مقاصدی که با ۲ میلیون تومان میتوان به آنها سفر کرد
نظرات شما
- درباره قلعه دختر
این که عکس معبد اناهیتا بیشاپور هست.
...
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۰۲:۵۳:۲۷ - درباره خانه اعلم
متاسفانه همه مثل شما فکر می کردند که از بافت های تاریخی چیزی ننمانده وما گردشگری بی رونقی داریم و همه جا را ساختمان های چند طبقه ساخته اند و همه طبیعت را نابود کرده اند
سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۳۷:۴۱ - درباره کاروانسرای شاه عباسی هجیب(کیخسرو)
It's raelly great that people are sharing this information.
Galina
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۴:۵۰:۲۶ - درباره چشمه سبز
سلام درمورد متن نوشته شده بهرام اول در کنار چشمه گیلاس توسط یک اسب آبی کشته شده نه چشمه سبز
چوپانکاره
شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۶:۰۵ - درباره شیرقلعه شهمیرزاد
جای دیدنی و زیباییست ولی برای دیدنش احتیاج به کمی کوه نوردی دارد اما مهم تر از شیر قلعه خود شهر شهمیرزاد است که به واسطه هوای خوب و باغ های سرسبز و محله ((سرچشمه)) بسیار دیدنی است
پیمان
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۴۱:۲۰ - درباره غار هیزج
با سلام خدمت بازدید کنندگان سایت من متولد روستای هیزج هستم روستایی پر از خاطرات شیرین دوران کودکی روستایی که روزگاری سرآمد روستاهای اطراف از لحاظ مردمداری ودینداری مردم زحمت کش و متدین روستابود روستای مرحوم شیخ عطاالله مرحوم شیخ لطیف شیخ صفی الله وبزرگان دیگر که الان از آسمانها نظاره گر آنچه که بر سر روستا آمده هستند بچه های روستا الان پای ثابت دستگاههای ماهواره شده اند چه بر سر هی
اسماعیل صالحی
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۳۶:۴۹ - درباره تالاب عمارت
لا اقل عکس هایی بیشتر از این روستای عمارت بذارین مجمع بهنام رضایی
حسن
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۰:۰۳ - درباره پل ممیند
سلام ممنون ار مطلبتون مادر من اهل ممینده الانم خونه ی پدربزرگم همونجاست
مژگان نوه ی سید حسین
پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۴۶:۱۴ - درباره روستاي دركي
ااون عكس بالا دركي نيست
محمودي
سه شنبه ۰۲ دي ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۳۵:۳۳ - درباره رودخانه نصریان
رودخانه نصریان درفصل بهارودرایام تعطیلات نوروزمناظرخیلی زیبایی داردازجمله درخت های کهنسال کنارکه درامتدادرودخانه مانندخیابانی که ازهردوطرف محسوربه درخت باشدزیبایی چشمگیری به این رودخانه داده است
مجید شیخی
چهارشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۳۱:۴۸ - درباره تپه علیشار
من بچه علیشارم. وقت کردین حتما از دهات ما بازدید کنید.
علیرضا شیخلر
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۲۰:۳۱:۰۵ - درباره قریه العرب
بیایین عالیههههههههههههههههههه.
فرشید کریمی حصاری
سه شنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۲:۳۱ - درباره معبد آناهیتا
با عرض سلام، با تشکر از زحمات شما در این سایت بسیار عالی و خوب از شما خواهشمندم در مورد اطلاعات مربوط به هتل ها و آژانسها و رستورانها زودتر اقدام کنید.
ناهید گلکار
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۴۴:۴۹ - درباره قلعه آل و مات
من متولد روستای آل هستم . متأسفانه آثار تاریخی بسیاری در اون منطقه به دلیل بی توجهی مسئولین زیربط در حال از بین رفتنه . قلعه قدیمی که به کهنه قلعه معروف هست دارد به کلی از بین می رود و قله مات نیز همینطور . اگر کسی میتونه کاری بکنه صدای ما رو به حضرات مسئول برسونه . مرسی
رضا داودی
جمعه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۳:۱۰ - درباره آب انبار قوام بوشهر
رستوران داخلش خیلی عالیه حتما سر بزنید.
