مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره ارتفاعات موروداغ
لطفا این منطقه را در دفترجه راهنمای کردشگری معرفی نماید
علی ارباتانی
يكشنبه ۱۷ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۳:۲۱ - درباره دریاچه شورابیل
Insights like this liven thnigs up around here.
Dilip
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۵۴:۳۳ - درباره روستای هلیلان
با تشكر فراوان از زحمات همه شما عزيزان به نظر من هليلان دشتي زيبا و سرسبز با مردماني خونگرم و مهمان نواز است، كه در منطقه زيبايي واقع شده است. مخصوصا شهر كهره كه چشم اندازي زيبا و دلنشين دارد و روستاي خان هليلان بوده با تشكر
حجت ويسي كهره
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷ ساعت ۲۳:۲۱:۵۸ - درباره بنای امامزاده حيات الغيب وگنبد الياس
با سلام من از نوادگان این امام زاده ام ولی نمی دونستم دقیق اسم امام زاده حیات الغیب چیه چون بعضی ها میگن گذرگاه وقبرش همون شاه چراغ شیراز به هر حال امامزاده حیات الغیب جای قشنگی خیلی هم مراد میده حتما برید زیارت التماس دعا
سمیه حیات الغیبی
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۵۶:۵۲ - درباره قلعه بردوك
این قلعه درچه سالی کدوم پادشاهان برآن حکومت کردند
دلاشوب
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۸:۴۳ - درباره مقبره در شيخ
اين شخص فرستاده امام رضا به نهاوند است .درآن زمان زلزله زيادي درنهاوند اتفاق مي افتد كه امام رضا جهت دلجوئي مردم اين شهر اين شخص را فرستاده و چون همان موقع در نهاوند فوت ميكند درآنجا نيز به خاك سپرده مي شود.
غلامرضا مقدري
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۹:۰۰ - درباره کوه مسجد میرزا
این کوه متعلق به روستای نرگسله است نه دوزغ دره
يكشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۰:۴۰ - درباره آرامگاه كوروش كبير
کوروش بزرگ هرگز فراموش نخواهد شد دوست دارم تا به مقبره او سری برنم خیلی دوست دارم ولی شرایطش را ندارم نامش همیشه زنده و پاینده باد
ghazaleshiryan
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۸:۱۳ - درباره سي و سه پل يا پل الله ورديخان
NOT BAD
پادشاه
شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۲۹:۵۷ - درباره روستاي قطرم
پایگاه اینترنتی روستای قطرم www.Qotrom.ir
محمد
دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۶:۰۲ - درباره کاروانسرای سلطان آباد
کاروانسرا در سال 1355 ویران شد
جواد پرپینچی
شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۲:۵۶ - درباره آب انبار شش بادگیری
Apprcietaion for this information is over 9000-thank you!
Jill
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۵:۱۵:۰۶ - درباره قلعه وتوس كهندان
قلعه وتوس خیلی جالب است و بالا رفتن از اون هم خیلی راحت است و در بالای قله هنوز آثاری از قلعه قدیم دورهی ساسانی وجود دارد و حتی در زیر خاک آنجا تیکه های ظروف شکسته قدیمی پیداشده است و از بلای قله نمای روستای کهندان بسیار زیباست و بنظرم تور ها می توانند توی این منطقه کار کنند و تور بیادن چون فوق العاده جای با صفا و طبیعت زیبایی دارد . با تشکر
س
سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۵:۰۸:۵۸ - درباره قلعه سميران
در کنار رود قزل اوزن در منطقه طارم که ادرس نشد لطف کنید ادرس دقیق واز کدام راه قابل تردد هست بنویسید البته اگه ادرسشو داشته باشید.
مجید شیرمحمدی
شنبه ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۸:۳۹ - درباره بند دره
ما بیرجندی ها فقط همینو داریم. برگ سبزی
ali
سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۰۰:۵۰ - درباره تالاب عمارت
اصلا از این روستای عمارت خوشم نیامد
مسعود هفته
يكشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۱:۴۷ - درباره گور دخمه دکان داوود
با سلام آیا امکان بازدید از داخل گوردخمه (ها) امکان پذیر هست؟ اگر هست در چه زمان و با چه شرایطی
مهریار احمدی صوفیوند
شنبه ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۷:۰۲ - درباره آبشار سرطاف
ما که تا به حالا این آبشارو در سرطاف ندیدیم . فکر نکنم سرطاف آبشار داشته باشه
saeed
جمعه ۱۳ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۰۹:۱۹ - درباره ارتفاعات موروداغ
لطفا این منطقه را در دفترجه راهنمای کردشگری معرفی نماید
علی ارباتانی
يكشنبه ۱۷ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۳:۲۵
آرشیو اخبار گردشگری
دكتر كزازي: آشنايي جهانيان با بزرگان ايران زمينه ربايش آنها را از ميان مي برد
دكتر مير جلال الدين كزازي گفت: در اين روزگار كه با پديده شگفت آور ربايش ادبي و سخنوران روبرو هستيم، برپايي همايش هاي جهاني مانند همايش رودكي مي تواند تلاشي سودمند در آشنايي جهانيان با بزرگان ما باشد كه زمينه ربايش آنها را از بين خواهد برد.
