مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره دره اوشان-فشم (اوشون-فشم)
فشم واسه گردش خوبه.آخه شباخیلی سرد میشه.درست وسط تابستون دیددی یهوی زد برف بارید...
شیدا
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۱۹:۳۹ - درباره قلعه کاظم داشی (کاظم خان )
کاظم خان از اهالی روستای گورچین قلعه بوده و قلعه کاظم داشی هم در این روستا واقع می باشد. لطفا تاریخ منطقه انزل را تحریف نکنید.
سجاد شیدایی
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۵۷:۵۷ - درباره خانه ابریشمی
این بنا حدود 4سال پیش هم دانشکده شهرسازی دانشگاه گیلان بوده، بسیار سبک زیبایی داره... واقعا بی کفایتی مسئولین رو میرسونه که با این بنای تاریخی و زیبا همچین برخوردی میکنن!!!
علیرصا
سه شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۳:۲۳ - درباره قلعه آل و مات
من متولد روستای آل هستم . متأسفانه آثار تاریخی بسیاری در اون منطقه به دلیل بی توجهی مسئولین زیربط در حال از بین رفتنه . قلعه قدیمی که به کهنه قلعه معروف هست دارد به کلی از بین می رود و قله مات نیز همینطور . اگر کسی میتونه کاری بکنه صدای ما رو به حضرات مسئول برسونه . مرسی
رضا داودی
جمعه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۳:۱۰ - درباره دره اندج رود
عالی
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۱۵:۴۳ - درباره قلعه گلاب، گل و ده مرد
انشاء الله در بهمن ماه ٩٢ ، گروه كوهنوردى سلامت كوهستان معاونت بهداشتى دانشگاه علوم پزشكى ياسوج از اين منطقه تاريخى بازديد مى نمايد
گروه كوهنوردى سلامت كوهستان مركز بهداشت دانشگاه علوم پزشكى ياسوج
شنبه ۲۱ دي ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۴۹:۴۲ - درباره درياچه مارميشلو
باسلام و خسته نباشید منطقه مارمیشو یک منطقه گردشگری بسیارزیباو دل انگیز میباشدکه ما در تاریخ اردیبهشت ماه 1395 از طریق ارومیه به بند و سیلوانا وماوانا و سپس به مارمیشو رفتیم که با همکاری نیرویهای مرزبانی از منطقه بازدید کردیم و بسیار خوب بود
علی تلخابی
يكشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۴:۰۵ - درباره میل گنبد قابوس
با درود و ادب 1-مشخصات ارائه شده درسایت بابعضی ازمشخصات نوشته شده در محل برج(بالای تپه)مغایرت دارد. 2- آجر استفاده شده دربرج ازآجر معمولی نبوده بلکه ازآجر باسطح مربع وجانبی مستطیل (مربع مستطیل)میباشد که دردوران قدیم ازاین نوع آجراستفاده می شده است. 3-مصالح استفاده شده در تعمیرونگهداری خیلی ضعیف بوده بطوریکه اصلابااصل سازه همخوانی ندارد. 4-حراست ازاین میراث عظیم واقعاضعیف میباشد. 5-نقش
سلیم حبیب پور گتابی
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۶:۰۲ - درباره گلمکان
گلمکان جای خوبیه
عباس زمانی
جمعه ۰۸ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۰۶:۰۸ - درباره کاخ سعد آباد
خوب بود
محمدی
جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۱۶:۴۳ - درباره شهر باستانی سورو
لطفا برای جاذبه ها آدرس بدین. ما سورو را میشناسیم ولی شهر باستانیش کجاشه؟
سید حسین فارغ
يكشنبه ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۰۹:۳۴ - درباره قلعه گلاب، گل و ده مرد
لطفا به نظرات پيام گذران توجه كنيد و مطالبات آنها را به مسئولين امر منتقل كنيد زيرا ممكن است اين نظرات تاثير باشد
كيارش
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۰۵:۰۳ - درباره بناي بيستون
قدمت بیستون برمیگرده به دوره هخامنشی. کتیبه بیستون که توسط داریوش بزرگ حک شده و بزرگترین سنگ نوشته به خط میخی در جهانه . چرا اینا رو ننوشتین؟ئ واقعا اطلاعاتی مکه گئذاشتین خیلی ناقص و ....