مجید
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۰:۲۵ - درباره دریاچه عباس آباد
kheeeeeeeeeeyli chert booooooood. mokhtasar tar az in nadashtid!!!!!!!???????????
nasim
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۱۷:۱۷ - درباره گلمکان
خیلی خوب بود
عباس زمانی
جمعه ۰۸ دي ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۵۸:۳۷ - درباره دشت لاله های واژگون
باسلام خدمت دوستان بسیارزیبا فقط امکانات نداشت/............
رضا باقری
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۰۵:۳۸ - درباره معبد آناهیتا
با عرض سلام، با تشکر از زحمات شما در این سایت بسیار عالی و خوب از شما خواهشمندم در مورد اطلاعات مربوط به هتل ها و آژانسها و رستورانها زودتر اقدام کنید.
ناهید گلکار
دوشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۴۴:۴۹ - درباره آب انبار شش بادگیری
عکسش اشتباه
جمعه ۱۷ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۰۳:۲۱:۱۰

انگورستان ملک |
|
![]() |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : افشاریان (1148-1210 ه ق ) ( تاریخ میلادی : 1114-1174 م ) |
|
در زمان سلطنت نادر شاه افشار باغ انگوری که متعلق به مردم اصفهان بود به عنوان مالیات ازآنها گرفته شد و به تصرف دولت در آمد. در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به تصرف مسئول امور مالی حکومت اصفهان در آمد و بعدها فرزند این شخص به نام حاج محمد ابراهیم خان که لقب ملک التجار داشت بنای انگورستان را احداث کرد و به برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه اختصاص داد. معمار سازنده این پنا استاد حسین چی است و تاریخ وقف نامه آن سال 1311 هجری قمری است.
در طول زمان قسمت های مختلفی از این انگورستان تخریب شد و بخش هائی از آن در سال 1333 هجری شمسی در تعریض خیابان ملک از بین رفت .
آنچه از این بنا باقی مانده است په حیاط وسیع است که در شمال واقع شد و په سفره خانه که مساحت تقریبی آ ن با حیاط یکی است. این سفره خانه تمامی جبهه حیاط را در بر می گیرد.
فضای سفره خانه بوسیله په ارسی هفت دهنه به حیاط جنوبی باز می شود. بعدها حیاط خانه نیز سقف شده بطوری که از ارسی های سفره خانه و حیاط سرپوشیده و پشت بام و فضاهای سه جبهه ساختمان برای تعزیه استفاده می شده است.
در سقف حیاط په نورگیر زیبای 1 ضلعی به همراه پنجره های سراسری بالای دیوار حیاط روشنائی فضای تعزیه را تامین می کند. تالار پنج دری زیبائی که در جبهه شمالی حیاط سرپوشیده قرار دارد محل دفن مرحوم ملک التجار و همسر دوست که بنا به وصیت وی در این محل به خاک سپرده شده اند .
مجموعه فضاهای حیاط سر پوشیده، سفره خانه، اتاق مقبره و دیگر اتاقهای اطراف حیاط دارای تزئینات فراوان گچپری ، آینه کاری وکاشیکاری هستند.
ستون هائی که در وسط فضای سفره خانه و حیاط هستند دارای روکش های چوبی می باشند اما پایه و سر ستونها دارای تزئینات می باشند . در زیر فضای سفره خانه زیر زمینی وجود دارد که نورگیرهای مشبک نور آن را ازحیاط جنوبی تامین می کند. درگوشه جنوب شرقی بنا حمامی واقع شده است که سقف گنبدی بسیار زیبائی دارد و سکوهائی در اطراف آن تعبیه شده اند . انگورستان ملک از بناهای بسیار زیبای دوران قاجاریه است که در حال حاضر در اختیار سازمان اوقاف می باشد و به برقراری مسابقات قرائت قرآن و تعزیه و عزاداری اختصاص دارد . تزئینات این بنا بیانگر هنرگچبری و آینه کاری و کاشیکاری هنرمندان خلاق و مبتکر اصفهانی می باشد . انگورستان ملک نیز با زیبایی و جاذبه های خاص خود می تواند به صورت یکی از دیدنی های نفیس اصفهان مورد بازدید گردشگران ایرانی و خارجی قرار گیرد .
انگورستان ملک در خیابان شریف واقفی خیابان ملک محله شیخ یوسف قرار دارد .
|
|
آدرس :اصفهان | |
تعداد بازدید : 11403 |
تعداد نظرات : 6
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php:91 Stack trace: #0 /home/iranped/public_html/Attractions/index.php(461): require_once() #1 {main} thrown in /home/iranped/public_html/Attractions/viewattractions.php on line 91 |