مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره آبشار جوزک
لطفا درمورد این آبشارها مثله همین آبشار جوزک اطلاعات کمی درمورد پذیرش مسافران و یاسطح امکاناتش ویا اینکه مکانی برای استراحت هست یا نه ،بدین.ممنون از سایت خوبتون.موفق باشید.
قاصدک کیانی
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۸:۴۸ - درباره روستای دودهک
باسلا م باتشکر از زحمات شما حیف که دیر به داد آثار باستانی رسیدند کاش می شد پل شاه عباسی دوباره ترمیم میشد
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۵:۴۸ - درباره پل خشتی لنگرود
در برخی منابع، قدمت پل به دوره ی سلجوقی نسبت داده شده است.مصالح این پل از خشت و ساروج تهیه شده و برجسته ترین آثار تاریخی شهر است که هم اکنون نیز مورد استفاده عابر پیاده قرار می گیرد و دو منطقه بازار و گلشن لنگرود را به هم متصل می کند.
محمد
يكشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۶:۳۸ - درباره چشمه محمد رسول الله
شهرستان اقلید یک بهششت کوچوله که من عاشقشم
محم
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۱۶:۲۱ - درباره مشهد میر بزرگ (مرعشی )
Good points all around. Truly apeprcaited.
Danilolmiranda
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۴:۵۹ - درباره روستاي اشكذر
اصلا جای قشنگی نیست یه جای خسته کننده که اصلا زمان توش نمی کذره مردمش هم اصلا فرهنگ بالایی نداره مثل بیابابون برهوت لم یزرع کسی که از شهر بزرگی بره اونجا تو ذوقش می خوره جای جالبی نیست مخصوصا ایستگاه قطارش که خیلی وحشتناک ترسناک کلا چیز خاصی نداره
یگانه بهرامه
يكشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۵:۴۸ - درباره تالاب كردخورد ( آقگل )
ممنون از اطلاعاتتون
رحیمی
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۵۸:۰۶ - درباره گلمکان
گلمکان واقعا جای بسیاز زیبا و دیدنی با مردمانی با فرهنگ و سابقه تاریخی طولانی می باشد.
ابوالحسن افضلی
جمعه ۲۷ دي ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۱:۱۱ - درباره درياچه مارميشلو
مارفتیم 25 کیلومتری به دریاچه پلیس ماراترساند وگفت این منطقه بسیار خطرناک است وافراد قاچاقچی وفوقالعاده وحشی درآن زیاداست
جمعه ۰۸ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۱۲:۳۳ - درباره معبد آناهیتا
درود بر هنر ایرانی و سپاس از شما برای زنده نگه داشتن فرهنگ ایرانی
فرزانه کارگر
دوشنبه ۰۸ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۹:۵۷ - درباره معبد آناهیتا
با عرض سلام، با تشکر از زحمات شما در این سایت بسیار عالی و خوب از شما خواهشمندم در مورد اطلاعات مربوط به هتل ها و آژانسها و رستورانها زودتر اقدام کنید.
ناهید گلکار
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۴۴:۴۹ - درباره درباره ملاير
ملایر شهری بسیار زیبا و تمیز!پارک سیفیه یادتون رفته بگین!
hossein gholami
جمعه ۱۳ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۱۷:۵۲ - درباره آتشكده صميكان
اطلاعات ارائه شده کامل نیست جزابتر این بود که محتوا کامل تر و همراه با تصویر باشد
صدیقه غریبی
جمعه ۱۳ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۴۰:۵۴ - درباره قلعه بردوك
این قلعه درچه سالی کدوم پادشاهان برآن حکومت کردند
دلاشوب
يكشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۷:۱۰ - درباره گلمکان
'گلمکان شهر عشق است ومیگذر رهررهگذر ی از ان..برای وصل یار...
روح اله گلمکانی
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۰۵:۲۲ - درباره روستای سرآبله
سلام لطفا منبع این مطلب را معرفی کنید
مسعود
چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۷:۳۳ - درباره قلعه الویر
بي نظير بود
حميد رضا حجت
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۴۷:۰۶ - درباره سرآب پنجعلی
سراب مذكور جزء روستاي حصار مي باشد ودركناررودخانه قره چاي قرار دارد كه نام قديم آن علي آباد بوده است وتوسط عزت الله خان بيات به همراه يك بيمارستان وهنرستان كشاورزي وقف گرديده است.
محمود احمدي
يكشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۲۱:۱۰ - درباره سازه های آبی شوشتر
فوق العادس واقعا زیباست
فاطمه
سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۳۶:۱۴
آرشیو اخبار گردشگری
شيوه نامه اجرايي نظارت در بخش زائرسراهاي دولتي تدوين مي شود
رييس اداره نظارت بر تاسيسات گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري گفت : تهيه و تدوين شيوههاي اجرايي نظارت بر زائرسراهاي دولتي بدون حضور بخش خصوصي امکان پذيرنيست .
به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ، رسول فلاحت، دبير طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري کشور در نخستين جلسه کميته کارشناسي ساماندهي زائرسراها و مراکز اقامتي دولتي در هتل پارس مشهد با بيان اين مطلب افزود : به عنوان يک نو آوري در سال 87 طرح ملي ساماندهي زائر سراها و اماکن اقامتي را به عنوان يکي از سياست هاي اجرايي خود قرار داده و اين طرح را آغاز کرده ايم.
رسول فلاحت افزود : در حوزه گردشگري داخلي پس از ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري در استان هايي که زائرپذير هستند با توجه به تعداد تخت و اتاق هايي که در اين استان ها وجود دارد ساماندهي آنها را انجام ميدهيم.
وي تصريح کرد: در نظر داريم در جهت توسعه گردشگري پايدار از تمام ظرفيت هاي اتاق و تخت در کشور استفاده کنيم .
فلاحت يادآور شد : اقدام ديگر در حوزه گردشگري داخلي در سال 86 و اوايل 87 بحث ساماندهي و تدوين آئيننامه اجرايي تمامي مراکز اقامتي دولتي در ساحل خزر بود و شناسايي و ساماندهي مراکز اقامتي دولتي را آغاز کرديم .
دبير طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري کشور افزود : ساماندهي مراکز اقامتي دولتي اتفاق جديدي در حوزه گردشگري داخلي بوده است و اين طرح را را به صورت آزمايشي در سه استان خراسان رضوي ، فارس و قم آغاز کرديم.
وي اضافه کرد : در استان خراسان رضوي در حدود 25 هزار تخت در زائرسراهاي دستگاه هاي دولتي وجود دارد و براي ضابطهمند کردن اين موارد بايد نسيت به ساماندهي اقدام کرد.
3 خرداد 1387
منبع خبر :
IranPedia









