴ - درباره قلعه های سارو
زیباست.کاش بازسازیش میکردن
رضا خسروپناه
يكشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۲:۱۱ - درباره سد اسکندری
خیلی شبیه به دیوار چینه. زیباست
عباس هنرور
يكشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۲:۲۱ - درباره گلمکان
گلمکان ، شهر گل ، شهر تاریخ و تمدن ، شهر بهشت
محمد مانعی
يكشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۵۸:۱۵ - درباره قلعه وتوس كهندان
کهندان بسیاربسیار زیبا
حسین حسن پور کهندانی
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۲۰:۱۸
آرشیو اخبار گردشگری
پيدايش هنر سفال به قدمت عمر انسان است
اختتامیه نخستين نمايشگاه تخصصي سفال و سراميك قزوين با حضور"فريده تطهيري مقدم" هنرمند برجسته سفال كشور، رئيس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي وگردشگري، مديركل حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي كشور و جمعي ازمسوولان و هنرمندان كشوري و استاني در نگارخانه مهر قزوين برگزار شد.
محمد مهدی رضا پور رييس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي وگردشگري استان قزوين در اين مراسم گفت: سفالگري يكي از هنرهاي اصيل ايراني است كه بايد براي حفظ و احياي آن تلاش كرد.
رضاپور با اشاره به تاریخ هنر در قزوین اظهار داشت: پيشينه تاريخي و فرهنگي و اشياي به دست آمده از تپه هاي تاريخي مانند تپه زاغه، نرجه، سگزآباد، قزوين را به عنوان مهد هنر ایران معرفي نمود و سفال نيز با رويكرد هنري در قزوین از جايگاه ممتازي و ویژهای برخورد است.
وي خاطرنشان كرد: اين نمايشگاه بهترين فرصت براي تعالي هنرمندان سفال استان قزوين است که در آينده نزديك تلاش خواهد شد تا در زمينه هنرهاي ماندگار استان، نمايشگاههاي مشابه برپا گردد. اين نمايشگاه که با حضور هنرمند برجسته سفال و سراميك "فريده تطهيري مقدم" و بسياري ازهنرمندان برجسته كشور داير شد مي تواند برای استفاده از تجربيات مفيد و ارزنده ايشان در حوزه سفال، راه گشاي باشد.
وي، همچنين با ابراز خرسندي از پيشرفت و توسعه در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي افزود: شهر قزوين ظرفيت بسيار خوبي براي توسعه رشته سفال و سراميك دارد و براي رسيدن به اهداف بلند مدت در حوزه صنايع دستي اميدواريم با همكاري و همدلي هنرمندان بتوانيم قزوين را به يكي از قطب هاي هنري كشور بخصوص هنر سفالگري تبديل نماییم.
دكتر حكمت الله ملاصالحي استاد دانشگاه تهران نيز در نشست تخصصي سفال و سراميك قزوين با اشاره به جنبه هاي آييني و زيبايي شناختي هنر سفالگري گفت: سفالگري هنري ملكوتي است و خاكي كه كوزه گر از زمين برمي دارد و با دست به آن شكل مي دهد به منزله حيات بخشي به آن میباشد.
دكتر حكمت الله ملاصالحي با بيان اينكه سفال از واژه كفال به معني "سر" گرفته شده اظهار داشت: سفال سرمايه تمام نشدني است كه در دست هنرمندان قرار دارد. در عين اينكه سفالگري هنري انتزاعي است، توانايي اين را دارد كه انضمامي ترين فرم ها را بيافريند و گل و خاك ارزان ترين و ملموس ترين ماده در دسترس بشر است كه داراي قابليت هاي فراوان بوده و قابل مقايسه باهيچ ماده ديگري نيست.
استاد دانشگاه تهران، پژوهشگاه انديشه اسلامي سفالگري را نوعي از هنر دانست كه قادر است سه نكته زيباشناسي جلال، جمال و ظرافت را با هم تلفيق كند و جنبه هاي آييني هنر سفالگري گري را از برجستگي هاي اين هنر دانست و گفت: هيچ هنري به اندازه سفالگري جنبه اسطوره شناسي ندارد.
عضو هيات علمي بنياد حكمت اسلامي صدرا افزود: ساخت جام به عنوان تمثيل، كه در ديوان حافظ نمونه هايي از آن را ميتوان يافت، ازديگر جنبه هاي آييني هنر سفالگري میباشد. که به جهت عناصر چهارگانه آب، آتش، خاك و باد كه درآن كاربرد دارد، "هستي كوچك" است.
يحيي رحمتي مديركل حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي كشور طی سخنانی اظهار داشت: سفال تنها سند تاريخي است كه مي توانيم از روي آن به پيشينه تاريخي تمام ملت ها پي ببريم و بايد تاريخ و تمدن بشري را مديون اين دستاورد عظيم بشري بدانيم که به قدمت عمر انسان برمي گردد.
رحمتی با تاكيد براينكه سفال مستندترين ابزار باستان شناسان و محققان است گفت: باستان شناسان و كاوشگران يكي از مهمترين مواردي را كه در اكتشافات مورد مطالعه قرار مي دهند، صنايع دستي اقوام پيشين براي شناخت تمدن و فرهنگ آن جوامع است و اگر در كاوش هاي باستان شناسي، سفال را حذف كنيم، بطورحتم زمان درست براي شناخت آثار تاريخي را نخواهيم داشت.
مديركل حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي كشور افزود: سفال شناسنامه عصر خود بوده و سفالگران ثبت كننده اين شناسنامه هستند که علاوه بر رفع نيازهاي جسمي،توانسته نيازهاي روحي و رواني انسان را نيز برآورده كند.
رحمتی كاربردي كردن هنرهاي سنتي وصنايع دستي را جزو برنامه هاي در دست اجراي سازمان صنايع دستي خواند و بیان داشت: مطالعات طرح کاربردی کردن صنایع دستی آغاز شده و سازمان براي تمام رشته هاي صنايع دستي نقشه پراكندگي جغرافيايي تهيه خواهد كرد كه در آن توجه ويژه به سفال و سراميك خواهد شد.
شایان ذکر است: در برنامه اختتامیه خانم دکتر حمیده چوبک مدیر پایگاه میراث فرهنگی الموت، خانم دکتر شاطری محقق و باستان شناس و خانم دکتر آتوسا مومنی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد قزوین به ارائه مقاله پرداختند و فیلم مستند آثار خانم فریده تطهیری مقدم استاد برجسته سفال ایران نیر به نمایش درآمد.
اين نمايشگاه با تعداد تقریبی يكهزار اثر از آثار 10 هنرمند سفالگر با همكاري معاونت حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي وگردشگري و حوزه هنري قزوين به مدت يك هفته در نگارخانه مهر برپا بود.
روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين
27 مهر 1387
منبع خبر :
IranPedia