مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه بردوك
این قلعه درچه سالی کدوم پادشاهان برآن حکومت کردند
دلاشوب
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۸:۴۳ - درباره امامزاده کمال ضیاء آباد
اطلاعات بسیارکم وناقص وبعضا غلط مباشد لطفا اصلاح وکامل نماید
سلحشور
دوشنبه ۱۵ دي ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۰۰:۲۶ - درباره بقعه ابولولو ( بابا شجاع الدین )
متاسفانه چند سالی هست به دلایل واهی پلمپ شده است
يكشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۵:۰۰ - درباره بنای امامزاده عباس
بنا خشتي ميباشدوامامزاده عباس برادرامام رضا ميباشد
رضاشهركي
شنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۰۴:۵۱ - درباره تکیه معاون الملک
واقعان جای بسیار زیبای است بامعماری خیلی زیباس ومراسم های که درانجا صورت میگرفت
سارا باقرابادی
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۵:۴۸ - درباره تپه باستاني گيان
با سلام واقعا یکی از جای دیدنی و گردشگری بهشت کوچک از سرزمین ایران که خیلی ها از وجود آن بی خبر هستند .
آمیرحسین بابایی
پنجشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۷:۴۹ - درباره روستاي نايه
اين روستا زادگاه أجداد پدرى من است. پدر بزرگم (محمد نامدار ) كه در آموزش و پرورش دبير بود،شصت سال پيش خانه اش را وقف مدرسه ى نايه كرده است و من مفتخر هستم كه بگوىم اين بنا تا امروز برپاست و مورد استفاده ى اهالى مى باشد . در ضمن اگر به كتاب خاطرات عبدالله مستوفى مراجعه كنيد، توصيف بسيار زيبايي از اين روستا مى خوانيد كه مشتاق به ديدن اين خطه مى شويد .
زهره نامدار
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۳۷:۰۰ - درباره رباط شرف
در یک واژه باید گفت: بی همتا رباط شرف نمایشگاه هنر سلجوقیست. هیچ دو تاق این کاروانسرا شبیه یکدیگر نیست. هیچ دو دیوار دو گنبد یکسان نیستند. هر کدام معماری و تزئینات خاص خود را دارند. انگار ترکان خاتون با ساخت این بنا می خواهد هنر پادشاهی تحت سلطه خویش را به رخ دیگران بکشد. باید دید ...
سیاوخش کندریز توسی
شنبه ۰۱ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۲:۲۳ - درباره خانه حاج علي خان زند
ممنون از اطلاعات خوبتوننننننننننننننننننننننننننن
کوثر
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۱۴:۰۷ - درباره عمارت ملک
عمارت خیلی قشنگیه معماریش هم عالیه فقط حیف که الان تبدیل شده به خرابه وهرچی فقیر وکلی هست اونو گرفته وتوش زندگی میکنه
حانیه کلهر
يكشنبه ۰۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۶:۱۴ - درباره سازه های آبی شوشتر
شوشتر یعنی خوب تر . و پس از بازدید متوجه شدم که این یک واقعیته
شنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۰:۴۷ - درباره قریه العرب
کاش یه رسیدگی به گاز این شهر می شد من بچه همین روستا هستم ودر کرمان ساکنم اگر امکانات این شهر نمیگم عالی خوب بود مطمئنن به شهرم بر می گشتم اکثر مردم این شهر در کرمان ساکن هستند ولی وقتی فوت می نمایند آرامگاه ابدیشان این شهر می شود نگذاریداین اتفاق برای امثال ما وبچه های ما پیش بیاید ارزودارم به شهرم برگردم
سعید
يكشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۲۹:۱۰ - درباره غارآب کناری
غار خوببیه ولی اصلا شبیه غار علیصدر همدان نیست
ابوالفضل هادیزاده سهی
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۲:۰۷:۲۸ - درباره قلعه بردوك
قلعه بردوک متعلق به نیاکان بیگ زاده های صومای می باشد
آرام اشرفی
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۱۹:۵۲ - درباره چشمه ازناو
Sharp thniknig! Thanks for the answer.
