مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه اسعدیه چلیچه
متاسفانه این قلعه به همراه قلعه دیگری در روستا که می توانست یکی از قطبهای گردشگری استان باشد توسط عده ای اومبل و متحجر امروزه به تلی از خاک و ویرانه تبدیل شده است......
ایران
چهارشنبه ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۲۶:۵۹ - درباره بقعه پير برحق (جارسوز)
با سلام بعد از بازدید اندره گدار باستان شناس معتقد بود که یکی از گنبدهای کاملا رگه داراست .نمونه دیگر این گنبد فقط در سمنان دیده شده است.
لیلا بهرامی
دوشنبه ۰۲ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۱:۰۱:۱۰ - درباره بوستان بزرگ باراجین
یه عکس نباید باشه تا دید
حسن
پنجشنبه ۰۱ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۴۴:۲۸ - درباره درباره ملاير
اطلاعات کلي کشور ايران استان همدان شهرستان ملاير بخش مرکزي نام(هاي) قديمي دولتآباد، ملآگر و مالآير که مربوط به زماني است که ملاير بسيار کوچک بوده است. مردم جمعيت در سال 1390 کل : 287982 شهري : 176748 روستايي : 111234 زبان گفتاري گويش ملايري (لري ثلاثي ) فارسي، لري , لکي مذهب شيعه جغرافياي طبيعي مساحت 3210 کيلومتر مربع ارتفاع از سطح دريا 1725 متر آبوهوا ميانگين دماي سالانه
خداداد نديمي
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۰۴:۳۱ - درباره کوه اهوران
لطفا عکس در سایت بگذارید با تشکر
محسن آهوران
سه شنبه ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۲۹:۰۰ - درباره روستای آران و بید گل
باسلام لطفا اصلاح كنيد ماروستايي به نام آران وبيدگل نداريم. آران وبيدگل نام شهري است باحدود نودوپنج هزارنفر جمعيت كه مركز شهرستاني به همين نام مي باشد از مهمترين جاذبه هاي آران وبيدگل درياچه نمك كاروانسرا و-كوير زيباي مرنجاب وبقاع متبركه وشهر زير زميني نوش آباد مي باشد.
آران وبيدگل
شنبه ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۷:۱۷ - درباره کلیسای پتروسوپولوس
من نمی تونم رو نقشه پیداش کنم
مینو چرخچی
يكشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۸:۰۹ - درباره قره کلیسا (کلیسای تاتائوس )
in kelisa sale gozashte sabt yonesko shod.
مریم شفیعی
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۰۰:۰۲:۲۰ - درباره مسجد جامع
عالي
پورياعباس نيا
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۲۰:۰۴ - درباره کوه ملا کاوه
روستای علی اباد زیاد می باشد لطفا توضیح بیشتر دهید و از دیگر سایتها کپی نفرمائید
يكشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۵۳:۴۵ - درباره روستاي نايه
ای جوونادرتمام خلجستان بگردی مس نایه پیدانمیشه باور نمیکنی یه سربزن باحاله ب خدافردانگی نگفتم
محمدبابای
پنجشنبه ۰۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۴:۲۸ - درباره گورستان شغاب
با سلام در هنگام کشف این آثار 3000 ساله تاریخی کمیاب در سالها پیش شهرداری محترم با بولدوزر اکثر آنها را نابود کرد.شما اثری از آنها نمیبینید.
shahin
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۱۹:۴۶ - درباره تپه باستاني گيان
لطفا يك ركورد به منطقه گردشگري سراب گيان اختصاص دهيد چون اين منطقه يكي اززيبا ترين مناطق كشور است كه سالانه گردشگران زيادي از داخل وخارج كشور ازآن ديدن ميكنند.
غلامرضا مقدري
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۱:۱۵ - درباره آرامگاه میرزا کوچک خان جنگلی
با سلام نفهیمیدیم قدمت بنا با کار میراث هر دو 1371؟
رضا کرشان
پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۱۳:۵۷ - درباره درياچه اوان
فوق العاده زیباست حتماً ببینید
حمید علاقه بندها
جمعه ۳۰ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۰:۱۴ - درباره تالاب عمارت
لطفا" آدرس دقیق تالاب رو بنویسید.
