مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره بقعه سلطانی
پایتخت تشیع واقعی و عرفان اسلامی
h
يكشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۰۸:۳۶:۴۹ - درباره قریه العرب
سلام قریت العرب بهشت گم شده است هیچ کس قدر اونجا را نمی داند
رسول شمس الدین سعید
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۵:۱۱ - درباره امامزاده کمال ضیاء آباد
ما از ارادثمندان واقعی این امامزاده واجب التعظیم هستیم ایشان دارای کرامات متعدد هستند زیارت این بزرگوار را به همه توصیه میکنم محمد بهبودی وکیل دادگستری
محمدبهبودی
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۴۶:۴۶ - درباره پل قلعه جوق
پل فوق اخیرا ریزش کرده در حالی که با اندک هزینه ای می شد که آن را برای سالهای سال پا برجا نگه داشت هرچند که الان هم دیر نیست 0 !!!
هاشم محمدی
سه شنبه ۰۳ دي ۱۳۸۷ ساعت ۲۰:۰۹:۲۵ - درباره چشمه قوتورسو
با سلام و خسته نباشید اطلاعاتتان درخور توجه است ولی جامع و کامل نیست مثلا در مورد خواص آبگرم صحبتی به میان نیامده و روستایی به لاهرود که ازش گفتین بیش از 18 سال است که به شهر تبدیل شده و آینده ای نزدیک تبدیل به شهرستان خواهد شد،لطفا اصلاح بفرمایید.
محسن اسمعلی
دوشنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۳:۲۹ - درباره دره آبغد
آبغد بعد از فردوسی چه ربطی داره به چناران؟
محمد حمیدی راد
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۳:۳۰ - درباره قلعه بردوك
طی 4سال پیش گروهی به نام میراث فرهنگی جهت بازسازی به این قلعه آمده بودند آیاواقعاازاداره بودند پس چرا بازسازی نشد
دلاشوب
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۴:۵۸ - درباره قلعه ایزدخواست
درودبرایران وقتی آنجابرویداگرملی گراباشیدوبه تاریخ ایران اهمیت بدهیدبه گریه می افتیدکه دراین کشورچیزی که ارزش نداردهویت ایرانی است ودوباره به گریه می افتیدشایدصدمترهم نباشدکه چنان خرج های الکی واسراف کرده اندبرای چشم هم چشمی برای مساجدی که منارهایشان ازدورپیداهست وفقط برای ختم مردگان بناشده است آن هم یک ختم.
ش.پ
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۰۹:۳۰ - درباره قلعه کنگلو
عالی
یاسر رهنما
پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۱۴:۴۸ - درباره روستاي وشنوه
سلام وشنوه روستاي خيلي خوبي بوده متاسفانه طي چند سال اخير بدليل بي توجهي مسولين نه اب دارد نه گاز كشي كردن نه جاده مناسبي دارد در حالي كه تمام روستاهاي اطراف گاز كشي شده ولي وقتي نوبت به وشنوه رسيد تقصير رو گردن هم ديگه مياندازند اميدوارم نوشتن اين مطالب تاثيري هم داشته باشد
جواد رحيمي
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۵۶:۱۰ - درباره غارآب کناری
غار خوببیه ولی اصلا شبیه غار علیصدر همدان نیست
ابوالفضل هادیزاده سهی
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۲:۰۷:۲۸ - درباره دریاچه تار دماوند
جای خیلی معرکه است با ماشین شاسی بلند برید بهتره ولی پراید هم کنار دریاچه تار دیده میشود شنا داخل آب خنک اونجا حال میده
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۲۰:۲۲ - درباره ييلاق گليان و استخري
بهشته-هیچ جایی پیدا نخواهد شد
لیلایی
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۷:۲۹ - درباره مقبره كمال خجندي
نام محل قرارگرفتن این بنا در محله بیلانکوه است که اشتباها ولیانکوی نوشته شده است
رحمان غفاریان قهوه چی
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۲۲:۰۰:۲۷ - درباره روستاي وشنوه
روستای وشنوه یکی ازروستاهای زیبا وبکر در استان قم میباشد که متاسفانه تاکنون هیچکس آنچنان که باید این روستارا معرفی ننموده وتصاویر زیبای چهار فصل آنرا بنمایش نگذارده . این روستا به عنوان روستای نمونه هدف گردشگری استان قم توسط هیئت دولت مصوب گردیده .. دیدن این روستا برای طبیعت گردان ودوستداران هوای پاک و پر جاذبه ارزشمند است .
