مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره چشمه بش قارداش
خیلی قشنگ وزیبا است
مرتضی
يكشنبه ۰۹ تير ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۵۱:۲۸ - درباره بند دره
امروز دوم فروردین 1393 بود که دسته جمعی رفتیم بنددره واقعا عالی بود خدا رو شکر بارندگی این چندوقت کار خودشو کرده بود هوا و فضا همه چیز عالی بود.
آدینه وحیدنیا
يكشنبه ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۵۳:۲۱ - درباره تپه حاجی فیروز
ببخشید این که "اجساد کودکان را هم معمولاً از چینه و در بعضی موارد از خشت هایی که بدون قالب بود، می ساختند" یعنی چه؟؟؟
نسیم قیاسی
دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۲:۳۰ - درباره کوه تاسک
سلام کوه تاسک در منطقه بن رود بخش ارژن شیراز وجود دارد و سرچشمه رودخانه قره اغاج بزرگترین رود استان فارس می باشد در رابطه با ان چه می دانید
پنجشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۳۱:۱۰ - درباره شهر بلقيس
واقعا شاهکاره زمان قدیم رو کاملا به رخ همه میکشه با وسعت و گستردگی بی نهایت بنا
مسعود.ا
دوشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۰۹:۴۶ - درباره حمام پیر زرگر اردبیل
Suproeir thinking demonstrated above. Thanks!
Attacker
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۸:۴۲ - درباره روستای هلیلان
با تشكر فراوان از زحمات همه شما عزيزان به نظر من هليلان دشتي زيبا و سرسبز با مردماني خونگرم و مهمان نواز است، كه در منطقه زيبايي واقع شده است. مخصوصا شهر كهره كه چشم اندازي زيبا و دلنشين دارد و روستاي خان هليلان بوده با تشكر
حجت ويسي كهره
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷ ساعت ۲۳:۲۱:۵۸ - درباره سراب روانسر
سراب روانسر یکی از چندین جاذبه گردشگری استان کرمانشاه است که چشماندازی زیبا و طبیعی دارد. این سراب پر آب و زیبا در روانسر از توابع استان کرمانشاه قرار دارد و در ایام سال، پذیرای میهمانان بسیاری از اقصی نقاط کشور است. در حاشیه این سراب فضایی دلنشین وجود دارد که بازدیدکنندگان در آن توقف میکنند و از دیدن مناظر زیبای اطراف لذت میبرند. سراب روانسر سرچشمه رودخانه قرهسو است که یکی
کاربر
شنبه ۲۰ دي ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۵:۱۱ - درباره خانه منجم باشی
عکس مطابق با خان منجم باشی نیس
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۱۳:۰۴ - درباره برج اوچ گنبد خان
لطفا عکس واطلاعات بیشتری از روستای زیبای اوچگنبد در سایت قرار دهید
ایمانی
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۱۱:۵۱ - درباره قریه العرب
سلام قریت العرب بهشت گم شده است هیچ کس قدر اونجا را نمی داند
رسول شمس الدین سعید
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۵:۱۱ - درباره غار دربند
با سلام این غار در فاصله یک کیلومتری شمال شهر مهدیشهر قرار دارد ( در تقسیمات جدید شهری , منطقه دربند جزئی از شهر مهدیشهر است ) و به همین دلیل با شهر مهدیشهر تنها 1 کیلومتر فاصله دارد و تمامی امکانات و اقدامات جهت توریستی کردن آن توسط شهرداری مهدیشهر ( مرکز شهرستان مهدیشهر ) انجام گرفته است . چنانچه قصد معرفی این غار زیبا را به گردشگران دارید . بهتر بود می نوشتید : 1 کیلومتری شمال شهر مهدیشهر
jamshid taherkord
جمعه ۰۴ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۱۰:۲۶ - درباره امامزاده بابا پیر احمد
افتضاح
ش.ا
يكشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۶:۳۳ - درباره تالاب چغاخور
بسیار تالاب زیباییست..
s
جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۳۲:۴۲ - درباره نقش برجسته آنوبانی نی
lمطالب بی نظیرند
شیرین شیرین پرور
جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۳۸:۵۷ - درباره قلعه سرماج
سلام من هم از طرف احمدی های این روستا از شماتشکرمیکنم ...
شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۵۲:۵۴ - درباره قلعه پارت ها
نمیتونستی آدرس دقیق تر بدی
فرهاد
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۱۲:۴۵ - درباره كاخ موزه مرواريد(كاخ شمس پهلوي)
بسیار زیباست! اما حیف و صد حیف و افسوس ....