به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي خراسان رضوي استاد ادبيات و زبان فارسي كشور افزود: به هر روي برگزاري اين همايش ها ميتواند چهره هاي نامدار ادب و فرهنگ ايران را بيش از پيش به ايرانيان و جهانيان بشناساند و در اين روزگار كه روزگار دروغ و پديده ربايش سخنور است نياز داريم هر چه بيشتر ادب و فرهنگ خود را با بهره جويي از فناوري رسانه اي به جهانيان بشناسانيم.
وي با بيان اينكه برترين ويژگي رودكي كه بدان بيش از هر ويژگي والا آوازه يافته اين است كه نخستين استاد در ادب پارسي است، ادامه داد: درست است كه پيش از رودكي سخنوراني چند به زبان پارسي آغاز به شاعري كرده اند اما رودكي نخستين چهره برجسته در پهنه ادب ايران در روزگار اسلامي است.
وي اضافه كرد: رودكي در همه گونه ها و كالبد هاي شعر پارسي به چيرگي و به استادي شاهكارهايي از خود به يادگار نهاده است، از اين روي او را به درستي پدر سخن پارسي مي ناميم.
كزازي اظهار داشت: يكي ديگر از ويژگي هاي برجسته در رودكي اين است كه او تنها سخنور نبوده و با خنيا و موسيقي هم آشنايي داشته و گاهي سروده هاي خود را به آواز مي خوانده است.
وي تصريح كرد: از اين روي زيست نامه نويسان گاهي او را آدم الشعرا ناميده اند و خواسته اند بدين گونه روشن كنند كه ارج و ارزش رودكي در سخن پارسي همانند ارج و منزلت پيامبران در عالم آدميت است.
وي با اشاره به شهرت جهاني رودكي گفت: رودكي در همه سرزمين هاي ايراني و پارسي زبان سخنوري بسيار پر آوازه و گرامي است، از سوي ديگر ايران شناسان و پژوهندگان با سخنور نامدار ايراني به نيكي آشنا هستند، به ويژه رودكي را در كشورهايي كه زبانشان پارسي است بزرگ مي دارند.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: رودكي در تاجيكستان يكي از بلند پايه ترين چهره هاي فرهنگي شمرده مي شود و در روزگار پديده ربايش سخنوران، كشورهايي مي توانند برآن بيافتند كه رودكي چهره اي والا از آن كشورهاست اما به هرحال روزگاري در جغرافياي ايران بوده و امروز يكي از فرزندان برومند ايران زمين است، زيرا اين بخش بندي هاي جغرافيايي پديده اي است كه در روزگار رودكي روايي نداشته است.
وي تاكيد كرد: درست است كه مردان بزرگ بسته به همه جهانيان هستند اما هر مردمي به چهره هاي بزرگ خود مي نازند.
كزازي تصريح كرد: براي زنده كردن ايراني فرهنگي تنها كاري كه مي توان كرد اين است كه بكوشيم مرزهاي جغرافيايي ما را از يكديگر نگسلند و مرزهاي جغرافيايي به مرزهاي فرهنگي دگرگون نشوند.
وي ادامه داد: در هر جغرافيايي در اين روزگار بسر ببريم گرامي هستيم. پيشينه، زبان و فرهنگ ما با يكديگر يكسان است، در همان هنگام كه مرزهاي جغرافيايي را پاس مي داريم اگر از ديد فرهنگي، تاريخي به ايران بزرگ كهن بازگرديم و خود را ايراني و پارسي زبان بدانيم همه بيگانگي ها از ميان برخواهد خاست.
وي گفت: تاجيكستان، افغانستان و ما همه ايراني هستيم، زيرا قلمرو ايران فرهنگي بسيار گسترده تر از ايران جغرافيايي است، حتي كشورهايي كه به زبان ديگر سخن مي گويند را هم از نگاهي فراختر، پاره هايي از جغرافياي فرهنگي ايران مي دانيم.
كزازي همچنين با اشاره به رونمايي كتاب ديوان رودكي در اين همايش اظهار داشت: ديوان رودكي در كتابي كه خود نمونه اي از هنر كتاب آرايي در ايران است فرا پيش دوستداران ادب و هنر ايران نهاده شده و از هنرهاي بسيار ارزنده در ايران زمين پديد آوردن كتاب به شيوه اي زيبا و هنرمندانه است.
وي با بيان اينكه چندين هنر از جمله خوشنويسي، نگارگري، زرنگاري و ... در هنر كتاب آرايي ايراني با يكديگر همكارند، گفت: در ديوان رودكي نيز پاره اي از اين هنرها بكار گرفته شده است، متن را استاد روشن خوشنويسي كرده، متن ديوان را دكتر نادر كريميان فراهم آورده و ويراسته است و من هم ديباچه اي به زباني نگارين و هنر ورزانه آن نوشته ام.
كزازي در پايان اين كتاب را پديده اي دل انگيز و چشم نواز از هنر ايراني ذكر كرد.
شايان ذكر است: اين همايش در روزهاي اول و دوم دي ماه در تهران و سوم دي ماه سال جاري در سالن كنفرانس پارك علم و فناوري خراسان رضوي در مشهد با حضور انديشمندان و صاحب نظران بين المللي برگزار مي شود
3 دی 1387
منبع خبر :
IranPedia