مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره غار رود افشان
با سلام من در تاریخ 06/10/92 به غار رود افشان رفتم مکان بسیار جالبی از لحاظ تاریخی میباشد ولی متاسفانه با مشاهده بعضی موارد ضد فرهنگی و دینی مواجه شدم که بسیار متاسف شدم از جمله اینکه کلیه چراغ های داخل غار را از بین بره اند،روی در و دیوار غار با ماژیک و غیره یادگاری و غیره نوشته اند،به غندیلهای بسیار زیبا داخل غار آسیب رسانده اند و ... از لحاظ حجاب و این قبیل موارد هم که نگویم بهتر است.
عباس اشیاع
شنبه ۰۷ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۶:۲۳ - درباره كليساي سورپ سركيس
ادرس دقیق ثبت نشده
h.s
چهارشنبه ۰۲ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۲۶:۵۳ - درباره بقعه شیخ ابونصر ایراوه ای
سلام.اطلاعات شما در این زمینه کافی نیست لطفا بیشتر تحقیق نمایید
هدهد ایراوه ای طبسی
يكشنبه ۰۳ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۸:۰۳:۳۴ - درباره روستای گرماب
سلام من ساکن شهر گرمابم ؛ از سایتتون دیدن کردم ولی اطلاعاتش که خیلی قدیمیه حداقل در مورد شهر گرماب که صدق می کنه این جا در حال شهرستان شدنه و شما هنوز به اسم روستا این جا رو میشناسید. پس بهتره که سایتتون رو اصلاح کنید.
رضا فروتن
شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۵:۱۰ - درباره معبد آناهیتا
Impressive brain power at work! Great anwser!
Infinity
يكشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۷:۱۱:۱۵ - درباره روستاي نايه
روستاي نايه از سرسبز ترين مناطق ييلاقي و گردشگري استان قم محسوب مي شود وداراي اماكن مذهبي از جمله شاهزاده اسحاق-امامزاده ام سلمه وام كلمه-بيبي حليمه خاتون مي باشد .علاوه براين داراي باغهاي ميوه مانند گيلاس -زردالو-هلو-سيب و گلابي وخشكبار توت و گردو ميباشد .اين روستاي كهن داراي چشمه هاي اب شيرين وكوههاي بلند ميباشد كه اين مهم سبب گرديده تا در فصول بهار و تابستان گردشگران و علاقمندان به
دوشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۲۴:۵۱ - درباره روستاي نايه
سلام. روستای نایه مثل مرواریدی در دل صدف میباشد که با یک بار دیدن آن ولذت بردن از آب وهوای بی مثالش دیوانه وار عاشقش میشوید.زنده باد نایه ومردمان دوست داشتنیش
علیرضا قزاقی
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۷:۴۹ - درباره مسجد مهر آباد
بی نظیر است
e
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۵:۲۳ - درباره منطقه جنگلی اردل
واقعا طبیعت اردل بکر و بی نظیره
خلیلی
پنجشنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۶:۵۵ - درباره مسجد اهرستان
با تشکر از دوستانی که این سایت رو فعال کردند، یه کار خوب که پیشنهاد می کنم این هست که نقشه ی سیاحتی هر شهر رو بگذارید برای دانلود، همون نقشه هایی که هر شهر که میری دارند. حتی می تونید بفروشید. من خودم اولین نفری خواهم بود که می خرم چون خیلی خلاصه و عالیه.
مهدی
جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۵:۵۱ - درباره گلمکان
'گلمکان شهر عشق است ومیگذر رهررهگذر ی از ان..برای وصل یار...
روح اله گلمکانی
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۰۵:۲۲ - درباره آب گرم گنو
خاشن و جون هن مه مال خمیرم هروقت هندی خمیر درخدمتم مه رفتم جونن حتمن برین باتشکر مدیریت گاج
حسن حسینی
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۹:۳۴ - درباره بقعه پیر مراد
یکی از قدیمی ترین آثار تاریخی در استان مرکزی می باشد که مورد بی مهری قرار گرفته و به فاصله کمتر از صد متری آن تپه ای خاکی به مساحت دو تا سه کیلومتر قرار دارد و تپه های خاکی دیگری از این دست در اطراف روستاهای آزاد مرزآباد -مشهد میقان و...... قرار دارند که به گفته پیشینیان این تپه ها از زیر زمین به یکدیگر راه داشته اند . ممکن است که در این منطقه تمدنی نهفته در دل خاک وجود داشته باشد . بهتر آنست که
هوشنگ مرادی مجد
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۷:۱۳ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
لطفا اطاعات بیشتری بدهیدیامنابع کتاب های که میتوان از ان ها استفاده کرد
شکیبا
سه شنبه ۲۶ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۲۸:۰۶ - درباره میل رادکان
اطلاعات شما کمی نادرست است،این برج نجومی توسط خواج نسیرالدین توسی وحدود700سال پیش بناشده است
پنجشنبه ۱۱ دي ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۱۳:۴۰ - درباره طرقبه
در ذیل کمی اطلاعات در خصوص شهرستان طرقبه شاندیز برایتان ارسال می نمایم شهرستان طرقبه شاندیز از دیرباز مهد علم، هنر، طبیعت و از همه مهمتر کانون دین و معرفت بوده به گونه ای که سالانه میلیون ها نفر به دلیل همجواری با بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) از این خطه سر سبز بازدید می کنند. به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان طرقبه شاندیز به لحاظ داشتن روستاهای گردشگری دیدنی و تاریخی بسیار، هرساله پذیرایی
نصیر
شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۳۸:۳۴ - درباره قلعه دزک
با سلام بنده به عنوان کسی که در حدود 20 سال است که با این قلعه اشنایی دارم و از اکثر اثار باستانی و میراث فرهنگی کشور بازدید داشته ام معتقدم که این بنا اگرچه قسمتهای زیادی از ان از بین رفته است که جای بسی تاسف دارد مانند قلعه های دیگر این مجموعه و به خصوص یک حمام بسیار قدیمی که از سنگ و ساروج ساخته شده بوده و در سال 1346 توسط بلدوزر خراب شده و که اگر خراب نمی شد به گفته کارگرانی که ان را تخریب ک
هوشیار اسدی
چهارشنبه ۰۴ فروردين ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۴۶:۲۰ - درباره آتشدان سنگی
خوبه
fp
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۳:۲۵ - درباره امامزاده هود
با سلام شما میتوانید هرساله عده زیادی گردشگر داخلی وخارجی را به استان بذیرا باشید انشالله
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۵۶:۰۹
غار دربند |
|
نوع بنا : طبیعی |
|
غار دربند بزرگ ترین غار استان است که در 21 کیلومتری شمال سمنان و سه کیلومتری جنوب شهمیرزاد واقع شده و مشرف بر دره سرسبز و خرم دربند است. این غار، درکمرکش کوه سنگی زیبایی به نام لهرد رو به مشرق قرار دارد و دره وسیع و سرسبز دربند در زیر آن گشترده شده است.
