مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره امامزاده شیخ شبان
پیشنهاد میکنم از پایگاه اطلاع رسانی ایرانیان برای شناساندن این سایت استفاده کنید YAOO.IR
SOSAN
جمعه ۱۲ تير ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۱۳:۵۳ - درباره غار قلعه کرد
با تشکر
نیکنام
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۳:۴۸ - درباره قلعه پنج برار مورموری(قلعه تاجمیر)
قلعه تاجمیر چه صیغه ای است. نشنیدم
رضا
پنجشنبه ۰۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۴:۴۱ - درباره تالاب چغاخور
چغاخور مایه ی افتخار بختیاری
moradian
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۴۵:۰۷ - درباره روستای مدوار
روستای زیبایی است البته که من فقط عکساشودیدم مردمشم آدمای بسیارخوب وباشخصیتی هستندامیدوارم بتونم تواین تعطیلات به مدوارهم بروم
yas
دوشنبه ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۳۴:۳۵ - درباره کلیسای رفیع
لطفا ادرس دقیق بدید
پرهام
دوشنبه ۰۸ دي ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۷:۱۵ - درباره بقعه مشهد اردهال
مشهداردهال- کربلای ایران و وجود سردابه ای مقدس که اجساد شهدای حضرت در آن قراردارد و حضرت آیت اله مرعشی نجفی نیز از آن بازدید داشته که بدنها تازه و سالم مانده اند. حتما به زیارت بروید.....
سعید
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۴۳:۳۶ - درباره درياچه اوان
با سلام من از دوران کودکی کنار دریاچه بزرگ شدم تمام خاطرات زیبای من اونجا شکل گرفت. اما متاسفانه امروز با حظور گردشگر ها که هیچی از محیط زیست نمی دونن محیط دریاچه هر رزو بد تر از دیروزه و بعضی مواقع حتی نمی تونی از کنارش رد بشی کاش هیچ وقت اینقدر شهرت پیدا نمی کرد تا نابود بشه!
ناصری
جمعه ۲۹ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۷:۱۸ - درباره كندوان
عالی
فرهاداماده
سه شنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۱۵:۳۴ - درباره مسجد جامع ارومیه
مسجدی با الحاقات و تخریبات زیاد و گاهی مرمتهای ناقص و کم دقت و الحاقاتی به صحن بی ربط که نمی دانم با کدام اصول مرمتی احداث شده اند و با تاریخ ناقص ؟
رحیم عسگری
يكشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۸ ساعت ۲۰:۲۴:۰۹ - درباره روستاي نايه
بنام خدا به خاطر علاقه وافر به زادگاهم شرح مختصری از آن جهت علاقمندان و دوستداران آن دیار بیان میدارم : 1 _ از نظر آب وهوا زمستان بسیار سرد و تابستان خنک و دلپذیر دارد 2 _ محصولات اصلی آن گیلاس و گردو و سایر محصولات آن زردآلو - آلبالو - سیب- قیسی - آلوسفید-و ... همچنین یکی از بهترین محصولات سنتی آن جوزقند میباشد 3 - دارای دامداری مختصر و صرفا جهت رفع نیاز اهالی میباشد روغن حیوانی تولید شده در
امیر محبی
يكشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۴:۰۷:۱۴ - درباره بقعه خواهر امام
لطفا اطلاعات كاملتري راجع به اين بقعه متبركه داخل سايت قرار دهيد
ميثم
چهارشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۴۵:۴۲ - درباره عمارت ملک
عمارت خیلی قشنگیه معماریش هم عالیه فقط حیف که الان تبدیل شده به خرابه وهرچی فقیر وکلی هست اونو گرفته وتوش زندگی میکنه
حانیه کلهر
يكشنبه ۰۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۶:۱۴ - درباره تپه علیشار
من بچه علیشارم. وقت کردین حتما از دهات ما بازدید کنید.