مریم بهراد
سه شنبه ۰۶ دي ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۲۰:۰۸ - درباره گلمکان
با توجه به اینکه دهستان گلمکان در سرشماری 1385 با افزایش جمعیت به شهر ارتقاء پیدا کرده است شایسته است از این به بعد به عنوان شهر مدنظر قرارگیرد. شهر گلمکان به توجه به محل استقرار در دل رشته کوه بینالود دارای آب و هوای بسیار دلپذیر می باشد . حوزه ابریز گلمکان از دریاچه چشمه سبز شروع و تا خود شهر گلمکان امتداد می یابد . دامنه حوزه ابریز حدود 24 کیلومتر می باشد لذا شایسته بود وزارت نیرو زودتر از
ابوالحسن افضلی
شنبه ۰۵ مرداد ۱۳۸۷ ساعت ۱۱:۵۰:۵۱ - درباره قلعه والي
لطفا در توضیحات عکسها فقط به مشخصات فنی و مهندسی نپردازید و در مورد چگونگی ایجاد و ایجاد کنندگان هم اطلاعات بدهید. با تشکر
اسفندیاری
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۴۰:۴۹ - درباره قلعه چهکندوک
با سلام و خسته نباشید - خوب بود کاش بیشتر در مورد روستاهای اطراف صحبت شود در مورد کارهای کشاورزی دستی و هنری تعداد شهید ها و ...
فاطیما - ی
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۴:۴۳:۳۶
آرشیو اخبار گردشگری
حمایت صنایع دستی از مددجویان برای اشتغال و ایجاد درآمد
به مناسبت روز جهانی موزه و گردشگری مسئولین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت از مددجویان و ایجاد انگیزه برای آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی از ندامتگاه مرکز چوبیندر قزوین بازدید نمودند.
محمد مهدی رضاپور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تبریک روز جهانی موزه و گردشگری آموزش را یکی از راهکارهای مهم در امر هدایت نوجوانان و جوانان دانست و افزود: با هدایت و آموزش درست به افراد میتوان از ضریب خطاهای اجتماعی کاست زیرا توسعه ندامتگاهها و افزایش مددجویان نشانگر ساختار نا مناسب اجتماعی بوده و این جامعه است که آنها را به این سو سوق میدهد که با برنامهریزی مناسب میشود به کاهش مشکلات معضل اجتماعی رسید.
رضاپور اظهار داشت: مددجویان نیازمندترین قشر جامعه هستند که نسبت به افراد دیگر باید از آنها حمایت نموده تا به زندگی اجتماعی بازگردند.
وی همچنین از همراهی و همدلی مسئولین ندامتگاه مرکزی قزوین قدردانی کرد و گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمادگی کامل برای همکاری در حوزههای آموزشی و برگزاری تورهای یک روزه قزوین گردی و... را دارد و امیدواریم با این ارتباط بتوانیم به نتایج خوبی برای دست یابیم.
فتحی رئیس ندامتگاه مرکزی قزوین نیز با اشاره به برنامههای این مجموعه افزود: در این ندامتگاه سعی بر این است تا با شناسایی روحیات مددجویان و ترغیب و ایجاد انگیزه برای شرکت در کلاسهای آموزشی فرصتهای آنها را به بهترین روش پر نماییم.
رئیس ندامتگاه مرکزی قزوین اظهار داشت: چگونگی ارائه مطالب آموزشی، زمان آموزش، پایان دوره و اینکه در بیرون از ندامتگاه چه اتفاقی خواهد افتاد از دغذغههایی است که امیدواریم با فراهم کردن زمینههای مناسب انگیزشی برای آموزش، اهدای گواهی پایان دوره و ایجاد بازار فروش محصولات بتوانیم به این قشر آسیب پذیر کمک نماییم.
حمید رضا قاسمی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین نیز در ادامه به آغاز فعالیتهای آموزشی در ندامتگاه استان پرداخت و گفت: آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی استان در سال 83 آغاز شد و استان قزوین جزو اولین استانهای برگزار کننده این برنامه آموزشی در کشور بود که طی نظر سنجی میزان علاقه افراد به رشتههای مختلف صنایع دستی و هنرهای سنتی بررسی گردید. در این بررسی رشتههایی که سطح اشتغال و میزان درآمد زایی بالایی داشتند مورد استقبال قرار گرفت.
قاسمی اظهار داشت: در دوره جدید آموزشی سعی شد با تنظیم فرمهای جامع مشخصات مددجو، مدت زمان اقامت در ندامتگاه، امکان عفو و میزان علاقمندی فرد برای آموزش صنایع دستی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفته تا بر اساس این اطلاعات بتوانیم بهترین روش آموزشی را داشته باشیم و به عملکرد مثبتی در سطح گسترده برسیم.
گفتنی است: برگزاری تور یک روزه قزوین گردی برای مددجویان، اختصاص غرفه فروش محصولات در بازارچه صنایع دستی، اعطای گواهی نامه پایان دوره به مددجو، ساماندهی آموزش بند نسوان، استاندارد سازی آموزش از برنامههای مصوب در این نشست بود.
29 اردیبهشت 1388
منبع خبر :
IranPedia