مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه بردوك
قلعه بردوک متعلق به نیاکان بیگ زاده های صومای می باشد
آرام اشرفی
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۱۹:۵۲ - درباره موزه رشت
خیلی بد بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تینا
جمعه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۲:۴۶:۳۵ - درباره قلعه بردوك
قلعه بردوک متعلق به نیاکان بیگ زاده های صومای می باشد
آرام اشرفی
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۱۹:۵۲ - درباره کاخ باغچه جوق
چرا هرم جلو کاخ سیزده تا سوراخ داره (فراماسونری)
بتون سخت
يكشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۲:۳۲:۴۱ - درباره قه لاهجیر (قلعه هژیر)
با سلام من يك بار مسير كوه قله هژير رو طي كردم مسيري كه بسيار زيبا و ديدني است
حميد
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۱:۵۸ - درباره آبشار چهارده
در نوع خودش بی نظیره
آدینه وحیدنیا
يكشنبه ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۵۵:۳۷ - درباره قلعه جونقان
حیف که عکسی نیست.نوشته به تنهایی کافی نیست.
رودابه
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۳۲:۱۸ - درباره بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی
سلام من درعید93به همراه خانواده ام به بقعه شیخ صفی رفتیم متاثر شدم ازضعف مدیریت میراث فرهنگی اسثان.مثلانداشتن پارکینگ(که درروزبرفی ماشینم گیر کرددربرف وسرخوردرفت خوردبه ماشین دیگر)بالا بودن نرخ بلیط .تمیزوپارونکردن محوطه وروی قبور ومعلوم نشدن دست نوشته روی قبر.نداشتن محل مناسب برای کفشها.مسلط نبودن به کارشناسان به زبان فارسی.وعدم نظارت قیمتهادربازارشیخ صفی(مثلاحلواسیاه قیمت زده5000
فرشید کریمی حصاری
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۳:۲۴ - درباره آرامگاه امام احمد غزالی-مسجد حیدریه
شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسجد حیدریه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسجد احمدیه درسته.احمد غزالی در مسجد احمدیه مدفون هستن.
شهرام
پنجشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۰۳:۵۴ - درباره امامزاده علي الصالح
سلام احتراما نام امامزاده سید منصور ابوالحسن (ع) آبدانان ابن زید ابن امام حسن مجتبی که به تایید مراجه عظام مرحوم ایت اله بروجردی رحمت الله علیه رسیده است در فهرست امامزادگان استان ایلام شهرستان آبدانان قرار دهید بنا دوره اسلامی 25 کیلومتر آبدانان واقع در قدح منصور ابن حسن ابن زید ابن امام حسن مجتبی (ع)
غفور نقی زاده
دوشنبه ۰۴ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۰۶:۳۶ - درباره روستای ساروق
بسیار خوب
ابوالقاسم فرد کریمیان
پنجشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۴۱:۵۲ - درباره آرامگاه امیر لالپا
من خیلی وقتا اونجا بودم ( موگرمون ) ولی چیزی در این باره نشنیدم و شاید اصلا تبلیغی در باره اون نشده . من که بزرگ شده اونجام نشنیدم چه برسه به بقیه . اگر کسی اهمیتی میده تبلیغ کنید واسش . مرسی
نوید پورمحمدی
پنجشنبه ۰۲ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۳۶:۴۸ - درباره عمارت عالی قاپو
چرادرباره ی عمارت عالی قاپوی اصفهان مطلبی موجودنیست.
رضوان
شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۱۵:۴۴ - درباره تالاب عمارت
دوست گرامی، سرکار خانم بهراد، پیداکردن اطلاعات درخواستی شما برای آدرس دقیق این تالاب، موجب شد تا تحقیقات زیادی در این زمینه صورت گیرد که حاصل آن در متن قرار گرفته است. تقدیم به شما و تمام کاربران عزیز سایت.
سایت جامع گردشگری ایران
شنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۴۸:۰۸ - درباره کاخ سلطنت آباد
بسيار زيبا
نرگس حبيبي
يكشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۷:۴۱ - درباره غار زينه گان
بسیار قشنگ بود
جمعه ۰۵ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۳۸:۴۵ - درباره مقبره در شيخ
ببخشيدآدرس مقبره: نهاوند خيابان معلم كوي شيخ
غلامرضا مقدري
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۳:۴۸ - درباره چشمه رازی
آّب چشمه برای درمان جوش های صورت حرف نداره
مسعود رودابه
پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۳۹:۱۵ - درباره سراب نیلوفر
سراب عالی است من خودم اهل انجام
طاها
پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۰:۵۸
درباره خليل سمائي جابلو
حمیده اسدی
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۱۶:۱۱:۱۴
آرشیو اخبار گردشگری
صنایع دستی بومی بخش الموت غربی- استان قزوین شناسایی و مستند نگاری شد
به منظور شناسايي صنايع دستي بومی و ارزشمند که ریشه در نحوه زندگی افراد مناطق مختلف دارد صنایع دستی بومی بخش الموت غربی در استان قزوین در طرح شناسایی و مستند نگاری قرار گرفت.