علیرضا شیخلر
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۲۰:۳۱:۰۵ - درباره چشمه آب سرخ فریزهند
مهريه دختران روستايى در فهرست آثار ملى در بيرون شهر نيز ديدنى كم نيست. هر كدام از روستاهايى كه سينه ستبر كوه را به آغوش كوير پيوند داده اند عجايب و غرايبى براى خود دارند. ابيانه، نه سرآمد روستاهاى نطنز، كه شهره ترين آن هاست. پيش از همه بايد از روستاى خوش آب و هواى طرق (بر وزن برق) نام برد كه قلعه كهنسالش از دوره اشكانى تا اواخر دوره قاجار محل سكونت مردم روستا بود و جان و مالشان را از گزن
پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۳۲:۳۷ - درباره محله قدیم آلاشت
عااااااششششقققششششمممممم
فا
چهارشنبه ۱۰ دي ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۱۰:۲۹ - درباره آبگرم ایستی سو
باسلام اینجانب به همراه خانواده در تاریخ1394/11/11از این آبگرم دیدن کردیم این آبگرم از روستایی به همین نام میگذرد با مردمی مهربان و خونگرم که مارا شرمنده کردند و دارای دو حوضچه میباشد مردانه و زنانه و دیوار کشی شده با تشکر فراوان از مردم خونگرم روستای آبگرم من خودم اهل قم هستم
علی تلخابی
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ - درباره قلعه بردوک
اطلاع رساني كافي در خصوص اين مكان صورت نگرفته و بنده اولين بار بود كه ديدم در ضمن اين عسرو هم بري اروميه و هم براي مياندوآب در سايتتون ثبت كردين كه بهتره اصلاح بشه ممنون.
حامد
سه شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۴:۰۹:۲۱ - درباره پل کلهرت-ممولان
خیلی بنای تاریخی زیبایی است.
مجتبی شاکرمی
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۳۵:۰۶ - درباره دبيرستان البرز
خوبه معلماش خوبن
من
دوشنبه ۲۵ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۱۱:۲۷
آرشیو اخبار گردشگری
كارگاه آموزشي استاندارد سازي در هتل ها برگزار شد
كارگاه استاندارد سازي در هتل ها روزهاي 23 و 24 تير ماه در مشهد برگزار شد . به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در اين كارگاه آموزشي كه از سوي اداره كل استانداردسازي و مراكز خدمات گردشگري كشور و جهت فراهم كردن امكانات لازم جهت انجام استاندارد سازي واحدهاي اقامتي برگزار شد جمعي از متخصصان صنعت هتلداري شركت كردند .
بنابراين گزارش در اين كارگاه ، اكبر فرهيخته مدير كل دفتر استاندارد سازي و مركز خدمات گردشگري با اشاره به اين كه خراسان رضوي علاوه بر وجود بارگاه ملكوتي حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) در آن در حال صنعتي شدن گردشگري است لذا ، اين حركت را از خراسان رضوي شروع كرديم و آغاز استاندارد سازي هتل هاي كشور براي اولين بار از مشهد آغاز شده است .
وي ضمن تاكيد بر اين كه به دستور رياست عاليه سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري ، استاندارد سازي هتل ها در سال جاري بصورت اجباري دنبال مي شود تاكيد كرد ، ايجاد بستر مناسب براي تاسيسات گردشگري در جهت بالا بردن خدمات كيفي ويژه گردشگران ، ارائه سرويس بالاتر به مسافرين ، ارائه شاخص هاي مورد نياز براي ارزيابي و استانداردسازي از اهداف اجرايي اين طرح مي باشد ، وي همچنين استفاده از توان كارشناسي بخش خصوصي براي بالا بردن سطح كيفي ، واگذاري و تمركز زدايي از بخش دولتي به خصوصي و تلاش براي كوچك سازي بدنه دولت را از ديگر اهداف عاليه پروسه استاندارد سازي در كشور دانست .
فرهيخته همچنين ايجاد وحدت رويه بين كارشناسان سازمان و كمك به گردشگران داخلي و خارجي كه بتواند با انتخاب واحد اقامتي نياز خويش را برطرف كند از ديگر اهداف اجرايي اين طرح دانست و گفت : در اين كارگاه آموزشي ، شركت كنندگان با مفاهيم كلي عامل تطبيق استاندارد ها ، عوامل ارزيابي و غيره آشنا شده و در پايان دوره به چهارصد سئوال اساسي پاسخ خواهند گفت .
شايان ذكر است در آئين افتتاميه اين كارگاه آموزشي سيد مسعود منتجبي معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي چهار محور تجهيزات ، معماري و ساختمان ، آموزش نيروي انساني و ايمني و بهداشت را موضوعات ارائه شده در اين كارگاه آموزشي اعلام و تاكيد كرد : در پايان به شركت كنندگان گواهينامه دوره مميزي استاندارد سازي هتل اهدا خواهد گرديد .
وي افزود : پس از پايان كارگاه آموزشي مذكور ، براي اولين بار در كشور كار تطبيق استانداردهاي هتل ها بر اساس استاندارد كيفيت خدمات رسماً از مشهد مقدس آغاز گرديد و در طي يك دوره كليه هتل هاي خراسان رضوي مورد بازديد ، ارزيابي و تطبيق استانداردهاي تجهيزاتي و آموزشي قرار خواهند گرفت .
26 تیر 1387
منبع خبر :
IranPedia