Shivalika
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۰۱:۱۸ - درباره عمارت ملک
عمارت خیلی قشنگیه معماریش هم عالیه فقط حیف که الان تبدیل شده به خرابه وهرچی فقیر وکلی هست اونو گرفته وتوش زندگی میکنه
حانیه کلهر
يكشنبه ۰۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۶:۱۴ - درباره باغ تاریخی مصلا
ممنون ولی ناقلا ها از کتاب قزوین (آیینه ی تاریخ وطبیعت ایران) کپی کرده اید .
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۵:۵۲ - درباره تالاب عمارت
مکان جالب و بکر وقشنگی است
افسانه خانی
يكشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۳:۰۶ - درباره خانه ابریشمی
این بنا حدود 4سال پیش هم دانشکده شهرسازی دانشگاه گیلان بوده، بسیار سبک زیبایی داره... واقعا بی کفایتی مسئولین رو میرسونه که با این بنای تاریخی و زیبا همچین برخوردی میکنن!!!
علیرصا
سه شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۳:۲۳ - درباره گلمکان
گلمكان-ابوالحسن افضلي چشم انداز زيباي ،كوهها و درختان و جوهاي روان ، عطر خوش ، طبيعت بكر ، مردمان سخت كوش ، كوچه پس كوچه هاي خاطره انگيز ، آب پاك و ميوه هاي متنوع همه و همه جزئي از زيبايي هاي شهر گلمكان است و لايه هاي پنهان دلنشين اين شهر فقط و فقط با حضور در آن و گذرندان اوقاتي هر چند كوتاه ميسر مي گردد..
ابوالحسن افضلي
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۸:۰۵:۲۶
آرشیو اخبار گردشگری
نخستین کارگروه گردشگری در قزوین برگزار شد
اولین نشست کارگروه گردشگری استان قزوین با حضور استاندار قزوین، معاون عمرانی استانداری،معاون برنامه ریزی، ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اعضای کارگروه گردشگری برگزار گردید.
در این جلسه طاهایی استاندار قزوین با اشاره به ظرفيت هاي مهندسي براي توسعه گردشگري قزوین گفت: قزوين باید ازظرفيتهاي مهندسي موجود درتوسعه بخش گردشگري بهره برداری نموده تا حلقههاي مفقوده گردشگري استان قزوين، شناسايي واز پتانسيل هاي آن براي جذب گردشگر استفاده شود زیرا استان قزوين که از حيث آثار تاريخي و پيشنه تمدن، جايگاه خاصي در كشور دارد لازم است زير ساخت هاي و امکانات رفاهی موجود آن تقويت گردد .
سید علی اکبر طاهایی با بيان اينكه اطلاع رساني و معرفی در حوزه ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگري بايد در ابعاد ملي و بين المللي صورت گيرد تاکید کرد: در تدوين اسناد توسعه استان قزوين توجه ويژه اي به بخش گردشگري و مقوله اطلاع رساني و معرفی صورت گرفته است. که امیدواریم با این نگاه بتوانیم استان قزوین را برای گردشگران و علاقمندان معرفی نماییم.
استاندار قزوين با اشاره به نقش شهرداري ها در تقويت بخش گردشگري و ميراث فرهنگي گفت: در جهت ساماندهی و مرمت آثار تاریخی شایسته و لازم که شهرداريها وارد عملیات اجرایی شده و تقويت و پشتيباني شوند و از سرمايه گذاراني كه توان جذب گردشگران داخلي و خارجي را دارند براي توسعه بخش گردشگري استفاده و زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی آماده سازیم.