محمد صیفی
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۶:۳۸ - درباره روستاي آتان
با اینکه 6 سال نیشم اما دلم تنگابه
جواد فایزاده
شنبه ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۱۵:۳۵ - درباره سنگ نوشته
خوب و جالب است .چرا دور سنگ نوشته راحفاظ شیشه ای نمی گذارند تا نوشته های آن به مرور از بین نرود؟
شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۵:۰۷ - درباره آسياب ها
با سلام ، یه آسیاب منحصر به فرد به نام آسیاب دو سنگی محمد آباد در شهرستان میبد وجود دارد که از قلم افتاده است این آسیاب تنها آسیاب آبی جهان است که در عمق 40 متری زمین واقع شده و در ساخت آن از هیچ گونه مصالح ساختمانی استفاده نشده است و در این آسیاب دو جایگاه برای خورد کردن گندم وجود داشته است . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توان با آقای حسین زاده مطلع محل و دهیار سابق روستا با شماره 09133550993
محمد حسین پور غلامی
پنجشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۴:۳۸ - درباره مسجد جامع پامنار سنگسر(مهدیشهر)
با سلام مناره مسجد جامع پامنار بسیار باشکوه و قدیمی است اما مورد غفلت و در آستانه تخریب است
حسین
يكشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۰۳:۲۶ - درباره کوه مسجد میرزا
این کوه متعلق به روستای نرگسله است نه دوزغ دره
يكشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۰:۴۰ - درباره آتشکده گناباد
لطف كنيد اطلاعات وعكسهاي بيشتري ازاتشكده بؤاريى ممنون ميشم
بهمن
شنبه ۰۸ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۳:۱۱ - درباره ييلاق گليان و استخري
این روستا از همه نظر عالیه
امین و آرمین
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۵:۵۰
آرشیو اخبار گردشگری
صنعت جهانگردی و گردشگری ماهیت خصوصی دارد
مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه گردشگری داخلی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: صنعت جهانگردی و گردشگری ماهیت خصوصی دارد.
به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان، جمشید
حمزه زاده گفت: با توجه به این اصل مهم که صنعت جهانگردی و گردشگری ماهیت خصوصی دارد سیاست ما این است که کارهای اجرایی را به بخش خصوصی واگذار کرده و سازمان نقش سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت عالی را داشته باشد.
وی با بیان این مطلب که در حال حاضر آژانسها به بخش خصوصی سپرده شده است اظهار داشن: دفاترا مجاز به بردن به هر کشوری می باشند و سازمان فقط کار نظارت بر کیفیت خدمات آنها و عمل به تعهداتشان در قبال گردشگران را دارا است.
حمزه زاده در ادامه با تشریح اهمیت تعریف مسیرهای گردشگری برای مردم عنوان کرد: مسیرهای گردشگری برای دفاتر کشور نقش حیاتی دارند زیرا تور زمانی برگزار می شود که جهت مقصد خاصی تعریف شوند و امکانات آن مسیر مشخص و تعریف شده باشد.
وی با بیان این مطلب که تاکنون هزارو یک مسیر عام و 582 مسیر گردشگر با علایق ویژه در کشور توسط سازمان گردشگری طراحی و تعریف شده است گفت: این کار باعث رشد چشمگیر سفر در استانهای غرب کشور چون لرستان، چهارمحال بختیاری و همچنین سیستان و بلوچستان و ... شده است.
حمزه زاده در ادامه با اشاره به مشکلات صنعت گردشگری کشور نیز گفت: بیشترین مشکلات ما در حوزه حمل و نقل هوایی مانند تاخیر در پروازها و حمل و نقل ریلی همچون عدم اختصاص تسهیلات برای آژانسها می باشد.
وی با پرداختن به حوزه حمل و نقل جاده ای کشور در زمینه صنعت گردشگری نیز عنوان کرد: ما در این حوزه به دنبال ایجاد موسسات تخصصی بوده و نیازمند ماشینهایی مطابق با استانداردهای جهانی و رانندگان متخصص و آموزش دیده در این زمینه می باشیم که باید در این خصوص تمهیدات لازم دیده شود.
حمزه زاده در ادامه از حمایت سازمان از دفاتر فعال در امر تورهای ورودی خبر داد و افزود: پرداخت جوایز صادراتی که در این زمینه در سالهای قبل برای تورهای ورودی آمریکایی و اروپایی 20 دلار و تورهای آسیایی 10 دلار اختصاص یافته بود امسال 2 برابر می شود.
وی در پایان با اشاره به برگزاری نخستین هم اندیشی مدیران دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی سراسر کشور نیز گفت: برگزاری این نوع هم اندیشی از نیازهای اساسی صنعت گردشگری کشور می باشد که در این جلسات مسئولان این حوزه و مدیران دفاتر در قالب میزگردی های تخصصی به مشکلات پیرامون پرداخته و در جهت رفع آنها تلاش خواهند نمود.
20 آبان 1387
منبع خبر :
IranPedia