مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره روستای مدوار
واقع در استان يزد - شهر مهريز علاوه بر منطقه شاه نشين كه شامل تفرجگاه و چشمه و آثار باستاني متعلق به دوره اشكانيان است، آبشار برفكوهه نيز از جاذبه هاي ديدني آن مي باشد. همچنين دره هاي ييلاقي مسكل، لاانار، حسنگري كوچك و بزرگ و هفتادون هم براي كوهنوردان و صخره نوردان بسيار جذاب است. انواع توت، انار و بادام مهمترين محصولات درختي آن به شمار مي آيد.
محمد
شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۳:۳۷:۴۰ - درباره سرچشمه
واقعا جای قشنگیه بهشت گمشده ی ایران زمینه
محمد جواد عادل
شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۵:۱۷ - درباره کوه هوار برزه
ادرش دقیق در مورد کوهها اعلام فرمائید نه مختصر از دیگر سایتها کپی نموده اید
يكشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۵۲:۰۷ - درباره خانه بهروزی
بسيار عالى بود.با تشكر فراوان
ممد يخه ارو
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۰۰:۴۴ - درباره گلمکان
منطقه گلمكان يكي از مناطقي كه لازم است مسئولين امر توجه ويژه اي به آن داشته باشند چراكه با توجه به ييلاقي بودن منطقه ، امكان جذب سرمايه در زمينه گردشگري و كشاورزي ،وسعت قابل توجه حوزه آبريز آن ، استقرار در دل رشته كوه بينالود و جوانان مستعد مي توان زمينه گسترش و اشتغال را براي جوانان به ارمغان آورد. تا امكان بازگشت جواناني كه جهت اشتغال به شهر مراجعه ميكنند ميسر گردد.اين موضوع فقط با كم
ابوالحسن افضلي
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۴۱:۰۰ - درباره خانه بهروزی
واقعا خونه ی قشنگ و زیبایی بود من که دو بار بازدید کردم و کلی لذت بردم خصوصا سماور زغالی..اش رشته....موسیقی سنتی عالی بود
محبوبه برزگر
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۳۶:۳۸ - درباره بازار امام رضا(ع)
تاریخ ساخت وتاریخچه بازارثبت نشده است.توضیحات فضای بازدیدکافی نیست
تفریحی
يكشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۷:۳۸ - درباره شیرقلعه شهمیرزاد
جای دیدنی و زیباییست ولی برای دیدنش احتیاج به کمی کوه نوردی دارد اما مهم تر از شیر قلعه خود شهر شهمیرزاد است که به واسطه هوای خوب و باغ های سرسبز و محله ((سرچشمه)) بسیار دیدنی است
پیمان
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۴۱:۲۰ - درباره قلعه بلده
مکان خیلی زیبای است
امیر
سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۰۵:۲۶ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
عالی است
بانو
جمعه ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۰۹:۳۹ - درباره طرقبه
kharab ast chon ke darya nadarad
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۰۰:۲۳ - درباره موزه تاریخ چای ایران
با سلام و احترام، لطفاً امكان كپي از مطالب بر روي Word داده شود
محسن معتمدي
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۴۹:۴۳ - درباره تپه باستاني هگمتانه
خوب بود.
سمانه مردانه
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۱:۵۷ - درباره چشمه محمد رسول الله
سلام اگه امکان داره اطلاعات و عکس بیشتری از این پروژه نمایش بدین
صفری
شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷ ساعت ۱۱:۵۵:۰۸ - درباره مدرسه شاپور
این دبیرستان درابتدای خیابان آزادگان قرارداردکه به هیچ عنوان درمسیرجاده رشت به انزلی نبوده بلکه برعکس درابتدای مسیر تهران میباشد.
ابراهیم جعفری خواه
سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۰۹:۴۴ - درباره حسینیه امینی ها
با سلام، حسينيه امينيها رو من بعد از 15 سال كه در قزوين رفت و آمد داشتم ديروز بازديد كردم. بسيار جاي زيبا و ديدني است. اين اماكن آرامشي داره كه نميتونم اون رو توصيف كنم. اين آرامش رو وقتي كه در اون مكان حضور داري متوجه مي شوي. در پس تمام ديوارها و درهاي زيبا و گچ بريهاي جذاب آن يك نوع زيبايي است كه نميتوان آن را به زبان آورد. بسيار زيبا بود و من بسيار لذت بردم.