محمد مهدی رضا پور رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين با ارائه گزارش کامل از وضعیت سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: قزوين يكي از شهرهاي تاريخي كشور به شمار میرود كه برخي از بناهاي آن داراي اعتبار بين المللي بوده و موقعیت استراتژیکی آن یعنی قرار گرفتن بر سر راه تمدن شرق ، غرب و شمال كشور باعث شده تا آثار تاريخي بسيار متعدد و متنوعی در اين استان بنا شود که مطالعات باستان شناسي و اشیای به دست آمده از دشت قزوین مبین پيشینه ارزشمند تاريخي در دوره های مختلف میباشد و از بيست هزار اثر تاريخي ثبت شده كشور، هزار و دویست و پنجاه اثر آن متعلق به استان قزوين است.
رضا پور با اشاره به استراتژي هاي سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در جهت توسعه بخش گردشگري و رسيدن به آرمانهاي مطلوب این صنعت اظهار داشت: طي سه سال گذشته دو پروژه هدف گردشگري در اين استان به مرحله اجرایی رسیده و اختصاص 200 ميليارد ريال اعتبار به منظور تملك و بهسازي مجموعه سعد السلطنه قزوين ، احيا و بهره برداري اين بناي و تملك پنج هكتار از هشت و نيم هكتار از دولتخانه صفوی ( ارگ طهماسبی) كه كار عمليات بازسازي و مرمت اين بناي تاريخي را نيز تسريع بخشيده است از جمله فعالیتهای این سازمان در جهت توسعه گردشگری میباشد. که امیدواریم بتوانیم در آیندهای نزدیک شاهد رشد و شکوفایی در این بخش باشیم.
وی همچنین از صنایع دستی و فعالیتهای صورت گرفته در این زمینه گفت: از جمله برنامه های ما در بخش صنایع دستی و هنرهای سنتی آموزش رایگان صنایع دستی به علاقمندان، حفظ و احیای هنرهای سنتی همچون موج بافی که تنها هنرمند این رشته در قزوین مستقر بوده و جزو پیش کسوتان این صنعت میباشد، برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی در داخل و خارج استان، شرکت در نمایشگاههای مختلف صنایع دستی و... بوده و از برنامه های آینده این سازمان برگزاری نمایشگاه صنایع دستی ایران با حضور 30 استان کشوردر آبان ماه است که امیدواریم با تلاشهای صورت گرفته بتوانیم با رونق اقتصادی وایجاد اشتغال و در آمد این صنعت را در استان توسعه دهیم.
اصغر حمزهای معاون برنامه ريزي استانداري قزوين با اشاره به نقش بازار در روند صنعت گردشگری گفت: توسعه بخش گردشگري نيازمند بازاريابي مكاني است و تفكر مکان یابی برای توسعه این صنعت میتواند سرمایه گذاری کلیدی در بخش گردشگری باشد و ما باید با شناخت کامل از امکانات بازارهای متنوع، گردشگر را ترغیب به سفر به استان نماییم.
وي ادامه داد : سالانه بيش از يكصد ميليون مسافر از محورهاي مواصلاتي قزوين عبور مي كنند که باید با برنامه ریزی و راهکارها مناسب برنامهای برای جذب گردشگری در قزوین ایجاد نموده و با برگزاری تورهاي قزوين گردي در سطح ملي به توسعه بخش گردشگري استان قزوين کمک نماییم.
شایان ذکر است: اختصاص بیست میلیارد ریال به تسهیلات بخش صنایع دستی، تشکیل جلسه با مدیران بانکهای عامل جهت اعطای تسهیلات به تاسیسات گردشگری، احیای دو دروازه از 9 دروازه تاریخی قزوین، اختصاص یک درصد از اعتبارات سازمانها و نهادهای اداری برای خرید صنایع دستی استان، برگزاری جشنواره شیرینی و سوغات در قزوین، اجرای برنامه قزوین گردی برای مدیران استان، دعوت از اساتید دانشگاه به خصوص رشته معماری در کارگروه و .برگزاری هر چه باشکوه تر هفته گردشگری قزوین در روزهای 6 تا 12 آبان ماه و... از جمله مصوبات این کارگروه بود.
روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين
29 مهر 1387
منبع خبر :
IranPedia