مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره پل زمان خان
من از پل زمانخان خوشم میاد ب نظرم جای خوبیه خودمم درشهرسامان زندگی میکنم و خیلی راضی هستم
الناز
شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۳:۲۷ - درباره گور هرمز ساسانی
You keep it up now, udnerstnad? Really good to know.
Missi
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۱:۵۹:۲۵ - درباره قلعه حسن آباد
قلعه حسن اباد واقع در5کیلومتری شهرسنندج واقع شده است که قذمت این قلعه به دوران ساسانیان میرسد.این قلعه مکانی بسیار استراتژیکی ازنظرنظامی بوده است وبرای تسلط برمنطقه وعدم دستیابی دشمن برقلعه بوده است .شکل جغرافیایی این قلعه و وتسلط برمنطقه درقدیم الیام مورد توجه پادشاهان بوده است .این قلعه درسال 1046قمری توسط هلو خان اردلان بناگردید شواهدتاریخی نشان از کهن بودن این قلعه نسبت به سنندج ب
پیمان شیخ محمودی
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۲:۰۸ - درباره مسجد و قرآن نگل
انشاالله قسمت بشه میرم .......
پرشنگ عبدي پور
جمعه ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۱۶:۴۹ - درباره مقبره عوض الخواص بن فیروز شاه زرین کلاه
This is both street smart and intelglient.
Tony
شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۲۶:۴۶ - درباره روستاي میمونه
مراسم و روضه خوانی محرم در این روستابسیارباشکوه می باشد
يكشنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۴۰:۲۱ - درباره چشمه غربالبيز
با سلام خدمت عزیزان.اولین باری که می خواستم به چشمه غربالبیز مهریز برم شورو اشتیاقی نداشتم چرا که به خودم می گفتم چشمه تو استان کویری یزد دیدن نداره. اما وقتی با دوستام به اونجا رفتم فکر نمی کردم چنین چیزی در مهریز باشه.زیبا
ابوئی زیبا
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۴۷:۰۱ - درباره کاروانسرای (شاه عباسی) بیستون
ظاهرا این کاروانسرا به هتل تبدیل شده. ولی تو اینترنت هیچ شماره تلفنی وجود نداره. آیا کسی از شیوه رزور این هتل اطلاعی داره و شماره ای داره؟
مریم
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۱۱:۰۷ - درباره چشمه گیلاس
عالیه
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۲۶:۱۵ - درباره مسجد داش آغلیان
مسجد داش آغلیان به قول و تعریف مرحوم ستار خضرلو از همسایگانان خیلی قدیمی مسجد نقل میکرد که در سال 1287 خورشیدی معماران تبریزی آمدند و سقف زیبا و بدون ستون داش آغلیان را پوشاندند و تعمیز و بنای مجددا مسجد نیز در همان سال اتفاق افتاد !
یوسف علی همتی
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۴:۱۷ - درباره معبد زیگورات (چغازنبیل )
لطفا اطاعات بیشتری بدهیدیامنابع کتاب های که میتوان از ان ها استفاده کرد
شکیبا
سه شنبه ۲۶ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۲۸:۰۶ - درباره خانه لاري ها
That's a smart way of tihnikng about it.
Auralie
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۱۹:۴۰ - درباره بافت قديمي شهر سنندج
سلام اين اطلاعات بسيار جالب هستند من چهارباغي هستم واين اسمها برايم ياداور بزرگان است ولي اگر عكس هم باشد عالي است موفق باشي در زنده نگه داشتن اصالت اين فرهنگ غني
شايان
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۱:۴۱:۰۲ - درباره امام زاده اسماعيل
میانه آثار باستانی دیگری نیز دارد مثل پل دختر که دختر یزدگرد پادشاه آن را ساخته و بسیار هم زیباست
فاطمه آقائی
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۴:۱۹ - درباره پل رودخانه کشکان رود
جالب بود
شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۸:۱۴ - درباره روستای ارنگه
سلام با تشکر از زحمات شما که به روستای مادری بنده پرداختید
آرش رادنیا
جمعه ۱۴ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۰:۲۹ - درباره قلعه الموتموافقم
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۲۱:۰۹:۳۰ - درباره آب گرم برازجان
واقعا حیفه که از این جاذبه های گردشگری در جنوب کشور مردم غافل هستن اینم بخاطر بی مسئولیتی و عدم تبلیغ خوب و به موقع است. ممنون از شما بابت ارائه این اطلاعات ارزنده و گرانبهاتون.
نظری
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۱:۲۵ - درباره آرامگاه كوروش كبير
کوروش بزرگ هرگز فراموش نخواهد شد دوست دارم تا به مقبره او سری برنم خیلی دوست دارم ولی شرایطش را ندارم نامش همیشه زنده و پاینده باد
ghazaleshiryan
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۸:۱۳ - درباره مناره زيار
من خودم تقريبا از نزديك منار زيار ا ديدهام بسيار زيبا ودرميان دشت وسيعى قرار دارد
ناشناس
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۳۵:۱۹
آرشیو اخبار گردشگری
دكتر كزازي:
دكتر مير جلال الدين كزازي گفت: در اين روزگار كه با پديده شگفت آور ربايش ادبي و سخنوران روبرو هستيم، برپايي همايش هاي جهاني مانند همايش رودكي مي تواند تلاشي سودمند در آشنايي جهانيان با بزرگان ما باشد كه زمينه ربايش آنها را از بين خواهد برد.