حمید رضا قاسمی معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ميراث فرهنگي صنایع دستی و گردشگری استان قزوين با اعلام این خبر گفت: هدف از پیمایش میدانی در راستای تدوین طرح جامع مستند نگاری صنایع دستی مناطق مختلف استان و به دست آوردن جوانب متنوع فرهنگی همچون آداب و رسوم، آیین های محلی نواحی، تحلیل و بررسی ارتباطات موجود بین این موضوعات، تجزیه و تحلیل های علمی از جمله مردم شناسی و شناخت پیوندها در برهه های تاریخی و روند تاثیر گذاری و تاثر پذیری تحولات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، شکل گیری زندگی مردم در روستاها و... بوده که برای نگهداری و احیا اصول فرهنگی انجام شده است.
قاسمی هدف دیگر از این طرح را بهره مندی از دستاورد های گذشته در جهت رفع نیاز های امروزی جامعه دانست و افزود: برای رسیدن به فرهنگ غنی و رشد روز افزون آن مبتنی بر اصالت ها و رفع معضل اشتغال و مشکلات ناشی از آن باید برنامه¬های منسجم و تاثیر گذاری که بتواند پیوندی میان نسل های گذشته، آینده برقرار کند ایجاد نماییم.
وی همچنین راهکار اجرایی نمودن این برنامه ها را اینگونه بیان کرد: ما می توانیم با استفاده از تجربیات زمان و انطباق آن به مسائل روز و بکارگیری آنها با فرهنگ و تمدن مردمی که بسیار ارزشمند زیسته و تکامل یافته اند زمینه فرهنگی را برای رشد بدون آسیب فراهم سازیم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ميراث فرهنگي صنایع دستی و گردشگری استان قزوين با اشاره به طرح مستند نگاری گقت: بر اساس مستند نگاري ها که در بخش الموت غربی از توابع شهرستان قزوین صنايع دستي بومی و اصیلی همچون گليم بافي، جاجيم بافي، بافتني هاي سنتي، حصير بافي، تنگ بافي ( نوعي ريسمان) و صنايع دستي چوبي در اين منطقه همراه با موضوعات مرتبط فرهنگی و اجتماعی این بخش که برگرفته از تاریخ پویا زندگی افراد در روستاهاست شناسايي شده و نمونه¬هاي فراواني از درودگري سنتي به شكل درب و پنجره هاي مشبك و تزيينات معماري مستند گردیده که می تواند با معرفی و احیای آن به رونق اقتصادی منطقه و جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک نماید.
قاسمی انجام مطالعات میدانی بر روی دست بافته های این بخش را نمایانگر فرهنگ صرفه جویی و حس تنوع طلبی و ارتباط منطقی طبیعت موجود روستا ها دانست و اظهار داشت: دست ساخته ها و بافته های این منطقه حاکی از میزان اهمیت فرهنگ خود کفایی برگرفته از ریشه های استوار فرهنگی¬مان است و بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که نقوش این منطقه خاص همجا بودن و شیوه بافت هم به گونه¬ای است كه به نظر مي رسد روي آنها با نخ و سوزن نقوشي دوخته شده که نشانگر خلاقیت و نوآوری زمان خود می باشد که در طی زمان دستخوش تغییرات شده و به اصطلاح به روز گردیده است.
وی با اشاره به آیین های این بخش تصریح کرد: در طی شناسایی و مستند نگاری در برخی از روستا های این بخش شاهد آيين¬هاي سنتي و قديمي مانند طالع بيني و طب گياهي بوديم که در نوع خود جالب توجه می باشد و اميدریم بتوانيم با جمع آوری ، بررسی و تدوین برنامه¬ها راهکارهای مناسبی جهت آموزش مجدد این رشته هاي بومي و... انجام دهیم تا در حفظ اصالت ها و احیا فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی و انتقال به نسل آینده گام موثری برداریم.
شایان ذکر است: الموت بخش وسیعی از شمال شرقی استان قزوین است که در قالب دو بخش الموت شرقی به مرکزیت شهر معلم کلایه و الموت غربی به مرکزیت رازمیان در دامنه کوه های سر به فلک کشیده البرز مرکزی و حاشیه دره بزرگ شاهرود واقع شده و همواره به لحاظ تاریخ، طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم مورد توجه پژوهندگان و جهانگردان بوده است.
روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين
20 مهر 1389
منبع خبر :
IranPedia