مدخل غار به عرض 75/2 متر و ارتفا ع آن 35/1 متر است. پس از عبور از دهانه و مدخل غار، وارد دالانی به طول 24 و عرض متوسط سه متر می شویم. این دالان، دهانه غار و تالار غار را به هم متصل می کند. انتهای دالان به تدریج كوتاه می شود، تا این که به دهانه ای به ارتفاع 80 سانتی متر می رسد، پس از عبور از دهانه مذکور وارد غار می شویم.
وضع داخلی غار نسبتأ ساده و بدون پیچ و خم است. فضای غار به صورت تالاری بیضی شکل است به طول 91 متر كه عریض ترین قسمت آن 36 متر و بلند ترین نقطه سقف آن 20 متر است.
ساختمان غار از نظر زمین شناسی مربوط به دوران سوم و از نوع سنگ های رسوبی است که به مقدار فراوان آهک و املاح دارد و از این رو، سراسر آن پوشیده از ستون های بزرگ و زیبای استالاگمیت (چکنده) و استالاگتیت (چکیده) است و از این نظر، از زیبا ترین و تماشا یی ترین غارهای ایران به شمار می رود. بلند ترین ستون استالاگمیت با ارتفاع 2 ا
متر وبا قطر متوسط 85/1 متر با زیبایی خاصی در وسط غار بالا رفته است.
آنچه در حفریات وکند وکاوهای غار به دست آمده نشانگر آن است که این غار متعلق به دوران های مختلف تاریخی است و مربوط به یک زمان مشخس نیست. قدیمی ترین آثار به دست آمده از این غار مربوط به قرن پنجم هجری و مستتد ترین آنها سکه طلایی است به خط کوفی که قسمتی از آن شکست و از بین رفته است، ولی سبک و خط آن متعلق به اواخر سلجوقی و اوایل حمله مغول است.
کاسه های لعابی معروف به گبری، کار مازندران و سفال های بسیار ظرپف، کار گرگان از صناایع قرن 5-6 هجری قدیمی ترین آثاری است که از این غار به دست آمده است.
این آمار تا دوره قاجاریه به چشم می خورد و چنین استنباط می شود که غار در دوره های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. در تاریخ ثبت است که در حکمرانی اسپهبدان طبری در دوره سلجوقیان و جنگ های آنان با اسماعییه که درنواحی سمنان صورت گرفت،گروهی از ترس به این غار پناهده شدند که آثار به دست آمده نشان از این سکونت کوتاه مدت دارد.
سهل انگاری بازدیدکنندگان، این شگفتی های کمیاب طبیعت را به ویرانی کشانده است. گروه های متعدد کوهنوردی و افراد عادی با روشن کردن مشعل، نمای داخلی غار را سیاه و دود اندود کرده اند که منجر به کاهش جلوه و زیبا یی آن شده است.
در این تخریب، عوامل طبیعی نیز بی تاثیر نبوده است. ستون های عظیم و سنگین و تخته سنگ های بزرگ که درگوشه وکنار غار پراکنده اند، حکایت از زمین لرزه های سهمناک دوران های دور می کند. کف غار سنگلاخ و دارای پستی و بلندی های بسیار است و بر اثر رطوبت هوا قسمت زیادی از آن را گل لغزنده پوشانده که عبور از آن بی خطر نیست. با این وصف گروه های متعددی از شهرهای دور و نزدیک در طول سال از این غار دیدن می کنند. این غار از جمله غار هایی است که در صورت توجه می تواند مکانی جذاب برای ایرانگردان و جهانگردان به شمار آید.
|
|
آدرس :21 کیلومتری سمنان و سه کیلومتری جنوب شهمیرزاد | |
تعداد بازدید : 11174 |
تعداد نظرات : 13
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php:91 Stack trace: #0 /home/iranped/public_html/Attractions/index.php(461): require_once() #1 {main} thrown in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php on line 91 |