به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي خراسان رضوي استاد ادبيات و زبان فارسي كشور افزود: به هر روي برگزاري اين همايش ها ميتواند چهره هاي نامدار ادب و فرهنگ ايران را بيش از پيش به ايرانيان و جهانيان بشناساند و در اين روزگار كه روزگار دروغ و پديده ربايش سخنور است نياز داريم هر چه بيشتر ادب و فرهنگ خود را با بهره جويي از فناوري رسانه اي به جهانيان بشناسانيم.
وي با بيان اينكه برترين ويژگي رودكي كه بدان بيش از هر ويژگي والا آوازه يافته اين است كه نخستين استاد در ادب پارسي است، ادامه داد: درست است كه پيش از رودكي سخنوراني چند به زبان پارسي آغاز به شاعري كرده اند اما رودكي نخستين چهره برجسته در پهنه ادب ايران در روزگار اسلامي است.
وي اضافه كرد: رودكي در همه گونه ها و كالبد هاي شعر پارسي به چيرگي و به استادي شاهكارهايي از خود به يادگار نهاده است، از اين روي او را به درستي پدر سخن پارسي مي ناميم.
كزازي اظهار داشت: يكي ديگر از ويژگي هاي برجسته در رودكي اين است كه او تنها سخنور نبوده و با خنيا و موسيقي هم آشنايي داشته و گاهي سروده هاي خود را به آواز مي خوانده است.
وي تصريح كرد: از اين روي زيست نامه نويسان گاهي او را آدم الشعرا ناميده اند و خواسته اند بدين گونه روشن كنند كه ارج و ارزش رودكي در سخن پارسي همانند ارج و منزلت پيامبران در عالم آدميت است.
وي با اشاره به شهرت جهاني رودكي گفت: رودكي در همه سرزمين هاي ايراني و پارسي زبان سخنوري بسيار پر آوازه و گرامي است، از سوي ديگر ايران شناسان و پژوهندگان با سخنور نامدار ايراني به نيكي آشنا هستند، به ويژه رودكي را در كشورهايي كه زبانشان پارسي است بزرگ مي دارند.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: رودكي در تاجيكستان يكي از بلند پايه ترين چهره هاي فرهنگي شمرده مي شود و در روزگار پديده ربايش سخنوران، كشورهايي مي توانند برآن بيافتند كه رودكي چهره اي والا از آن كشورهاست اما به هرحال روزگاري در جغرافياي ايران بوده و امروز يكي از فرزندان برومند ايران زمين است، زيرا اين بخش بندي هاي جغرافيايي پديده اي است كه در روزگار رودكي روايي نداشته است.
وي تاكيد كرد: درست است كه مردان بزرگ بسته به همه جهانيان هستند اما هر مردمي به چهره هاي بزرگ خود مي نازند.
كزازي تصريح كرد: براي زنده كردن ايراني فرهنگي تنها كاري كه مي توان كرد اين است كه بكوشيم مرزهاي جغرافيايي ما را از يكديگر نگسلند و مرزهاي جغرافيايي به مرزهاي فرهنگي دگرگون نشوند.
وي ادامه داد: در هر جغرافيايي در اين روزگار بسر ببريم گرامي هستيم. پيشينه، زبان و فرهنگ ما با يكديگر يكسان است، در همان هنگام كه مرزهاي جغرافيايي را پاس مي داريم اگر از ديد فرهنگي، تاريخي به ايران بزرگ كهن بازگرديم و خود را ايراني و پارسي زبان بدانيم همه بيگانگي ها از ميان برخواهد خاست.
وي گفت: تاجيكستان، افغانستان و ما همه ايراني هستيم، زيرا قلمرو ايران فرهنگي بسيار گسترده تر از ايران جغرافيايي است، حتي كشورهايي كه به زبان ديگر سخن مي گويند را هم از نگاهي فراختر، پاره هايي از جغرافياي فرهنگي ايران مي دانيم.
كزازي همچنين با اشاره به رونمايي كتاب ديوان رودكي در اين همايش اظهار داشت: ديوان رودكي در كتابي كه خود نمونه اي از هنر كتاب آرايي در ايران است فرا پيش دوستداران ادب و هنر ايران نهاده شده و از هنرهاي بسيار ارزنده در ايران زمين پديد آوردن كتاب به شيوه اي زيبا و هنرمندانه است.
وي با بيان اينكه چندين هنر از جمله خوشنويسي، نگارگري، زرنگاري و ... در هنر كتاب آرايي ايراني با يكديگر همكارند، گفت: در ديوان رودكي نيز پاره اي از اين هنرها بكار گرفته شده است، متن را استاد روشن خوشنويسي كرده، متن ديوان را دكتر نادر كريميان فراهم آورده و ويراسته است و من هم ديباچه اي به زباني نگارين و هنر ورزانه آن نوشته ام.
كزازي در پايان اين كتاب را پديده اي دل انگيز و چشم نواز از هنر ايراني ذكر كرد.
شايان ذكر است: اين همايش در روزهاي اول و دوم دي ماه در تهران و سوم دي ماه سال جاري در سالن كنفرانس پارك علم و فناوري خراسان رضوي در مشهد با حضور انديشمندان و صاحب نظران بين المللي برگزار مي شود. 1242
روابط عمومي
سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري خراسان رضوي
1 دی 1387
منبع خبر :
IranPedia