امیر علی -شوش دانیال
جمعه ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۹:۳۸ - درباره دریاچه و تالاب ارژن
از چه راههايى مى توان در حفظ چنين منابع طبيعى و به خصوص درياچه ارژن برداشت؟ آيا بهتر نيست آثار پيرامون مانند آثار بيشاپور و غار به طور كلى زير يك چتر تحت نظر سازمان گردشگرى فعاليت كند و ضمت درآمدزايى در حفظ و شناسايى بهتر حود بكوشد. از اين نوع آثار پذاكنده كه مى توانند با هم يك مجموعه را تشكيل دهند كم نداريم.
محمود علوى
دوشنبه ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۰۰:۰۳ - درباره پل خواجو
سلام اين چرت و پرتا چيه نوشتيد از معماري شير هاي سنگي و مهندسي صوت و مهندسي هاي ديگه بنويسيد .
fff
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۱:۳۰
آرشیو اخبار گردشگری
تالاب های ایلام ، بهشت پرندگان مهاجر
استان ايلام با گستره ۲۰هزار كيلومتر مربع در غرب كشور واقع شده و وجود كوهستانها و تالابهاي طبيعي و چشم اندازهاي زيباي آن ، جاذبه ديدني آن را دو چندان كرده است.
در حال حاضر در زيستگاههاي شمالي و ارتفاعات پوشيده از جنگل استان ايلام گونههاي حيات وحش كل و بز، خرس و پلنگ و در زيستگاههاي جنوبي و نواحي دشتي و تپه ماهورها حيواناتي نظير قوچ، ميش و آهو زيست ميكنند.
منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ و دو منطقه شكار ممنوع كولك و بينا، چكر و جنگلهاي كبيركوه و دينار كوه و آثار طبيعي ملي شهرستان دهلران و تالابهاي چكر و سياب درويش، درياچه دوقلوسياه گاو و رودخانه سيمره از نظر زيستي در اين استان حايز اهميتاند.
بر اساس اعلام نظر مسوولان محيط زيست ايلام، در مجموع حدود ۱۳درصد از عرصههاي طبيعي استان، به نوعي تحت حفاظت و مديريت سازمان محيط زيست استان است.
يكي از كارشناسان محيط زيست ايلام گفت: ۱۲۶هزار هكتار از مناطق فوق بصورت شكار ممنوع، ۳۳هزار هكتار بعنوان حفاظت شده و يك هزار و ۴۰۰هكتار به عنوان آثار طبيعي ملي تحت مديريت و حفاظت محيط زيست ايلام است.
"عليرضا محمدي" افزود: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، با وسعتي معادل ۳۳هزار هكتار در قسمت شمال و شمال غربي شهر ايلام واقع شده و عوامل اكولوژيك منحصر به فردي خود نظير پوشش گياهي و حيات وحش تاثير بسزايي در شرايط بيوكليماتيك و تيپ آب و هوايي شهر ايلام دارد.
وي ادامه داد: اين منطقه طي مصوبه ۱۵۴در سال ۷۵بعنوان حفاظت شده به تصويب شوراي عالي حفاظت محيط زيست رسيده است.
وي گفت: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ به دليل شرايط اكولوژيكي مناسب، تنوع گياهي درآن بسيار چشمگير بوده و به علت تنوع خاص توپوگرافي، زيستگاه بسيار مناسبي براي حيات وحش محسوب ميشود.
وي افزود: البته با توجه به وجود سكونتگاهها در اطراف منطقه و احاطه شدن آن توسط شهرستانهاي ايلام، ايوان و شيروان چرداول و عبور دو محور ارتباطي از داخل اين منطقه و بارگزاريهاي مختلف، حفاظت از آن با مشكلاتي مواجه بوده و همواره مورد تهديد و تخريب است.
يكي از ديگر كارشناسان محيط زيست ايلام نيز گفت: از ديگر زيباييها و تنوعهاي زيستي در استان ايلام آثار طبيعي ملي شهرستان دهلران است كه در نوع خود بينظير بوده و شاهدي صادق بر اين ادعا است كه ميتوانند يكي از مناطق كشور از نظر جذب توريسم شوند.
"محمدرضا اصلاني" افزود: آثار طبيعي ملي شهرستان دهلران با وسعتي معادل يك هزار و ۴۰۰هكتار در سه كيلومتري شمال دهلران واقع شده و به دليل برخورداري از پديدههاي نمونه و يونيك و ويژگيهاي خاص، سه اثر مهم طبيعي به نامهاي چشمه قير، سراب آبگرم و غار خفاش را در خود جاي داده است.
وي ادامه داد: اين مجتمع در سال ۵۵با استناد مصوبه شماره ۷۲شوراي عالي حفاظت محيط زيست تحت عنوان آثار طبيعي ملي محسوب شده و از آن تاريخ تاكنون مورد كنترل و حفاظت قرار گرفته اند.
وي گفت: در مجموع اين آثار ۷۷/۸۵درصد از مساحت كل آثار طبيعي ملي كشور را تشكيل ميدهد و مجتمع مذكور در سطح منطقهاي و بينالمللي از جايگاه ويژهاي برخوردار است.