مهرافروز فراكيش
دوشنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۰:۲۰ - درباره برج اوچ گنبد خان
خیلی زیبا ومردم مهمان نوازی داردحتمی بازدیدکنید
کاظمی
يكشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۵:۳۳:۳۵ - درباره آرامگاه سیبویه
با سلام و تشکر از سایت خوبتان می خواستم به گویم که ارامگاه سیبویه در شیراز است
علی شاهچراغیان
شنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۵۹:۵۸ - درباره چشمه آب شور لاکان
That's the thnkiing of a creative mind
Emmly
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۱۵:۰۹ - درباره میل گنبد قابوس
این بنای باشکوه در واقع با تمام بزرگی کاملا گمنام مانده. کاش کمی هم به یاد عظمت ایران عزیز بیفتیم.
محسن ابوالحسنی
پنجشنبه ۰۸ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۴:۱۶
انگورستان ملک |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : افشاریان (1148-1210 ه ق ) ( تاریخ میلادی : 1114-1174 م ) |
|
در زمان سلطنت نادر شاه افشار باغ انگوری که متعلق به مردم اصفهان بود به عنوان مالیات ازآنها گرفته شد و به تصرف دولت در آمد. در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به تصرف مسئول امور مالی حکومت اصفهان در آمد و بعدها فرزند این شخص به نام حاج محمد ابراهیم خان که لقب ملک التجار داشت بنای انگورستان را احداث کرد و به برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه اختصاص داد. معمار سازنده این پنا استاد حسین چی است و تاریخ وقف نامه آن سال 1311 هجری قمری است.
در طول زمان قسمت های مختلفی از این انگورستان تخریب شد و بخش هائی از آن در سال 1333 هجری شمسی در تعریض خیابان ملک از بین رفت .
آنچه از این بنا باقی مانده است په حیاط وسیع است که در شمال واقع شد و په سفره خانه که مساحت تقریبی آ ن با حیاط یکی است. این سفره خانه تمامی جبهه حیاط را در بر می گیرد.
فضای سفره خانه بوسیله په ارسی هفت دهنه به حیاط جنوبی باز می شود. بعدها حیاط خانه نیز سقف شده بطوری که از ارسی های سفره خانه و حیاط سرپوشیده و پشت بام و فضاهای سه جبهه ساختمان برای تعزیه استفاده می شده است.
در سقف حیاط په نورگیر زیبای 1 ضلعی به همراه پنجره های سراسری بالای دیوار حیاط روشنائی فضای تعزیه را تامین می کند. تالار پنج دری زیبائی که در جبهه شمالی حیاط سرپوشیده قرار دارد محل دفن مرحوم ملک التجار و همسر دوست که بنا به وصیت وی در این محل به خاک سپرده شده اند .
مجموعه فضاهای حیاط سر پوشیده، سفره خانه، اتاق مقبره و دیگر اتاقهای اطراف حیاط دارای تزئینات فراوان گچپری ، آینه کاری وکاشیکاری هستند.
ستون هائی که در وسط فضای سفره خانه و حیاط هستند دارای روکش های چوبی می باشند اما پایه و سر ستونها دارای تزئینات می باشند . در زیر فضای سفره خانه زیر زمینی وجود دارد که نورگیرهای مشبک نور آن را ازحیاط جنوبی تامین می کند. درگوشه جنوب شرقی بنا حمامی واقع شده است که سقف گنبدی بسیار زیبائی دارد و سکوهائی در اطراف آن تعبیه شده اند . انگورستان ملک از بناهای بسیار زیبای دوران قاجاریه است که در حال حاضر در اختیار سازمان اوقاف می باشد و به برقراری مسابقات قرائت قرآن و تعزیه و عزاداری اختصاص دارد . تزئینات این بنا بیانگر هنرگچبری و آینه کاری و کاشیکاری هنرمندان خلاق و مبتکر اصفهانی می باشد . انگورستان ملک نیز با زیبایی و جاذبه های خاص خود می تواند به صورت یکی از دیدنی های نفیس اصفهان مورد بازدید گردشگران ایرانی و خارجی قرار گیرد .
انگورستان ملک در خیابان شریف واقفی خیابان ملک محله شیخ یوسف قرار دارد .
|
|
آدرس :اصفهان | |
تعداد بازدید : 13153 |
تعداد نظرات : 6
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php:91 Stack trace: #0 /home/iranped/public_html/Attractions/index.php(461): require_once() #1 {main} thrown in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php on line 91 |