محمد حسین ناظمی زاده
چهارشنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۳۵:۴۴ - درباره امامزاده علاءالدین (ع)
بسیار جای دوست داشتنی و باصفاییه
بهاره داودی
جمعه ۰۹ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۹:۴۰ - درباره چشمه ازناو
Sharp thniknig! Thanks for the answer.
Shivalika
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۰۱:۱۸ - درباره حمام پیر زرگر اردبیل
Suproeir thinking demonstrated above. Thanks!
Attacker
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۸:۴۲ - درباره منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ
واقعا طبیعتش زیباست ولی اگه اونو نابود نکنن . چون که الان در حل نابودیه مسئولنم هیچ توجهی نمیکنن
سعید
جمعه ۱۳ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۲۴:۵۷ - درباره روستای قطب آباد
با سلام خدمت مدیر محترم این وب سایت "قطب آباد" از سال 1370 دارای شهرداری می باشد و در اصل یک مدینه فاضله ای است که با هدایت قطب الدین شیرازی در قرن نهم ساخته شده است یعنی قطب الدین" ناکجا آباد" افلاطون و مدینه فاضله فارابی را عینیت بخشیده است و زمانی که بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا وجود نداشته این شهر، شهر آرمانی بوده است . با تشکر، برای کسب اطلاعات بیشتر به www.gotbadin.blogfa.com سری
یک شهروند قطب آبادی
سه شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۱۷:۴۱
آرشیو اخبار گردشگری
آموزش بهداشت حرفهای در کارگاه های صنایع دستی استان قزوین
به منظور ارتقای سطح آگاهی از بهداشت حرفه ای و ایمنی هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی معاونت صنایع دستی استان قزوین کارگاه آموزش یکروزه بهداشت حرفهای با حضور رئیس بازرسی اداره کار و امور اجتماعی و مسئول بهداشت حرفهای و صنعتگران و هنرمندان در قزوین برگزاری کرد.
حمید رضا قاسمی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با اعلام این خبر گفت: کارگاه آموزش چهار ساعته بهداشت حرفهای با هدف فرهنگ سازی وافزایش ضریب ایمنی محیط کار برای صنعتگران صنایع دستی تشکیل شد.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این کارگاه آموزشی اظهار داشت: ایمنی و آرامش در محیط کار به خصوص در محیط کاری که احتمال خطر در آن بالاست شرایط ویژهای را میطلبد که میزان آگاهی و شناخت افراد در کاهش آن بسیار نقش داشته و استفاده از وسایل ایمنی در کار و آشنایی با آن از ضروریات کارگاههای تولید صنایع دستی است که امیدواریم با همکاری و همراهی دستگاههای متولی این امر از قبیل دانشگاه علوم پزشکی استان، اداره کل کارو امور اجتماعی قزوین بتوانیم هنرمندان و صنعتگران را با مزایای استفاده مناسب از تجهیزات ایمنی آشنا نموده و از خطرات احتمالی محیط های تولید صنایع دستی کم نماییم.
قاسمی با اشاره به ایمن سازی محیط کار برای صنعتگران افزود: آموزش یکی از راهکارهای فرهنگ سازی و استفاده بهینه از امکانات و خدمت گرفتن از آنها برای منابع انسانی است که با برنامه ریزی و دور اندیشی میتوان از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود به نحو شایسته بهرهمند شد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین نحوه استفاده از ابزارو وسایل ایمنی را یکی از مشکلات این هنرـ صنعت خواند و گفت: با توجه به سختی کار و خطر آفرین بودن تجهیزات کارگاهی در کارگاههای صنایع دستی باید طریقه به کارگیری صحیح ابزار و وسایل ایمنی در زمان کار را به صنعتگران و هنرمندان آموزش داده و فرهنگ استفاده با رغبت از این تجهیزات را نهادینه کرد.
حمید رضا قاسمی استاندارد کردن رشتههای صنایع دستی، تدوین استانداردهای بهداشتی و تشکیل کمیته بهداشت حرفهای را از برنامه های دیگر این معاونت خواند و افزود: با رشد و توسعه صنایع دستی و هنرهای سنتی و افزایش کارگاههای تولید ضرورت استاندارد کردن رشتههای صنایع دستی و تشکیل کمیته بهداشت حرفهای بسیار احساس میشود که امیدواریم بتوانیم با همکاری اداره کار و امور اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی برنامههای مناسبی برای بالا بردن شرایط محیط کار را فراهم نماییم.
روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين
10 خرداد 1389
منبع خبر :
IranPedia