وي افزود: چشمههاي آبگرم با دمايي معادل ۵۰درجه سانتيگراد و دبي ۳۰۰ ليتر در ثانيه، چشمههاي قير با دبي حدود ۲تا ۴ليتر در ثانيه با خروج آب گوگرد دار همراه با قير است كه يكي از عجايب خلقت محسوب ميشود.
وي گفت: غار خفاش به طول ۱۵۵متر و با جمعيت حدود ۲۰هزار قطعه خفاش از ديگر ديدنيهاي زيست بومي در اين شهرستان محسوب ميشود.
اصلاني گفت: از ديگر مناطق ديدني و جذاب استان ايلام را ميتوان منطقه شكار ممنوع كولك نام برد كه با وسعتي معادل ۷۶هزار هكتار در جنوب بخش صالح آباد و در حد فاصل رودخانههاي مرزي كنجانچم و گدارخوش با
اكوسيستمهاي كوهستاني و تپهماهوري واقع شده و بدليل ويژگيها و قابليتهاي زيستي بالا به صورت شكار ممنوع تحت حفاظت و كنترل قرار دارد.
وي افزود: منطقه كولك يكي از بازماندههاي محيط زيست بكر استان و مهمترين زيستگاه حيات وحش بوده كه از نظر چرخه زيستي و وجود گونههاي كل و بز و قوچ و ميش بسيار حائز اهميت است.
وي گفت: اين منطقه موقعيت ممتازي جهت تكثير گونههاي جانوري با ارزش و در معرض انقراض دارد، بدين منظور منطقه مورد نظر در صورت حفاظت ميتواند به منطقهاي براي حفظ، احيا و تكثير گونههاي شاخص جانوري بخصوص نژاد قوچ و ميش ارمني باشد.
وي افزود: همچنين به دليل غناي طبيعي و محيط زيست منحصر به فرد آن ميتوان به عنوان مكاني جهت پژوهش و مطالعات علمي مورد توجه علاقهمندان قرار گيرد.
وي گفت: از ديگر مناطق، ديدني و بسيار جذاب استان ايلام منطقه حفاظت شده كبيركوه و دينار كوه ميباشد كه بزرگترين و وسيعترين اكوسيستم استان محسوب شده و به لحاظ وجود شرايط خاص توپوگرافي، فون و فلور غني و منابع آبي فراوان و تنوع اقليمي و داراي زيستگاههاي متنوعي ميباشد.
وي افزود: اين قابليتها موجب شده كه بيش از ۴۰زيستگاه مهم و حائز اهميت در منطقه بوجود آيد و ميان اجزاي طبيعي و سازندهاي محيطي آن پيوندي منسجم و موزون وجود داشته باشد.
اصلاني گفت: وجود چشم اندازهاي طبيعي و يونيك و جاذبهها و مناظر طبيعي ارزشمند (درحد آثار طبيعي ملي) در داخل و حاشيه منطقه بر جذابيت و طراوت اين اكوسيستم بزرگ افزوده است.
وي افزود: تالاب سياب درويش، از ديگر ديدنيهاي استان ايلام است، اين تالاب در جنوب غربي بخش ملكشاهي واقع شده و مساحت آن حدود چهار هكتار و ارتفاع آن دو هزار و ۷۴۰متر از سطح دريا ميباشد.
وي گفت: حداقل درجه حرارت آن ۱۴درجه سانتيگراد و متوسط بارندگي سالانه آن بيش از ۶۰۰ميلي متر است، اين تالاب داراي آب دايمي و شكل ظاهري آن بصورت دايره است كه در يك حوزه بسته قرار گرفته است.
وي افزود: خصوصيات اكولوژيكي تالاب و زيستگاههاي گياهي آن شرايط بيولوژيكي ويژهاي را بوجود آورده است، منابع اصلي تغذيهكننده آب تالاب عبارتند از چشمههاي طبيعي اطراف كه جريانات آب پس از خروج از زمين به سمت تالاب حركت كرده و به اين حوزه ميريزند.
وي گفت: بقيه آب اين تالاب از طريق نزولات جوي تامين ميشود و تيپ غالب مناطق اطراف تالاب را پوشش جنگلي و پوشش داخلي آن را انواع گياهان آبزي تشكيل ميدهد.
وي ادامه داد: اين تالاب زيستگاه مناسبي براي حيات جانوري و گياهي است و از جمله عوامل تهديدكننده آن معرفي گونههاي آبزي غير بومي به محيط تالاب و پرورش آبزيان است.
اصلاني، تالاب زمزم، از ديگر تالابهاي استان ايلام برشمرد و گفت: كه در ۷۴ كيلومتري شرق شهر ايلام
12 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia